Çok zor gerçekten; ben de uzun yıllar yalnız yaşadım bilirim o yalnızlığın ne demek olduğunu. Yeri geldi insanlar aileleri ile beraber ya da sevgilileri ile beraber yıl başı kutlar, bayram kutlar, ben yalnız geçiririm evde tek başıma. Hasta olurum yine tek başıma. Allah sağlığınıza zeval vermesin bu süreçte. Hani düşünüyürum bir de yalnızken eve kapanmak zorunda olmak kötü. Bulunduğunuz yerde sokağa çıkma yasağı yoksa eğer bu da biraz rahatlatıcıdır psikolojik olarak ama siz yine de sokağa çıkmayın. Bir de şu şekilde bakın karışan yok, anlaşamadığınız ya da size sorun çıkartacak biriyle eve kapanmış değilsiniz. Kendinizlesiniz, insanın en iyi arkadaşıdır kendisi iyi davranın kendinize. İnternetin tüm imkanlarını kullanın, görüntülü konuşun ailenizle, sevdiklerinize, hatta açık kalsın whatsapp, siz sıkılana kadar yan yanaymış gibi olun. Film izleyin, kendinize yemek yapın, sevdiğiniz ne varsa yapın, özgürsünüz; sağlığınız yerinde olsun yeter ki, iyi günler gelecek inşallah. Üç yıl falan sürmez, bu da tüm salgın hastalıklar gibi bir pik yapıp sonra azalacak, (bir yıla kadar da aşısı çıkacak deniyor) ileride de şimdiki domuz gribi gibi olacak yani en kötü günler bu günler ve önümüzdeki bir kaç ay en fazla; biraz sabır....