Su hayattır diye boşuna demediler

mylovetuiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
821
6
46
İstanbul
Sabahın 5inde uyanıp uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su içip 1 saatlik koşuya giderek,
gün içinde yemek öncesi ve sonrasında bol su içerek ,bitki çaylarının da desteğiyle , akşamları belli bi saatten sonra ağır öğünler yerine hafif atıştırarak 75 kilodan 65e düştüm 1.5 ayda ... 55 e kadar yolum var tabi biraz yavaşladı kilo verişim...
44 beden giyerken 38lere indim çok şükür... fakat bazı pantolonların 38 kalıbı mı küçük nedirse artık psikolojim bozuluyor olmadığında...

Su metabolizmayı hızlandıran hayat kaynağı..bolca için... kabızlığa da iyi gelir ödeme de selülite de yaşlanmaya da ... Ter yoluyla atamadığınız toksin ve yağları idrar yoluyla atarsınız... unutmayın ılık olacak su :)

Sabahın 5inde uyanıp uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su içip 1 saatlik koşuya giderek,
gün içinde yemek öncesi ve sonrasında bol su içerek ,bitki çaylarının da desteğiyle , akşamları belli bi saatten sonra ağır öğünler yerine hafif atıştırarak 75 kilodan 65e düştüm 1.5 ayda ... 55 e kadar yolum var tabi biraz yavaşladı kilo verişim...
44 beden giyerken 38lere indim çok şükür... fakat bazı pantolonların 38 kalıbı mı küçük nedirse artık psikolojim bozuluyor olmadığında...

Su metabolizmayı hızlandıran hayat kaynağı..bolca için... kabızlığa da iyi gelir ödeme de selülite de yaşlanmaya da ... Ter yoluyla atamadığınız toksin ve yağları idrar yoluyla atarsınız... unutmayın ılık olacak su :)

merhabalar ben aranıza yeni katıldımmm öncelikle tebrikler bu başarınızdan dolayı kutluyorum sizi benimde 10 kilo fazlam var eylülle nişnım var ve ben artık yanları geniş göbekli biri olmaktan sıkıldım günde 3litre su içiyorum açıkçası yeni başladım 1 aydırbütün gün bitki çayları su az yiyorum fakat nasıl yapıcam bilmiyorummm yardım edin bana lütfen... :(:((

merhabalar ben aranıza yeni katıldımmm öncelikle tebrikler bu başarınızdan dolayı kutluyorum sizi benimde 10 kilo fazlam var eylülle nişnım var ve ben artık yanları geniş göbekli biri olmaktan sıkıldım günde 3litre su içiyorum açıkçası yeni başladım 1 aydırbütün gün bitki çayları su az yiyorum fakat nasıl yapıcam bilmiyorummm yardım edin bana lütfen... :(:((

öncelikle sabır gerekli ve kilo veremiyorum diyerek kilo vermeni de psikolojikmen engelliyorsun ... 1 ayda veremeyebilirsin ama 2. ay vermeye başlarsın... hani bünyeyle de alakalı ... vereceğine inan sabret ve pes etme sonuçlarının faydasını göreceksin... valla 36 beden pantolon giyiyorum şuan ... 44 dar geliyordu ... azmin elinden ne kurtulmuş?

aynen benimde 10 kilo fazlam var ama göbek için sıcak su daha iyi bence 2 hafta içinde sıcak su içerek göbeğini biraz da olsa indirirsin hem kabızlığa da iyi geliyo yemekten önce sonra iç bol bol ama sıcakta da içebilir misin o da var yani :D

bu havalarda ılık su icmekte zor ya ben soğuk iciyorum 1 senedir 2-3 litre su tüketiyorum günde etki ettiğini söyleyebilirim ama soğuk suyun yağı dondurduğunu söyleyenler vardı sende böyle yazınca ne yapsam diye düsündüm suaaann ayrıcaa cok kilolu olanlarda hmen farkediyo benimde yavasladı kilo vermem ilk basta 8 kilo gitmişti 1,5 ayda falan

Back
X