- 8 Ekim 2022
- 22
- 5
- 6
- 28
- Konu Sahibi sevgiseli135
-
Ben ilk kez 3. Doğumumda su gelmesini tecrübe ettim. Hani öyle farketmeden olacak şey değilmiş bir anda baya bi suyun boşaldığını düşünün aynı o şekilde oluyor. Ama yine de doğumunuz çok yakın olduğu için sızıntı şeklinde de geliyor olabilir.
Evet sızıntı şeklinde olma ihtimali düşündürdü beni de bekleyip takip edeceğim teşekkürler.Ben ilk kez 3. Doğumumda su gelmesini tecrübe ettim. Hani öyle farketmeden olacak şey değilmiş bir anda baya bi suyun boşaldığını düşünün aynı o şekilde oluyor. Ama yine de doğumunuz çok yakın olduğu için sızıntı şeklinde de geliyor olabilir
Eğer sızıntı şeklinde gelirse devamı gelir diye okumuştum sanırım biraz daha bekleyeceğim 2 gün önce hareketleri azaldığı için acile gittim ve herşey normaldi şimdi eşimi de telaşlandırmak istemiyprum aslında son günler biraz zor oluyormuşBen olsam yeriniz de Dr a giderdim sanırım. Sağlıkla alin kucaginiza
Suda sizinti olsa daha hemen hastaneye git demisti doktorum, sebebini de bazen sizinti olan delige bebegin kordonu sikisiyor ve cok kotu sonuclar dogabiliyor demisti. Siz de bir gidip nst’ye baglanin size tavsiyem.39+6 dan selamlar arkadaşlar, az önce eşimle ilişkiye girdikten sonra çamaşırımın içine peçete koyup uyumuştum. Uyandığımda peçete olduğu halde iç çamaşırımın da ıslanmış olduğunu farkettim sizce su gelmiş olabilir mi yaşayan var mı?
O zaman gitmeliyim sanırım teşekkür ederimSuda sizinti olsa daha hemen hastaneye git demisti doktorum, sebebini de bazen sizinti olan delige bebegin kordonu sikisiyor ve cok kotu sonuclar dogabiliyor demisti. Siz de bir gidip nst’ye baglanin size tavsiyem.
Benim 2 doğumunda sancisiz ve az bir lekeyle baslamisti o yuzden. 3. Yu dogursam kesin evde dogarEğer sızıntı şeklinde gelirse devamı gelir diye okumuştum sanırım biraz daha bekleyeceğim 2 gün önce hareketleri azaldığı için acile gittim ve herşey normaldi şimdi eşimi de telaşlandırmak istemiyprum aslında son günler biraz zor oluyormuşinşallah teşekkürler.
Teşekkür ederim her deneyim Farklı oluyor tabi evetBenim 2 doğumunda sancisiz ve az bir lekeyle baslamisti o yuzden. 3. Yu dogursam kesin evde dogar
Leke gelince ,hastane yakındı hemen gitmiştim. Ama ilk doğum daha yavaş oluyor tabi. Endişe etmeyin,siz bilirsiniz
Benim 40+0 da yoğun şu gelişiyle ilk doğumum oldu ama sizin farklı.bilemezsiniz malesef su mu değil mi bir gorunmenizde fayda var aksi bir durum olmasın sonra39+6 dan selamlar arkadaşlar, az önce eşimle ilişkiye girdikten sonra çamaşırımın içine peçete koyup uyumuştum. Uyandığımda peçete olduğu halde iç çamaşırımın da ıslanmış olduğunu farkettim sizce su gelmiş olabilir mi yaşayan var mı?
Evet emin olamıyorum gideceğim birazdan teşekkürlerBenim 40+0 da yoğun şu gelişiyle ilk doğumum oldu ama sizin farklı.bilemezsiniz malesef su mu değil mi bir gorunmenizde fayda var aksi bir durum olmasın sonrabenim yoğun olmasına ragmen ilk tecrübem emindim şu geldigine doktor yinede emin olmak için bakmıştı.
Evet o yüzden böyle yaşayan var mı diye sormuştum ama son günler riske atmaya gerek yok birazdan gideceğim teşekkürlerDoktora bir gidin sizin de içiniz rahat olsun. Suyum gelmedi ben doğuma giderken. Herkeste aynı olmuyor
Çok teşekkür ederim inşallahSaglikla kucaginiza alinbenim birinde suyum bir anda bosaldi, digerinde suyum hic gelmedi o nedenle fikrim yok ama bir avazda demek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?