Su gelmiş olabilir mi ?

Yavrular anlamadığınız nokta şu doktorum suyun muyun herseyin normal diyo herşey iyi yani. Bi tek kakasını yeme risklerinden bahsetti garantisini veremem dedi ama herşey normalken sezeryan yapmak saçmalık olur yine siz bilirsiniz konuşun ailenizle dedi suni sanci içinde %50 şansınız olur sonra yine sezeryana döner dedi. Yurtdışında 42 haftaya kadar müdahale edilmiyor doktor da öyle diyor. O yüzden gözetim altında tutacak ama perşembe hakikaten uzun geldi bize. Bu seferlik böyle olucak perşembe net kararımızı vericez. Akintim hala var ama bununla ilgili muayene olmuştum bana şu OLMAYABİLİR mantar OLABİLİR dedi kaşıntım olmadığı halde. Yani bi çok değişik şey var. Sezeryana karşı değilim tabi ki evladımı riske atmak en son isteyeceğim şey sadece 4 gun geçti ve biraz daha beklemek istiyorum belki normal sancim gelir diye. Öyle işte. Sezeryan olursa da tamamen bayılmak isterim :(

Neden başka doktora gitmiyorsun bacım? Bir şansını dene.

Ya bunun bi çok cevabı var aslında hamileligim boyunca bu 2. Doktorum ilkini gebeliğimi öğrendiğim an seçmiştim bi bayandı ve sanki evlilik dışı ilişki yaşamışız gibi baştan aşağı suzuyodu guleryuzlu değildi ve çok kasilmistim sonra bu beyefendiyi buldum aynı hastahanede İnternetten yorumları da okuyarak (hiç olumsuz yorum yok) ona gittim ve onla devam ettim. Tabi ki 4 4luk değil ama rahatlatıcı en azından. Tabi sinirimi bozan 1,2 şey var ama gideceğim 3. Doktor daha mı iyi olucak daha kötü olmasın diye düşünüyorum. Öyle iste

Back
X