• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu genç yaşımda hayatımı karartan, mahveden şey

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy bnde kullandım o ilaçtan 2008 nisanda bıtmişti altı aylık bı süre
ve şimdi bunu okuyunca paniklemiş durumdayım
cok geçmiş olsun allah acil şifalar versın
bn bı de bıraz paranoyağımdr , şuana kadar yaşamadım ama allah da yaşatmasınn

canım çok geçmiş olsun ama gün geçtikçe erime oluyorsa vakit kaybetmeden doktora git hasar ne kadar az olursa tedavisi o kadar kolay olur.ama üzülme muhakkak tedavisi vardır

bende kullandım o ilaçtan...
hemde 6 ay değil 9 ay kullandırdı doktorum....
bendede bölük bölük saç dökülmeleri yaptı.muhakkak acısı bir yerden çıkıyor..
ha şimdi iyiyim ama bende saç dökülmemi bu ilaca bağlamıştım...

Çok geçmiş olsun..
Umarım bi an önce düzelir cildiniz..

bunun için doktora basvurmalısınız kendi basımıza kullandıgımız kozmetik malzemeleri ilaçlar kremler tabiki zararlı herseyi sormalıyız diye düşünüyorum ama vardır bunuda bir caresi siz yinede evde birseyler denemek yerine bir uzmana basvrun derim

kızlar ilacın ismini birisi bana yazabilirmi özelden acaba..burada isim vermek yasakmış..ama bilgimiz olsun burada çok şey öğreniyoruz özelden paylaşmanızı rica edeceğim.teşekkürler

ilacın ismi silinmiş ama anladığım kadarıyla bu ilaç benim de 1seneye yakın kullandığım ilaç.10 mg 20 mg 40 mg dozunu doktor kişinin kilosuna göre veriyodu. ve bu ilacı kullanırken gebe kalmamak çok önemli içinde birsürü uyarı yazıyodu.yüzde kuruluk çok yapıyodu kışın dudaklarım çatlıyodu sürekli nemlendirici krem sürüyodum.bikaç ayda bi tahlil yaptırdık normal çıktı oyüzden sonuç alana kadar devam ettim ben kullanmaaya.yüzüm şuan çok güzel.regl dönemimde bile bikaçtaneden fazla çıkmıyor sivilce.bende böyle bi etkisi olmadı gerçekten çok üzüldüm .acaba sen bikaç ayda bi tahlil yaptırmadın mı?karaciğer üzerinde de çok etkili bu ilaç.bence o doktora gidip durumu anlatmalısn .sonra da sanırm şuan oturduğn yer küçük bi şehir.iyi doktor yok demişsin .böyle bişey ihmale gelmez .ben de 20 yaşındayım bi sivilce bile çıktığında ne kdar problem edebiliyoruz kendimden biliyorum.iyi bir doktor araştrıp gitmelisn.acil şifalar diliyorum.

çok geçmişş olsunn canımmm.bi an önce iyi bi uzmana görünn.dilerimm düzelirr:teselli:

geçmiş olsun

durum çok mu ciddi bi saffada bilemiyorum ama eğer çok kötüyse cerrahi müdehalelerle çözülebilir bence

Çok üzgünüm.. Hergün üzülmekten aynadaki beni görünce hayal kırıklığına uğramaktan çok yoruldum. Allahım kimseye yaşatmasın. Çok acıymış genç yaşta yanlış bi ilaç kullanımı sonucunda ani çökme yaşamak. Sivilcelerim için 2.5 sene önce bi ilacı uzun süre kullandım. Bu ilacı bıraktıktan 6ay sonra cildimde müthiş iyileşmeler gözlemledim. İnanılmaz derecede güzelleştim. Pırıl pırıl, sıkı ve temiz bi cilde kavuşmuşum. Geçen seneye kadar çok iyidi herşey ta kii ilaç etkisini yitirene kadar. İlacın etkisi gitti ve yüzümde yine sivilceler çıkmaya başladı. Sadece sorunum bu olsa iyi. Ama yüzüm bir deri bir kemik kaldı. İnanın çok üzülüyorum :gitme: Çünkü o ilacın içerisindeki yüksek dozdaki a vitamininin etkisi tamamen gitti ve yüzüm sarktı. Şuan ne yaparsam yapayım düzelmiyo. Evde yaptığım bakım kürlerinin hiç faydası yok. Kelimeler kifayetsiz kalıyo üzüntümü anlatmaya :sinifsinif:
sen de aşırı sivilcelerin nedeni kıstler olabilirdi ve kıstlerin salgıladığı erkeklik hormonları.aşırı yağlanma da yapar.keşke doğum kontrol haplarıyla başlasaydın tedavine.ama söylediğin ilacı ben dahil çevremden diğer arkadaşlarımda kullandı ama öle bişey olmadı.dozunu mu ayarlayamamışlar galiba.uzman bi dermatologa git gerekirse plastik cerraha.geçmiş olsun

kızlar ilacın ismini birisi bana yazabilirmi özelden acaba..burada isim vermek yasakmış..ama bilgimiz olsun burada çok şey öğreniyoruz özelden paylaşmanızı rica edeceğim.teşekkürler

lütfen bana da yazabilir misiniz ilacın adını özelden..

bu arada konu sahibi cnm çok geçmiş olsun

Çok üzgünüm.. Hergün üzülmekten aynadaki beni görünce hayal kırıklığına uğramaktan çok yoruldum. Allahım kimseye yaşatmasın. Çok acıymış genç yaşta yanlış bi ilaç kullanımı sonucunda ani çökme yaşamak. Sivilcelerim için 2.5 sene önce bi ilacı uzun süre kullandım. Bu ilacı bıraktıktan 6ay sonra cildimde müthiş iyileşmeler gözlemledim. İnanılmaz derecede güzelleştim. Pırıl pırıl, sıkı ve temiz bi cilde kavuşmuşum. Geçen seneye kadar çok iyidi herşey ta kii ilaç etkisini yitirene kadar. İlacın etkisi gitti ve yüzümde yine sivilceler çıkmaya başladı. Sadece sorunum bu olsa iyi. Ama yüzüm bir deri bir kemik kaldı. İnanın çok üzülüyorum :gitme: Çünkü o ilacın içerisindeki yüksek dozdaki a vitamininin etkisi tamamen gitti ve yüzüm sarktı. Şuan ne yaparsam yapayım düzelmiyo. Evde yaptığım bakım kürlerinin hiç faydası yok. Kelimeler kifayetsiz kalıyo üzüntümü anlatmaya :sinifsinif:
canım hemen zoretanıne başla ben kullanıyorum inan çok güzel tavsıye edıyorum bence hemen başla

bende bi ara arkadaşın üstde yazdığı ilacı kullandım 6 ay demişti doktor 1 aydan sonra kesti çünkü cildim biray içinde pürüzsüzleşti hemen ama tedavi yarıda kaldı sonuçta şimdilerde gene çıktı ama çok sağlıksız beslenen bir insanım ona bağlıyorum

kizlar benimde 13 yasindan 21 yasina kadar hic bitmek bilmeyen sivilcelerim vardi AKNE.
bazi seneler suratim sivilcelerden görünmüyordu...böyle büyük büyük iltihapli felan....igrencdi......

sonra almanyada bi rus cilt doktoruna gittim bana amerikada üretilmis hap verdi ISMINI BURDA YAZMAK YAZAK AMA ÖZELDEN YAZABLIRIM.

6 ay kulandim haplari....ilk 3 ay tüm sivilceler cildimin altindan disari sicradi resmen..cildin alt tabakasi temizlendi...ve daha sonra vucudum yeni sivilce üretmedi....6 ayin sonunda haplari doktor devam aldirtamadi...cünki cok yan etkileri var diye.....
yedi senedir nerdeyse hic sivilcem yok....adetimin oldugu günler bi iki tane sivilce cikiyor o kadar....
cildimde de Allah'a sükür bi cökme olmadi bu haplar yüzünden...
isteyene özelden ismini yazabilirim hapin....ama dedigim gibi yan etkiler varmis,,,hepsi yaziyor zaten recetede....

genelde doktorlar tetrasiklin yazıyor(tetrasiklin etken maddenin adı ilacın değil umarım yazmamın sakıncası yoktur ) akne için düzenli kullanıyorsunuz pek bişey kalmıyor, doktora eczacıya sormadan kulaktan dolma şeyler yapmayın derim ,, şimdi yapılacak tek şey bir uzman doktora görünmek , olmadı estetik cerrahi çözer ,,geçmiş olsun Allah şifasız dert vermesin insana ..

Canım ya merak eetim ilacının adını bende sivilce ilacı kullandım uzun süre 6 ay kadar acaba omu bana özel msj atabilirmisin çok rica etsem.

Back
X