Su diyeti ilk günüm

papatya88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
15
6
1
36
Merhaba uzun zamandır yapmak istediğim bir diyete bugün başlıyorum bu başlığı da kendime gaz olsun diye açtım arkadaşlar gün gün kilo kaybımi paylaşacağım başlangıçta 1 hafta planladım ama 10 güne tamamlayabilirim gidişata göre

155 boyum 70.15 kiloyum 1 hafta kilo değişimi yazacağım umarım güzel geçer şans dileyin🌻

Hedefim 57-58 kilo

Gün icersinde kahvaltı için 1 haşlanmış yumurta tüm gün sınırsız marul+roka salatası düşünüyorum baş ağrım olursa belki 1 hurma yiyebilirim ve bol su tabi

Böyle durumlarda hızlıca 5-6 kilo verilse de o noktoda vücut kendini korumaya alıyor. Mevcut yağları koruyup enerji depolamaya çalışıyor. Kilo verdiğini sansan da sadece kas ve su kaybediyorsun. Önemli olan yağları yakmak kasları muhafaza etmek. Tabi ki siz bilirsiniz ama bu tarz bir şok diyet denedikten sonra verdiğim kiloları hızlıca aldım ve metabolizmamı mahvettim. Çok yavaşladı kilo vermem zorlaştı. Bu tarz diyetler çok sağlıksız. En azından günlük protein ihtiyacınızı alın ki kas kaybetmeyin bence.

Merhaba ben yanında protein desteği de alıyorum aslında başta sadece marulla beslenirim diyordum aklıma yatmadi pek, sabah yanına yumurta akşam da haşlanmış tavuk baget ekledim açıkçası gunluk beslenmemde büyük farklılık olmadı ekmek vs.cok tüketen biri zaten değilim tek fark tatlıyı kesmek olacak benim için birde belli bir saatten sonra yememek ,mevcut kilomun büyük cogunlugu tatlı duskunlugumden..

İkinci günümdeyim şimdi tartıldım 69.45 (kalktığımda limonlu su içtim)

3.gunum tartıda pek değişiklik yok (henüz WC ye çıkmadım) ama karın bölgemde gözle görülür bir şişlik indi diyebilirim davul gibiydim 😑 devam edeceğim ins.1 haftayı tamamlamayi düşünüyorum.

Merhabalar 4.gunum sabah tartım 69.00 yavaş gidiyor kilom ama memnunum çok açlık hissetmiyorum gayet iyi durumdayım dediğim gibi günlük beslenme tek farkim tatlıyı komple kesmek oldu gün

Sabah salata +1 haşlanmış yumurta
Akşam salatayı yogurtladim.yanina haşlanmış baget tüm gün bunlar gayet yetti bana 🦋

Haftasonu mini bir tatildeydim elimden geldiğince protein almaya çalıştım ama kaçamaklar oldu ister istemez kaç kiloyum bilmiyorum sil baştan olabilir diyetim🙄

68 ile bitiriyorum hanımlar bir haftada 2 kilo oldu çok değil ama sanırım yağdan verdim gözle görülür bir fark var Su diyeti desem de ben protein ağırlıklı beslendim protein+bol salata ,kahve,yeşil cay

Birkac gün şok diyette uygulamak istiyorum 😑

Merhaba uzun zamandır yapmak istediğim bir diyete bugün başlıyorum bu başlığı da kendime gaz olsun diye açtım arkadaşlar gün gün kilo kaybımi paylaşacağım başlangıçta 1 hafta planladım ama 10 güne tamamlayabilirim gidişata göre

155 boyum 70.15 kiloyum 1 hafta kilo değişimi yazacağım umarım güzel geçer şans dileyin🌻

Hedefim 57-58 kilo

Gün icersinde kahvaltı için 1 haşlanmış yumurta tüm gün sınırsız marul+roka salatası düşünüyorum baş ağrım olursa belki 1 hurma yiyebilirim ve bol su tabi
Su orucu degil 😊 düşük kalori beslenme bu bunun yerine omad günde tek ögün beslenme yapsanız daha verimli sonuc alırısnız bool protein sebze saglıklı yag ve düşük karbonhidrat şeklinde

Su orucu degil 😊 düşük kalori beslenme bu bunun yerine omad günde tek ögün beslenme yapsanız daha verimli sonuc alırısnız bool protein sebze saglıklı yag ve düşük karbonhidrat şeklinde
Merhaba şu orucu niyetiyle baslamistim programa başlık o yüzden böyle oldu☺️ama sadece marulla beslenmek mantıklı gelmedi 1 hafta bol salata ve protein agirlikli beslendim ,bana uygun bir diyet bahsettiğiniz uzun sureli açlık sanki bana daha uygun 5 ten sonra özellikle birşey yememek ve 16 saat aç kalmk gibi

Ben de pazar akiam üzeri son kez beslenip su orucuna başladım bugün ikinci günüm . Hala yapan var mı?

Back
X