şu facebooktan biktim artik

elagozlum2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
99
9
34
Merhaba kizlar,

Artik surama kadar geldi facebook. Nisanlim benim facesimi kapalttirdi bende ona defalarca söyledim kapalt diye ama kapalttiramiyorum şifresinide önceden biliyordum şimdi değistirdi ben gûveniyorum nişanlima ama bazen süpheye düşmemek elde değil. Kızlari kabul etme dedigim halde kabul etmis akrabasi ama sanirsam cunku kiz kardesiylede arkadas o ekledigi kiz veya arkadasligi kabul ettigi. Kiz birde bunun paylastiği seyleri paylasmis. Ben kendime gizli bir hesap actim nisanlimi takip etmek icin yaptiğim yanliş biliyorum. Kapaltsaydi bunların hic birisi olmicakti.

Merhaba kizlar,

Artik surama kadar geldi facebook. Nisanlim benim facesimi kapalttirdi bende ona defalarca söyledim kapalt diye ama kapalttiramiyorum şifresinide önceden biliyordum şimdi değistirdi ben gûveniyorum nişanlima ama bazen süpheye düşmemek elde değil. Kızlari kabul etme dedigim halde kabul etmis akrabasi ama sanirsam cunku kiz kardesiylede arkadas o ekledigi kiz veya arkadasligi kabul ettigi. Kiz birde bunun paylastiği seyleri paylasmis. Ben kendime gizli bir hesap actim nisanlimi takip etmek icin yaptiğim yanliş biliyorum. Kapaltsaydi bunların hic birisi olmicakti.
içinde varsa faceten de yapar heryerden yapar kafasını gözünü bile bağlasan başka yerleriyle yine bi işler karıştırmaya kalkar bırak da gözünün önünde olsun en azında n

Bence tavır almalısınız oh ne güzel sizinkini kapattırıyor kendi ne isterse yapıyor face i varsa da şifresini söylemesi lazım eğer istediysen sen onun nışanlısıysan böyle basit şeylerde gizli saklı olmamalı

Benimki kapalı sevgilimin açık şifresini de bilmiyorum. Yanımda da giriyor. bir yere giderken kapatmadan gidiyor.
Güveniyorum ben yaa :KK48:Herkesi sildim gerçi:KK45:

Ay allaaaaaahim yaa :KK70: o kapatmiyo sana kapattiriyo ne kadar saf bir arkadasimizsin bide gizli aciyosun ben olsam yigit gibi acardim :KK70: isine baksin delimi ne

ooooff. siz kapanmasına izin verirseniz kendi kapatmaz tabi. bu arada facebookta kız düşürmeye çalışanlar varmı hala ya?

Sıkıntı ne arkadaşım biliyor musun? Adam sana kapattıriyor yani ona göre uygun diiil ama kendisi kullanıyor. Artık aklından neler geçiyorsa. Ya sen de acarsın yada o da kapatır. Kapattiramadim diye bişey olamaz ayrıca. Kapatmiyorsa sen ac. Neyden korkuyorsun bu kadar? Ayrıca ister acar ister kapatirsiniz ya ne bu kısıtlama neden yani gereği var mi?

Kizlar ne yapmam gerekiyo? Soğuk davransam neden oldugunu bile bilmeyecek. Ben onun icin herseyden vazgectim işimi bile biraktim. Üc ay sonra düğünümüz var. Ben şimdi sifresini istesem muhtemelen diyeceği laf sen bana güvenmiyomusun. Ben konuşmayi pek beceremem nasil istemem gerekiyo? Güvenim kalmiyo valla artik

X