şu hamile eteklerine bi bakar mısınızzzz

kemersiz olanı çok beğendim fakat dediğin gibi banada fazla geldi fiyatı çok beğendiysen yapacak birşey yok ama bence biraz daha araştır uygun fiyatlı olanını bulursun belki

çok güzeller di mi.mersin de gezdim.hiçbir şey yok.hep uzun yaşlı elbisleri.karnım da çıktı rahat edemiyorum bilmem ne yapacam

varmış canım ve güvenilir diyorlar.ama ben almadım burda bi mağazada buldum 62milyona bunlara çok benziyor güzel oldu eşim de çok beğendi.yine de pahalı ama napalım her yer böyle

Ben bu siteden geçen ay bi pantalon aldım,güvenilir bi site ancak pantalon üzerimde güzel olmadı,sadece 1 kere giydim!fiyatları pahalı,99 tl verdim,sonrasında çok pişman oldum,o yüzden çok emin olmadıkça internetten almamaya karar verdim.Ama bu ara gözüm bu sitedeki mayolara takıldı,sanki alıcam gibii)ben Mersin de oturuyorum,sizde mi Mersindesiniz??

eveeeeeetttt:)) görüş hamileden aldım ben bak istersen 3 taksit yaptı güzel ben beğendim.kaç aylık senin bebiş benimki daha küçük 3 aylık ama karnım var yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…