Su dul konusu :)

Erkekler boşanınca dul olmuyor mu sanki? kendilerine bekar kız alabiliyorlar. Ama kadında aynı durum olsa aboo neler neler derler bak kandırmış çocuğu.:kızgın:.. Kendi dul kocası bekar:olamaz:...amannnn boş insan lafları bunlar. Erkekler kadar rahat varlıklar var mı ya? Hep bizim ataerkil toplumumuz yüzünden bunlar. Erkek yapar kadın yapmaz. O Erkek yapar....Bu tarz cümleleri kuran toplumun düşünceleri de pek önemli olmamalı:sinirli:
Ben boşanmış diye bir erkekle tanışmak istememiştim. Ama 3 yılda 2 defa bosanmis, evlilikleri 1 yıldan az sürmüş, korktum valla.

Kadınlar genelde ne olursa olsun evliliği sürdürmeye çalışıyorlar, sorunlar olsa bile çocuk var diye en son çare boşanmayı dusunuyorlar, oysa erkekler hamile eşlerini dahi aldatıyor, hiç bir şey umurlarinda değil. Bosanmalarin %90i erkekler yuzunden. Magdur olan da hep kadin oluyor.Bir cift boşanmışsa nedenini bilmesem bile ben önyargılı olarak önce erkeği sorgularım, kadın bana hep mağdur olan taraf gibi gelir.

Ben de burda bildiri yayınlar gibi konu acanlari anlamıyorum. Herkesin aklı kendine yeter.

Fikir danışan olur onun konusuna yazarsın istedigini ama ortada öğüt isteyen kimse olmadığı halde kadınlar böyle yapın, şöyle yapın diye konu açmanın mantığı nedir?

Allah tüm kadınların yardımcısı olsun . Bu ayrımı yapan insanlara da vicdan versin . Siz kötü birşey yapmadınız kötü şekilde bakanlar utansın .

Kızlar ciddi ciddi soruyorum eksik etek nedir? Neden etek eksiliyormuş ? Ne alaka cidden çözemedim

Kızlar ciddi ciddi soruyorum eksik etek nedir? Neden etek eksiliyormuş ? Ne alaka cidden çözemedim

valla internette şöyle bişey okudum amao_O

bu sözün anlamı aslen çok müstehcendir.Anadoluda çok masumane kullanılan bu sözle kadın kastedilmektedir,neden kadının kastedildiğini anlamak için önce etek kelimesini açmak gerekiyor.Bu etek bildiiğimiz giysi olan etek değil erojen bölgeye verilen isimdir ('etek traşı' sözü kelimeyi daha iyi anlamamızı sağlayabilir.) Bu bölgede erkekte olan fazlalık kadında olmadığından kadının eteği eksiktir.Kısacası 'eksik etek 'penisi olmayan demektir.

İnternetten alıntı: Anadoluda çok masumane kullanılan bu sözle kadın kastedilmektedir,neden kadının kastedildiğini anlamak için önce etek kelimesini açmak gerekiyor.Bu etek bildiiğimiz giysi olan etek değil erojen bölgeye verilen isimdir ('etek traşı' sözü kelimeyi daha iyi anlamamızı sağlayabilir.) Bu bölgede erkekte olan fazlalık kadında olmadığından kadının eteği eksiktir.Kısacası 'eksik etek ' erkeklik organı olmayan demektir.

Ben boşanmış diye bir erkekle tanışmak istememiştim. Ama 3 yılda 2 defa bosanmis, evlilikleri 1 yıldan az sürmüş, korktum valla.

Kadınlar genelde ne olursa olsun evliliği sürdürmeye çalışıyorlar, sorunlar olsa bile çocuk var diye en son çare boşanmayı dusunuyorlar, oysa erkekler hamile eşlerini dahi aldatıyor, hiç bir şey umurlarinda değil. Bosanmalarin %90i erkekler yuzunden. Magdur olan da hep kadin oluyor.Bir cift boşanmışsa nedenini bilmesem bile ben önyargılı olarak önce erkeği sorgularım, kadın bana hep mağdur olan taraf gibi gelir.
Bence genelleme yanlış, yaşı benden büyük bir arkadaşım bekarken ki ozamanlar kendi 24 eşi 37 yaşındaydı. 4. evliliğini yapmış bir adamla evlendi.Adam zengin falanda değil. hani parası için evlensin. İçi ısındı gözünü kararttı evlendi. 14 yıllık evliler adam çok iyi biri şahsen tanıyorum. 3 tane bebişleri oldu.Belki onun kaderi kısmeti böyleydi iyi birine denk geldi. ama boşananlar hep haksız diye bişe yok.

Teşekkürler, cidden Çok saçmaymış, Biz erkeklere eksik meme diyor muyuz:/
İnternetten alıntı: Anadoluda çok masumane kullanılan bu sözle kadın kastedilmektedir,neden kadının kastedildiğini anlamak için önce etek kelimesini açmak gerekiyor.Bu etek bildiiğimiz giysi olan etek değil erojen bölgeye verilen isimdir ('etek traşı' sözü kelimeyi daha iyi anlamamızı sağlayabilir.) Bu bölgede erkekte olan fazlalık kadında olmadığından kadının eteği eksiktir.Kısacası 'eksik etek ' erkeklik organı olmayan demektir.
Organıyla bu kadar gurur duyacak ne var ki. Çocuğu doğuran da , emziren de kadın. Vücuduyla gurur duyulacaksa önce bu gurur duymamız lazım. Erkeklerin bize göre "eksik" organı çok daha fazla :)

Ben de burda bildiri yayınlar gibi konu acanlari anlamıyorum. Herkesin aklı kendine yeter.

Fikir danışan olur onun konusuna yazarsın istedigini ama ortada öğüt isteyen kimse olmadığı halde kadınlar böyle yapın, şöyle yapın diye konu açmanın mantığı nedir?
ben üste de belirttiğim gibi bu konuda dolduğum için paylaşma gereği gördüm.
Yoksa herkesin aklı kendine ve herkes istediği gibi yasamakta özgür...
Herkesin imtihanı farklı burası bdv, belki ben de boyle içimi döküyorum.
Hem toplumdaki kadınların birbiri ile derdi ne acaba?
Hoşunuza gitmediği ise yorum yapmaz görmezlikten gelirsiniz olur biter.

Gece gece yazmasam içimde kalacak ben de boşanıyorum ve toplumda yok duluz bizi kimse bekar oğluna almayacak ya da biz duluz eksik etek vs. söylemlere üzülüyorum hele bunu hemcinslerim söyleyince daha da üzülüyorum.
Mutsuz bir ömür geçirmektense ayrılıp kendi yolunu çizmeye çalışan kadınlarız. Kendinizi sevin ve bu etiketi kendinize yapıştırmayın. İnsanlar siz çok doğru da olsanız beyinleri ya da bakış acıları farklı olduğu için sizin için yanlış değerlendirme yapabilir. Ama bu sizin yanlış ya da kötü kadın yapmaz. Koca meraklısı olsak eldekini bırakıp yalnızlık çekmezdik diye de düşünüyorum.
Sadece herhangi bir kadınız ve evlenmiş ayrılmış ve tekrar bekar sıfatı almış kadın olacağız.
Ben x eşimle evlendigimde kadın kız ayrımı yapan eşe ve kv sahipmisim farketmedim evlenirken ve ilk eşimle birlikte olmama rağmen simdi ne iftiralar attılar utanmadan çünkü kafa yapısı bunların bu şekilde...
Adam gibi adam namus kavramının bacak arasında olmadığının farkındadır ve sizi kişilik, kafa yapısı ya da hayata bakış açısının uyumu yönünden değerlendirir.

KADIN toplum meydana getirir bana göre sevgiyle kalın. İyi ki kadınım diyorum ben
Genelde tanidigim bütün dul kadinlar bekar erkeklerle evlendi

Insanlarin dediklerine kulak asmayin, cunki kimse sizin o dort duvar arasinda ne yasadiginizi cektiginizi bilmez. Herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Back
X