Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de doğum ne zaman gerçekleşti demişsin...ben öğretmenim ,henüz doğum iznine bile ayrılmamıştım, herşey normaldi bende o gün okuluma gittim çalıştım eve galip yattım kalktığımda hafif bir ıslaklık hissedip doğrulup oturmamla birlikte tüm suyum aniden geldi benim hemen doktorumu arayıp hastaneye gittim ve akşam 7.30 da sezeryanla doğdu bebeğim...
arkadaşımın ki ise 6.5 aylıkken ilk suyu birkaç yemek kaşığı kadar gelmiş, doktoru hemen yatış verdi, 36. haftaya kadar hiç kalkmadan yattı,her işini eşi yaptı sadece tuvalet ihtiyacı ve yemek için kalkmasına izin verdi doktoru ve ciğer gelitirici iğne yaptılar erken doğum ihtimaline karşı...
36. haftada tüm suyu geldi ve sezeryanla doğdu bebiş...
bence hastaneye git canım. içinde turnusol kağıtlı ped verirler. peddeki turnusollar mora dönerse amniyo sıvısıdır aynı kalırsa değil. benim 15. haftamda sızdı idrar sandık.. hastanede yattım mucize oldu...suyum doldu:))
Günaydın aynı sorunu bende yaşıyorum ben suyun geliyor diye gittim gayet iyi suyu dediler akıntın o dediler serklajdan dolayı normal dedi ama baya su gibi sadece ayağa kalkınca oluyor bende o pedı hıç duymadım bende söylım doktora ben hep korkuyorum
canım benim de serklajdan sonra oldu halbuki antibiyotik kullanıyordum ama benim serklajım karından 4 yerden kesi açılarak oldu laparoskopik serklaj ve eski sezaryenimde mesanem sezaryen dikişine yapışmış onu ayırmışlar. 1 hafta sonda takıldı benimki ondan oldu...
senin şu an mı geliyor su git dr hemen...
asıl muayene şöyle oluyor. dr vajinayı spekulumla açıyor o malum sandalyede... sonra uzun bir şey sokuyor. oradan aldığı örneği turnusola koyuyor renk değişimine bakıyor.
daha basiti ise yukarıda anlattım ped...