69.20 ile 2 günlük ara ile devamHaftasonu mini bir tatildeydim elimden geldiğince protein almaya çalıştım ama kaçamaklar oldu ister istemez kaç kiloyum bilmiyorum sil baştan olabilir diyetim
Gunaydin 68.70 ile devam69.20 ile 2 günlük ara ile devam
Su orucu degilMerhaba uzun zamandır yapmak istediğim bir diyete bugün başlıyorum bu başlığı da kendime gaz olsun diye açtım arkadaşlar gün gün kilo kaybımi paylaşacağım başlangıçta 1 hafta planladım ama 10 güne tamamlayabilirim gidişata göre
155 boyum 70.15 kiloyum 1 hafta kilo değişimi yazacağım umarım güzel geçer şans dileyin
Hedefim 57-58 kilo
Gün icersinde kahvaltı için 1 haşlanmış yumurta tüm gün sınırsız marul+roka salatası düşünüyorum baş ağrım olursa belki 1 hurma yiyebilirim ve bol su tabi
Merhaba şu orucu niyetiyle baslamistim programa başlık o yüzden böyle olduSu orucu degildüşük kalori beslenme bu bunun yerine omad günde tek ögün beslenme yapsanız daha verimli sonuc alırısnız bool protein sebze saglıklı yag ve düşük karbonhidrat şeklinde
Ben gerçek şu diyetini yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum en azından 3 gün bir denesemBen de pazar akiam üzeri son kez beslenip su orucuna başladım bugün ikinci günüm . Hala yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?