Su gelmesi nasıl birşey

Ekilemranipulu

MelikeAhmet
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
60
12
38
32
Arkadaşlar suyun gelmesi Doğuma yakın olan birşey değil mi bugün instagram da birisi 23.gaftadayım suyum geldi falan yazmış kafam karıştı benim de aşırı derecede akıntım oluyordu avuçiçi büyüklüğünde ıslaklık oluyordu bi anda acaba benimde mi su durumu ben normal akıntım var diye düşünüyordum ilk hamileliğim anlamıyorum pek bunlardan su gelme durumunda doktora falan mı gitmek gerekiyor herkeste mi erken gelir veya gelmemesi için ne yapılır ne yapılırsa gelir bilgi verir misiniz

Canım onu bende hiç bilmiyorm çok merak ediyorum .ama akıntı fazla oluyo hamilelikte bende çok oluyo en azından.insallah bebislerimizi zamaninda sağlıkla kucagimiza alırız.

Benim suyum doğum gecesi bir anda yoğun şekilde geldi . Akıntı değil böyle koca bir bardak dolusu su üzerime dökülmüş gibi. Siz yine de doktora gittiğinizde danışın . Suyu azaldığında doktor farkedip uyarıyor zaten .

Canım onu bende hiç bilmiyorm çok merak ediyorum .ama akıntı fazla oluyo hamilelikte bende çok oluyo en azından.insallah bebislerimizi zamaninda sağlıkla kucagimiza alırız.
Evet canım akıntı aşırı fazla doktora bir danışayım yazarım öğrendiklerimi sahada Canm.Amin inşallah sağlıkla Canım benim

Tamam canım bu hafta kontrol var danışayım teşekkürler

Ben de çok merak ederdim, akıntım olunca su mu acaba diye içim içimi yerdi.
Gerçekten herkesin dediği gibi, yaşadığınızda anlıyorsunuz.
Tutamadığınız bir şekilde su süzülüyor, en başta idrar sansanız da durmadan akıyor, müdahale edemiyorsunuz.
Bazılarında azar azar bazılarında bir anda geliyor ve bir bardaktan daha fazla, altınıza giydiğiniz her şeyi ıslatacak kadar bir sudan söz ediyoruz.
Benim ayağa kalktığın an bir anda geldi, sonrasında da süzülmeye devam etti.
Erken su gelmesi çok tehlikeli bir durumdur, anlattığım gibi bir şey yaşarsanız saat kaç olursa olsun hemen doktorunuzu arayın.

Su kapağı diye bişey varmış. Doğumdan Bi gün önce iki avcumı dolduracak kadar şeffaf renk akıntı geldi Bi anda çamaşırıma . Hastaneye gittim açılmam olmuş doğumun başlamış. Ama suyum son dk ya kadar gelmedi. Doktor bu iyi kolay doğurursun sesi. Çatala çıkmadan 10 dk önce suyumu Dr. Patlattı. Baya rahatlatıcı ılık ılık engel olamadığın kaslarımın tutamadığı bişey

Hmm bende bazen korkuyorum akıntı fazla olunca su mu acaba diye ama hiç tarif ettiğiniz gibi yasamadim.allahim inslah hepimizin yavrusu zamanında sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…