Önce üniversiteyi biraktim sonra bos durmayacagim calisacagim dedim iş buldum oradan da 3. Gün kactim ama inanin bunları isteyerek yapmiyorum birşeyler beni rahatsız ediyor sürekli stres oluyorum basim agriyor 7/24 kafamda bi şeyler dönüyor çok takintili biri oldum ciktim okula hangi yoldan gidecegimi saat tam kacta cikacagimi vs. Geceden iyice düşünüp de cikiyordum basladigim hic bir isi bitiremiyorum napacagim ben boyle :-( kafami kesip atmak istiyorum artik :-(
her ınsanın boyle donemlerı olur rahat ol bıraz
Haklisiniz tabiki olur biliyorum. Yalniz benimki hayatimi etkiliyor artik üniversiteyi bile biraktim su an hic amacsiz yasiyorum :-(
Okulu niye bıraktınız? Hemen ilişiğiniz kesilmez, geri dönün.
Obsesif takıntılarınız mı var acaba? Öyleyse yardım alabilirsiniz. Değilse, kaçta gittiğin kaçta çıktığının ne önemi var, her halukarda hiç gitmeistemez iyidir diye düşünüp yeniden denesen?
Birde şu hayatta çok sorgulamamak en iyisi. Bir yarınımızın olduğunun bile garantisi yokken, her anı planlamak neden? Elimizden geleni yapıp biraz da oluruna bıraksak. Mükemmeliyetçilik falan boş işler. Önemli olan huzur içinde, sevgi dolu yaşamak. İster Harvard'dan doktoran olsun, ister köşedeki bakkal Mehmet amca, herkesin sonu aynı, maksimum 2 m2.
.
O zaman bu konuya gelen cevaplar seninde isine yarayacak umarim çünkü ayni durumdayizVe bende kestiremiyorum ne yapacağımı.Kafam çorba gibi yönünü kaybetmiş gibiyim
O zaman bu konuya gelen cevaplar seninde isine yarayacak umarim çünkü ayni durumdayiz
Ne güzel yazmissiniz... Geri dönmek istemiyorum başka bir okula giderim ama oraya gitmem gurur meselesiobsesif takintilarim var yardim almaya calistim gittiğim psikologlardan elim bos döndüm hic bi şekilde ilgilenmediler.
Haklisiniz tabiki olur biliyorum. Yalniz benimki hayatimi etkiliyor artik üniversiteyi bile biraktim su an hic amacsiz yasiyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?