su gibi akiinti

Merhabalar
akinti sikayetim halen devam etmekte ustelik fazlalasarak..
Fakat o yaziyi yazdiktan sonra detayli 4D usg'ye girmistim hemen sordum profesore dedi ki suyunda azalma falan yok o gelen akinti normal.
Sasirdim ve bir okadar da rahatladim. Hele ki simdi daha da cok geliyor mecbur gunlul ped koyuyorum. Bence telas yapma bol su ic kafana taktikca daha cok geliyor gibi olur kendimden biliyorum. Doktoruna da mutlaka sor hatta kafana takildiysa git bi bes dk muayne ol. Saglicakla insallah..

33.haftadayım gebeliğin başından beri benden de geliyor hastanede yattım yinede geçmedi umarım bir sorun olmaz....

teşekkür ederim renksizgokkkuşağı ben de doktora gittim kontrol için dediğin gibi suyunda bi azalma yokmuş çok şükür.koku ve kaşıntı yoksa normal akıntıdır dedi.senin de bişey kalmamış doğuma sağlıkla inşallah alırsın yavrunu kucağına

Merhaba bayanlar 33 haftalık hamileyim bendende su geliyor ara ara. doktora sordum sıkıntı yok dedi ama ben çok telaşlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…