şu hayatta hic dikiş tutturamayacak miyim ben?

1ankakusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
4
0
1
Aksaray
Önce üniversiteyi biraktim sonra bos durmayacagim calisacagim dedim iş buldum oradan da 3. Gün kactim ama inanin bunları isteyerek yapmiyorum birşeyler beni rahatsız ediyor sürekli stres oluyorum basim agriyor 7/24 kafamda bi şeyler dönüyor çok takintili biri oldum ciktim okula hangi yoldan gidecegimi saat tam kacta cikacagimi vs. Geceden iyice düşünüp de cikiyordum basladigim hic bir isi bitiremiyorum napacagim ben boyle :-( kafami kesip atmak istiyorum artik :-(

Önce üniversiteyi biraktim sonra bos durmayacagim calisacagim dedim iş buldum oradan da 3. Gün kactim ama inanin bunları isteyerek yapmiyorum birşeyler beni rahatsız ediyor sürekli stres oluyorum basim agriyor 7/24 kafamda bi şeyler dönüyor çok takintili biri oldum ciktim okula hangi yoldan gidecegimi saat tam kacta cikacagimi vs. Geceden iyice düşünüp de cikiyordum basladigim hic bir isi bitiremiyorum napacagim ben boyle :-( kafami kesip atmak istiyorum artik :-(

her ınsanın boyle donemlerı olur rahat ol bıraz

Haklisiniz tabiki olur biliyorum. Yalniz benimki hayatimi etkiliyor artik üniversiteyi bile biraktim su an hic amacsiz yasiyorum :-(

Okulu niye bıraktınız? Hemen ilişiğiniz kesilmez, geri dönün.

Obsesif takıntılarınız mı var acaba? Öyleyse yardım alabilirsiniz. Değilse, kaçta gittiğin kaçta çıktığının ne önemi var, her halukarda hiç gitmemekten iyidir diye düşünüp yeniden denesen?

Birde şu hayatta çok sorgulamamak en iyisi. Bir yarınımızın olduğunun bile garantisi yokken, her anı planlamak neden? Elimizden geleni yapıp biraz da oluruna bıraksak. Mükemmeliyetçilik falan boş işler. Önemli olan huzur içinde, sevgi dolu yaşamak. İster Harvard'dan doktoran olsun, ister köşedeki bakkal Mehmet amca, herkesin sonu aynı, maksimum 2 m2.

.

Okulu niye bıraktınız? Hemen ilişiğiniz kesilmez, geri dönün.

Obsesif takıntılarınız mı var acaba? Öyleyse yardım alabilirsiniz. Değilse, kaçta gittiğin kaçta çıktığının ne önemi var, her halukarda hiç gitmeistemez iyidir diye düşünüp yeniden denesen?

Birde şu hayatta çok sorgulamamak en iyisi. Bir yarınımızın olduğunun bile garantisi yokken, her anı planlamak neden? Elimizden geleni yapıp biraz da oluruna bıraksak. Mükemmeliyetçilik falan boş işler. Önemli olan huzur içinde, sevgi dolu yaşamak. İster Harvard'dan doktoran olsun, ister köşedeki bakkal Mehmet amca, herkesin sonu aynı, maksimum 2 m2.

.

Ne güzel yazmissiniz... Geri dönmek istemiyorum başka bir okula giderim ama oraya gitmem gurur meselesi :-) obsesif takintilarim var yardim almaya calistim gittiğim psikologlardan elim bos döndüm hic bi şekilde ilgilenmediler.

Aynı şeyleri bende yaptım zamanında çok.Hala daha etkileri kaldı üzerimde bunalıyorum çalışmak istemiyorum.Her iş boğuyo kaçıcak delik arıyorum.Ama benim nedenim belli zaten hep istediğim şeyleri yaşayamadığımdan kaynaklandı

O zaman bu konuya gelen cevaplar seninde isine yarayacak umarim çünkü ayni durumdayiz

Bende inan artık çok bunaldım bu durumdan.Herkese bakıyorum düzenli bi işleri var ben hemen bunalıyorum skılıyorum sürekli kafamda sıkıntılar dönüyo.Ama şimdi yazlık bi yere gidicem kafamı dağıtmaya geldikten sonrada bi düzen kurmaya çalışıcam herşeyi geride bırakıp.Kolay şeyler yaşamadım bu zamana kadar hepsinin etkileri kaldı üzerimde ondan böyle oldum.Buhale koyanlar dilerim benden beter olurlar!!

Ne güzel yazmissiniz... Geri dönmek istemiyorum başka bir okula giderim ama oraya gitmem gurur meselesi :-) obsesif takintilarim var yardim almaya calistim gittiğim psikologlardan elim bos döndüm hic bi şekilde ilgilenmediler.

İstersen nette falan araştır. İlaçla değilde gerçekten iyi bir psikolog mesela. Ama bence asıl iş sende biter. Gençliğinin, sağlığının kıymetini bil, biraz da rahat ol, aşırı kontrolcülüğü bırak iyi olur inşallah. Her işi çok irdeleme, mesela yarın 10 da dersin mi var, 8 de kalk git. Gitsemmi, kalsammı, kaçta çıksam düşünme. Sadece o an yapman gerekini uygula. Git dersini dinle sen, sonra herşey olması gerektiği gibi gelişir zaten. Güzel günler dilerim. :16:
.

Haklisiniz tabiki olur biliyorum. Yalniz benimki hayatimi etkiliyor artik üniversiteyi bile biraktim su an hic amacsiz yasiyorum :-(

izin verme hatalarının hayatını etkılemesıne ıradene sahıp ol ne yaptıgının ve sonuclarının farkına var yoksa kaybedersın. sana dıyecegım tek sey su sadece anı yasa ılerıyı dusunme yoksa kaybedersın

Back
X