Su diyetim

Mlk245

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
501
629
18
Bugün 4.günüm. Kendimi çok iyi hissediyorum. Herşeye yetecek enerjim var. Regl dönemine girdim ve de alerjik hastalığımda olmasına rağmen hiç zorlanmıyorum elhamdülillah. Çünkü kafama koydum hedef 55! 😊🧿🥰 Sizde durumlar nedir bayanlar? Napıyosunuz hangi diyetler ne kadar kilo verdiriyor?

İlk güne başlamadan önce hazırlık evren var. Önce
nasıl oluyor peki,biraz bilgi verir misiniz
tabiki mesela 1 veyahut 3 ile başlıyorsun. Başlamadan 1 gün önce sadece sabah kahvaltına izin var. Sonra sadece akşam ezanıyla su içiyorsun. Ben saat başı su içerek yapıyorum. Bi kaç gün geçince hiç su içmek istemiyorsun. Ben 7 günlük yapmıştım. Şimdi 10 yapabilirsem 21 e niyet ettim. Lakin hastalığın şekerin veyahut hamileliğin emzikli olma durumun varsa ben şahsen yapmaman taraftarıyım.

Kolay gelsin öncelikle. Su orucu ile araştırma yapıyorum. Aslında niyetlenmek istiyorum ama arkadas arıyorum kendime. Konu da açmıştım zaten. Nasıl başladınız bağırsak temizliği felan? Daha önce kaç günlük yaptınız ve ne kadar kilo verdiniz ben 86 kiloyum oldukça vermem gereken miktar var. Amacım su orucu ile nefsimi köreltmek ve biraz kilo verip motive olmak.

Kilo vermek amaçlı mı su diyeti ?

Kolay gelsin öncelikle. Su orucu ile araştırma yapıyorum. Aslında niyetlenmek istiyorum ama arkadas arıyorum kendime. Konu da açmıştım zaten. Nasıl başladınız bağırsak temizliği felan? Daha önce kaç günlük yaptınız ve ne kadar kilo verdiniz ben 86 kiloyum oldukça vermem gereken miktar var. Amacım su orucu ile nefsimi köreltmek ve biraz kilo verip motive olmak.
İlk su orucuma 79 ile başladım. 69 a indim. Sonra 1 ay ara verdim o 1 ayda eşim yemem konusunda çok baskı yaptığı için verdiklerini geri çeviremediğim için 74 e geri çıkmıştım. Şimdi ise yeni yıla girince bu yılın orucunu da erkenden tutayım deyip başladım. 6.günüme yarın başlicam. Ama elhamdülillah epey farkım var. 7.günde tartışıp yazıcam inşaallah. Bağırsak temizliğimi evde hazırladığım lavman la yaptım. Veyahut oruca başlamadan İngiliz tuzu için diyorlar eczanelerde varmış. Bilmiyorum onu almadım kullanmadım. Ben direk başlıyorum deyip başladım. Sonucumun muhteşem olacağından eminim. Sağlık sorununuz yoksa, diyabet şeker kalp vs tüm hastalık çeşitleri olabilir. Eğer sıkıntı oluşturmayacaksa açlığınız başlayabilirsiniz. Ama siz benim gibi direk 7 ile değil 1 ile başlayıp sonra 3 sonra 7 diye devam ederseniz kendinizi ve vucudunuzun nasıl tepki vereceğini daha kontrollü ölçmüş olursunuz

Bugün 4.günüm. Kendimi çok iyi hissediyorum. Herşeye yetecek enerjim var. Regl dönemine girdim ve de alerjik hastalığımda olmasına rağmen hiç zorlanmıyorum elhamdülillah. Çünkü kafama koydum hedef 55! 😊🧿🥰 Sizde durumlar nedir bayanlar? Napıyosunuz hangi diyetler ne kadar kilo verdiriyor?
Biraz detaylı bilgi verebilir misin yani sadece su mu içiyorsun gün boyu . Tek lokma bişey yemeden

3 günden yaptık diyelim sonra normal yemek yemeye devam mı ediyoruz
Hayır sonrasında sebze veyahut taze sıkılmış meyve sularıyla 1 gün daha geçiyoruz sonra sulu yemekler sonra karılara geçiyoruz 3 gün için 1 haftalık zaman ayırmanız gerekiyor yani

Back
X