Şu genç yaşımda hayatımı karartan, mahveden şey

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Çok üzgünüm.. Hergün üzülmekten aynadaki beni görünce hayal kırıklığına uğramaktan çok yoruldum. Allahım kimseye yaşatmasın. Çok acıymış genç yaşta yanlış bi ilaç kullanımı sonucunda ani çökme yaşamak. Sivilcelerim için 2.5 sene önce bi ilacı uzun süre kullandım. Bu ilacı bıraktıktan 6ay sonra cildimde müthiş iyileşmeler gözlemledim. İnanılmaz derecede güzelleştim. Pırıl pırıl, sıkı ve temiz bi cilde kavuşmuşum. Geçen seneye kadar çok iyidi herşey ta kii ilaç etkisini yitirene kadar. İlacın etkisi gitti ve yüzümde yine sivilceler çıkmaya başladı. Sadece sorunum bu olsa iyi. Ama yüzüm bir deri bir kemik kaldı. İnanın çok üzülüyorum :gitme: Çünkü o ilacın içerisindeki yüksek dozdaki a vitamininin etkisi tamamen gitti ve yüzüm sarktı. Şuan ne yaparsam yapayım düzelmiyo. Evde yaptığım bakım kürlerinin hiç faydası yok. Kelimeler kifayetsiz kalıyo üzüntümü anlatmaya :sinifsinif:

cild için e vitamini kullanmak gerek...

E VıTAMıNıNıN FAYDALARI VE E VıTAMıNı ıÇEREN BESıNLER

E vitamini, sağlık ve güzellik için hepimize lazım bir vitamin. E vitamini eksikliği, çok sık görülen bir durum olmamakla birlikte, görülmesi halinde, başta kansızlık ve göz bozuklukları olmak üzere, yaraların geç iyileşmesi, cinsel isteksizlik ve kısırlık gibi sorunlara yol açabilir. E vitaminin fazlası idrar yoluyal vücuttan atılır.
E ViTAMıNıN FAYDALARI ;
* Çok güçlü ve önemli bir antioksdan olma özelliği taşıyor.
* Kansere karşı koruyucu bir vitamin.
* Cildi güzelleştiriyor ve gençlik sağlıyor.
* Kalp ve damar sağlığını koruymak açısından önemli bir yeri var.
* Göz sağlığı için çok çok önemli bir element.
* Vücuttaki zehirleli maddelerin atılmasını sağlıyor.
* Alzheimeri önlüyor.
* Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
* Prostatı önler.
E VıTAMıNı HANGı BESıNLERDE BULUNUR ?
* Başta tahıllar olmak üzere ıspanak, kabak, lahana, marul gibi yeşil sebzelerde, zeytinyağı, balık yağı, fındık, ceviz, ton balığı, sardalye, yumurta sarısı, domates ve patates, bitkisel sıvı yağlar, yağlı tohumlar, tam tahıllar ve yeşil yapraklı sebzelerde, bol miktarda bulunur. Özelikle bir avuç fındık günlük E Vitamini ıhtiyacını büyük oranda karşılamaktadır.

cild için e vitamini kullanmak gerek...

Cnm artık ne yaparsam yapayım inan fayda etmiyor. İçsel bişey bu. Dıştan yaptırdığım müdahaleler yetersiz kalıyor. :gitme: Çok sağlıklı besleniyorum. Ama olmuyor

bir cilt uzmanına gitseniz. yada bir plastik cerrah.onlar yardımcı olurlar size..

canım bı uzmandan yardım al bence evde yaptıgın bakımların etkısı olmaz sorun bu kadar ciddiyse....cok üzüldüm adına ama tıp o kadar ilerlediki emınım senın durumununda bı cözumu vardır emın ol üzme kendını Allah can saglıgı versın gerısı bı sekılde düzelir....

O kadar ümitsiz olmayın neleri kimleri ne hale getiriyorlar.Bundan sonra daha dikkatli bilinçli davran eminim düzelecektir.

canım derdinin çaresi var bence ama hangi ilaç öğrenebilirmiyim benim kız kardeşimde kullanıyrda

stresli bir ortamdaysan bu da etkili..

ınanın ne stres yaşadım ne en ufak bişy aksine sebze yerim hep. ıÇok saolun güzel cevaplarınız bana moral verdi. Bu ilacı kullanan bi çok kişi benm yaşadığım problemi yaşamış ve 21 yaşındaki bir arkadaş o yaşta yüzüne dolgu yaptırmak zorunda kaldı. Benm sorunuma dolgu çare olur mu? tamamen eski halime dönebilirmiyim? :gitme: Estetik tecrübem hiç yok. Şüpheliyim. ılacın adı ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok büyük bir dert bu..Göz göre göre yüzüm eriyo :a015::çok üzgünüm:

o zaman mutlaka doktora gidin. ihmal etmeyin.

canım öncelikle çok geçmiş olsun;yalnız adını yazdığın ilacı milyonlarca genç kullanıyo ve bu ilacı vermeden önce bir test yapılıyor,testin sonucuna göre bu ilaç veriliyor,problemin bu ilaçtan olduğu kesinmi?çünkü çevremizdeki çok kişi bu ilacı kullanıyor bende panik oldum şimdi:teselli:

canım çok geçmiş olsun umarım yüzünü düzeltcek sorun bulabilirsin..
kullandığın ilacın ismini rica etsem..

Adı... canım. Ya ilacı kullanırken tahlillerim yapılıyordu herhangi bir sorun yoktu. Hatta geçen senede çok güzel bi cildim oldu bu ilaç sayesinde. Gelin görünki etkisi gitmeye başlayınca ani çökme oluştu. GÖzaltlarım çukurlaştı olduğumdan 4-5 yaş büyük gösteriyorum. Yüzümün dolgunluğu gitti yerine olgunsu bir yüz oluştu. Çok pişmanım çok

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm artık ne yaparsam yapayım inan fayda etmiyor. İçsel bişey bu. Dıştan yaptırdığım müdahaleler yetersiz kalıyor. :gitme: Çok sağlıklı besleniyorum. Ama olmuyor

içten besle... dıştan bütün çabalar boşadır.

doktora gitmedin mi bunun için?

Gitmedm çünkü bulunduğum yerde iyi bi dr yok ama ocak ayında ilk işim ankaraya gitmek olcak. Zaten artık estetik yaptırmam gerekir

Ben 18 yaşımdayken kullandım o ilacı hemde benim cildim çok hassas bir cilt yıllarca gördüğüm lokal sivilce tedavilerinin ardından dr kontrolü ile 6 ay kullandım hatta dr onay formu imazlatıyordu her kutu bitiminde de idrar ve kan tahlilleri yapılıyordu ama benim cildime çok iyi gelmişti, çökme felan olmadı ama dr bana sivilceyi bünyemin yaptığını söylemişti, yine sivilceli bir cildim var yıllar geçti aradan ama çökme felan olmadı, bu kadar yazdım ama yani acaba ilaçtan olduğuna eminmisin belki psikolojik stres kaynaklı bir şeydir bilemiyorum ki, o ilaçla cilt sağlığına kavuşan çok var, bence hemen yeni bir dermatoloğa görünmelisin

ilaç kullandıgınn dönemdeki resmini ve sonraki resmini ekleyebilirmisinn?

okudumda üzüldüm bak şimdi ama doktora danışmadnmı aldın ilk ilacı bağışıklık kazanıncamı etkisini yitirdi acaba ilaç inş düzelirsin yakın bi zamanda hemen düzgün bi doktora görün dahada geç olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…