Şu face hayatımızda çok mu yer edip bizi yönlendiriyor acaba kızlar ??

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
kızlar çogu kişinin ortak sorunu galiba. genelde herkes bi sorun yaşıyor illaki bu meret yüzünden. bende bişi paylaşsam erkek bi arkadaşım yorum yapınca hemen sevgilim tartışma çıkarıyor. ona ne oluyor o niye atlıyor falan diye. sürekli kontrol ediyoruz ne begenmiş kime bakmış falan fistan. ama bi yandan da gerçeği görmemizi saglıyor arkamızdan iş çeviremiyor kolay kolay. ne bileyim ben şu face yüzünden milyon kez kavga ettim sevgilimle acaba güven problemimiz mi var yoksa herkeste mi böyle anlamıyorum

Bilmem bizde facebook pek sorun olmuyor.
Hani ilk başlarda bilmediğimizden birbirimize sormuştuk şu kim,bu neci diye ama şimdi birbirimizin çevresini tanıdığımızdan kişileri de sorgulamıyoruz.
Yasak mı koyacaz beğenilere ya da yorumlara yani?

benimde var,eşiminde ama ikimizde sürekli birbirimizin sayfasına girip kontrol etmiyoruz

belkide arkadaşlarımızn çoğu orta olduğundan :51: :51:

'teknoloji ilişkilerin düşmanıdır' diye okumuştum biyerde.. doğru yanlış bilemem ama gerçekleri daha iyi görmeni, ve onu daha çabuk tanımanı sağlayan bir olay şu face (kendini facete nasıl ifade ediyosa öyle tanıyosun,oyüzden yalan yanlışta olabiliyo tabi)

Ama herkeste vardır bu problem, sırf senle alakalı deil :6:

Hiç face kullanmadım,bi eksikliğini de duymadım açıkcası..
Ama eşimin vardı ve beni de tanıdığı için kapattı hesabını..
Sordum neden kapattın?hiçççç gerek yoktu kapatmana diye:37:

baktım hayatıma kazandırdığı bi anlam yok, kapattım gitti pişman değilim :ssz:

Valla normal hayatta kiskanmadigimiz kadar face de kiskaniyoruz bazen. Yani bi kizin durumunu begenebilir, fotografini begenebilir bunda bir sey yok aslinda ama sanki kizdan hoslaniyor, ilgi duyuyormus gibi algiliyoruz hemen nedense.. dedigin gibi bir erkek paylastigimiz bir seye yorum yapsa kim bu, neden yorum yapti simdi diye sorulara maruz kaliyoruz, biz de ayni sekilde soruyoruz.. guvensizlik mi baska bir sey mi cozemiyorum ama ciddi derecede kiskancliga neden oluyor bazen.

İlk zamanlar normal zaman geçtikçe face tenhalaşınca sorun kalmıyor :D

Kullanıldığı yere göre iyi ve kötü yönleri var tabi.
Benim erkek arkadaşım kapatalım diyor, ben istemiyorum.
Face'de olmasa zaman nasıl geçer bilmiyorum.
Bağımlılık yaptı adeta. :37:

bir zamanlar beğenenleri tek tek açıp profillerine bakardım.!
Tabi o zamanlar erkek arkadaşım vardı:1:,,şimdi düşünüyorum da ne saçmalıkmış:53:
Ben tamamen kapattım,aptal bir site..ne ben kimseyi görüyorum,ne kimse beni..
Görüştüğüm arkadaşlarımla zaten telden ulaşıyoruz..
huzur tamamen kapatmakta,yokluğunu da hiç hissetmedim:1::1:

Valla ben de sorun yapıyorum. Arkadaşlarını beğeniyor ama benim paylaştığım hiçbir şeyi beğenmez. Fotoğraflarımı mesela hiç beğenmez ama yabancı yabancı kızların fotolarını beğenir. Sonra acaba beni beğenmiyor mu diye aklıma takılıyor. :47:

Valla ben de sorun yapıyorum. Arkadaşlarını beğeniyor ama benim paylaştığım hiçbir şeyi beğenmez. Fotoğraflarımı mesela hiç beğenmez ama yabancı yabancı kızların fotolarını beğenir. Sonra acaba beni beğenmiyor mu diye aklıma takılıyor. :47:

off o daha kötüymüş yaa tam dellenirdim ben olsam. benim hiç bi fotomu açtırmıyor sadece kendisinin görecegi şekilde ayarlattırıyor kimsenin fotosunu falan begendirtmiyor çok abartıyor bazen bu mevzuyu ya :26:

Benim bugün itibariyle nişanlımdan ayrılmama sebep oldu.Sağolsun çok aydınlatıcı kendisi :(

İlginç...
Yani adamın durumu değil de senin hala bu adamla beraber olman çok ilginç geldi bana...:ssz:

Bir ara ben de onun faceine bakardım, şifresi vardı... Ama o zamanlar komik videolar, fotoğraflar olurdu, eğlenceli bir yerdi facebook ve paylaşılanlar altında geyikler dönerdi...

Artık şu siyasi meseleler yüzünden facebook inanılmaz sıkıcı bir hal aldı, Eğlenceli bir yer olmaktan öte A partilileri B partililere, C düşüncelilerin D düşüncelilere laf soktuğu bir ortama dönüştü. Yorumlarda da öyle kızlı erkekli geyik ortamı yok zaten, o ona laf sokuyor bu buna... Bu yüzden kafam çok rahat:8:

Bir ara bende kapatmıştım kafam çok rahattı şimdi sürekli takip etmek zorunda gibi hissediyorum kendimi bir gün girmezsem ikinci gün kesin açıyorum.

Nasil kullandigina bagli... Iliskimizin baslarinda ikimizin profillerindede karsi cinsten arkadaslar vardi,
tatsizliklar olabiliyordu.
Ben kendiligimden sildim listemdekileri, oda ayni sekilde.
Simdi hicbir sorun olmuyor, cünkü ortada tatsizlik cikacak bi mevzu yok.
O genelde haber paylasir, ben genelde resim ve gittigimiz yerleri...

kızlar çogu kişinin ortak sorunu galiba. genelde herkes bi sorun yaşıyor illaki bu meret yüzünden. bende bişi paylaşsam erkek bi arkadaşım yorum yapınca hemen sevgilim tartışma çıkarıyor. ona ne oluyor o niye atlıyor falan diye. sürekli kontrol ediyoruz ne begenmiş kime bakmış falan fistan. ama bi yandan da gerçeği görmemizi saglıyor arkamızdan iş çeviremiyor kolay kolay. ne bileyim ben şu face yüzünden milyon kez kavga ettim sevgilimle acaba güven problemimiz mi var yoksa herkeste mi böyle anlamıyorum

Canım benimde çok sorun oluyordu ve eski erkek arkadaşım tüm erkekleri silmişti facemden, tabii bende onun facesinden kızları aramızda güven problemi yoktu. Birbirimizin herşeyini bilirdik 3 hafta önce ayrıldıkk ama 1 gecede eski kız arkadaşına döndü.. Yani demem o ki pek takılmayın böyle şeylere tabi önemli ancak yapan insan, hamuru bozuk olan insan her türlü yapacağını yapar fake face açar yine yapar bnmkinin yaptığı gibi. Siz siz olun güvenmeyin vallada billada güvenmeyin ;)

Back
X