- 12 Ağustos 2014
- 72
- 115
- 293
- Konu Sahibi deadandlovely
-
merhaba. foruma giremedim bayadır. 5. günde bıraktım su diyetini. bana göre değilmiş. sürekli kilo al/ver döngüsünde olduğum için bildiğim yoldan ilerlemeye karar verdim. 22. günüm bugün diyette. abur cubur, hamurişi, tatlı vs. yemiyorum. çok canım çekerse bir ısırık alıp bırakıyorum. 1 haftadır 1 saat yürüyüş yapıyorum sabahları.Merhaba devam ettiniz mi acaba nasıl gidiyor
Merhaba bende motivasyon arkadaşı arıyorum birlikte yapabiliriz ben bugün başladım su diyetine ama iradem düşükMerhaba bende kilo vermek için motivasyon arkadaşı arıyorum birlikte bu yolda kalorileri verebiliriz ☺
Merhaba bende motivasyon arkadaşı arıyorum birlikte yapabiliriz ben bugün başladım su diyetine ama iradem düşük
Kızlar devam mı su diyetine bende yapmak istiyorum bugün başladım isterseniz beraber yapabilirizMerhaba nasıl yapıyorsunuz acaba su diyetini detay verir misiniz
Nasıl yapıyorsunuz acaba bende istiyorum eşlik edebilirim ama çok tecrübem yok su diyeti konusundaKızlar devam mı su diyetine bende yapmak istiyorum bugün başladım isterseniz beraber yapabiliriz
Slm hayırlı sabahlar olsun inşallah bn de bugün su diyetine başlamak istiyorum aynaya bakmak istemiyorum sence nasıl başlamalıyım3. günden merhaba(55. saatteyim)
Hayatımda ilk defa bu kadar yemek yemeden durabildim. Dayanamam sanıyordum, şaşırtıcı bir şekilde iyi gidiyorum. Sadece akşamları şekerli bir şey istiyor vücudum. Kuru kayısılı, bisküvili 3 minik top tatlı yedim2 gün öncesine kadar tatlıların, abur cuburun içine düştüğüm için eksikliğini hissediyor
Ama gün içerisinde diyetimi bozmadım hiç. Kahve, çay,maden suyu içip, marul yedim sadece. Suyu yeterli içemiyorum hala.
Bugün 700 Gr vermişim. Suyu arttırıp, biraz da hareket yapsam 1 kgya tamamlardim sanırım. Enerjim düşecek diye ekstra hareket/egzersiz yapmıyorum.
Bu günü de tamamlarsam 3 gün bitmiş oluyor. Aksi bir durum olmazsa 5 güne uzatmayi planliyorum
Eki Görüntüle 3569395
Sadece suMerhaba nasıl yapıyorsunuz acaba su diyetini detay verir misiniz
Bende bugün başladim siz verebildiniz mi acabaMerhaba bende kilo vermek için motivasyon arkadaşı arıyorum birlikte bu yolda kalorileri verebiliriz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?