Su diyeti başlıyoruz

cmrozgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
6
3
1
33
Merhaba herkese
34 yaşındayım 164 boyum ve 65 kiloyum . Uzun zamandır bu kilolardayom ve aslında benim vücut yapıma göre ideal kilom 58 . Bugün su diyetine 65.15 kilo ile basladim . Bir hafta yapmayı planlıyorum ve hedefim 6-7 kilo vermek . Gün gün size tartidaki rakamı paylaşacağım. Umarım istikrarlı olabilirim. Eğer Su diyeti yapan varsa lütfen yorumlarda buluşalım

Biraz geç yazıyorum bugün 2.gunum sabah kalktigimda kilom 64.60 di. Ödemden gitmeye başlıyor sanırım. Bu saat oldu 2litre su içtim ve bir tabak mercimek çorbası . Eve geldiğimde tekrar tartıldım ve 64.60 hala aynı idi normalde sabah akşam kilo farkım hep 1 kilo ve fazlası olurdu. Sanırım gelişme var . Bakalım yarın sabah kaç kilo gösterecek tartı . Bu arada dün çok erken uykum geldi halsizlik yaptı. Bugün biraz daha alıştı gibi vücudum

Böyle şu orucu olmaz.bir araştırın isterseniz
Olmayan nedir bilgi verirseniz ben de ona göre daha kolaylaştırırim işimi :) bu şekilde zayıflayan bir tanidigim vardı ve ben de onu uyguluyorum aslında araştırdığım kadarıyla da sadece sıvı beslenmeye dayalı bir diyet.

Merhaba bugün 3.gunum tartı 63.60 i gosterdi . Açlık çok zor canım sürekli yemek yemek istiyor. Umarım devam edebilirim ama tartidaki değişikliği görünce gaza geliyorum ise gidince daha çok acikiyorum nefsime mukayyet olmalıyım

nasıl yapıyorsunuz orucu? her türlü çorbayı yiyebiliyormusunuz ve kaç gün daha yapacaksınız?

Katı çorba değil. Dün çok acıktım ve bol limonlu mercimek çorbası içtim. Sabah bir salatalık yedim akşam üzeri de bir dilim karpuz. Açlık hissettikce su içiyorum. Aslında çok acikmiyorum ama vücut karbonhidrat istiyor belli bi saatten sonra . 1.5 litrelik su sisem var bittikçe yeniliyorum iki taneyi içince günlük 3 litreye ulaşıyorum. Tartidaki ve vücudumdaki değişikliği ikinci gün hissedince dayananildigim kadar devam etmeyi düşünüyorum. Hedefim 1 hafta dayanmak o süre içinde 4-6 arası kilo kaybı olursa bundan sonra da yine 3 litre su ve protein ağırlıklı karbonhidrat 0 beslenmeye gecicem bakalım neler olacak. Denenebilir bir diyet bence bir deneyin

Merhaba, kolaylıklar dilerim..
Su orucu aslında sadece su içilerek yapılan bir oruç. Siz biraz esnetmiş oluyorsunuz sıvı gıdalarla. Bu da bir diyet yöntemi elbette ama su orucu değil. Maksat kilo vermekse tabii ki kilo verirsiniz ama su orucunda asıl amaç kilo vermek değil bir nevi detoks yapmak. Vücut otofaji ile işe yaramayan eski hücreleri parçalayıp yok etme sürecine giriyor. Bunun da pek çok hastalığa iyi gelmesi bekleniyor.

Evet çok haklısınız . Ama zaten başlığım da su diyeti adı altında. Su orucu yapmıyorum haklısınız. Onu yapabilmek çok zor . Henüz o. İradeye sahip değilim :)

Evet çok haklısınız . Ama zaten başlığım da su diyeti adı altında. Su orucu yapmıyorum haklısınız. Onu yapabilmek çok zor . Henüz o. İradeye sahip değilim :)
Evet ikisi arasında fark olabilir ben de tam bilmiyorum:) başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…