Su içemeyen gebeler.

Bidaha çocuk düşünüyor msnz bilmiyorum ama insaAllah ikincisinde yasamazsınız. Ben eşime bundan sonra çocuk falan yok diyorum eğer istiyorsan git evleb baskası sana 4 5 tane yapsın diyorum
Bidaha çocuk düşünüyor msnz bilmiyorum ama insaAllah ikincisinde yasamazsınız. Ben eşime bundan sonra çocuk falan yok diyorum eğer istiyorsan git evleb baskası sana 4 5 tane yapsın diyorum 😅
İkiz hamileydim tekini kucagima alabildim. İkizdendir dicem ama ablam kuzenlerimde oyleymis genetik galiba bu. İkinciyi isteyecegim aklima grlmezdi onca yeminler o cektiklerimmmm. Ama kardesi olsun diyorum🤯

İkiz hamileydim tekini kucagima alabildim. İkizdendir dicem ama ablam kuzenlerimde oyleymis genetik galiba bu. İkinciyi isteyecegim aklima grlmezdi onca yeminler o cektiklerimmmm. Ama kardesi olsun diyorum🤯
Yaaa Rabbim cennette bulustursun insaAllah. Tabi kardessiz olmaz ben ablalarımdan tecrübe ederek biliyorum şuan ikincisi olmaz diyorum ama çocuk büyür büyümez hadi ikincisi olsun istiyor insan 😊

Ben de su içemiyorum doktorum kuru meyveleri kaynatıp suyunu içebilirsin dedi. Özellikle vişne ve ayva kaynatıyorum ben azıcık da kuru üzüm katıyorum soğuk soğuk çok güzel oluyor
Allah yardimcin olsun. İnsallah kisa surer. Benim bogazlarim
Okadar tahris olmus ki bebegim yasina giricek hala iyileşmedi. Sivi ne icebiliryosan Eksik etme. Dene dene ya sabir🙏🏼

Yaaa Rabbim cennette bulustursun insaAllah. Tabi kardessiz olmaz ben ablalarımdan tecrübe ederek biliyorum şuan ikincisi olmaz diyorum ama çocuk büyür büyümez hadi ikincisi olsun istiyor insan 😊
Dogumdan sonra ikinci diyenleri olduresim geliyordu hatta agliyodum sistemler cokmustu😅🤡 simdi herkez şokta ikinci dedim diye. Birde ben tükürüğümü yutamiyordum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 . Siz yediklerinizi mi yoksa safran mi kusuyorsunuz ?

Allah yardimcin olsun. İnsallah kisa surer. Benim bogazlarim
Okadar tahris olmus ki bebegim yasina giricek hala iyileşmedi. Sivi ne icebiliryosan Eksik etme. Dene dene ya sabir🙏🏼
İnşallah canım benim sağolasın güzel dileklerin için. Boğazın için pastil falan kullanıyor musun veya doğal çözümler yok muymuş bal vs rahatlatıcı şeyler

Dogumdan sonra ikinci diyenleri olduresim geliyordu hatta agliyodum sistemler cokmustu😅🤡 simdi herkez şokta ikinci dedim diye. Birde ben tükürüğümü yutamiyordum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 . Siz yediklerinizi mi yoksa safran mi kusuyorsunuz ?
Amaaan canım seninde görümcemin givi olmus kan kusuyordu o
Canım kusma yok keşke kussam kustuğumda rahatlıyorum az da olsa bsy yiyebiliyorum ama midem ağzıma geliyor mahvediyor

Sizin genetik galiba. Prilam çok iyi serum da taktırın yoksa halsiz, kalırsın
Yoo aksine annemde ablalarımda yoktu bende ona şaşırdım neden böyle oluyor diye. Halsiz düşüyorum gerçektem günde bir öğün yiyorum o da çook az

Yoo aksine annemde ablalarımda yoktu bende ona şaşırdım neden böyle oluyor diye. Halsiz düşüyorum gerçektem günde bir öğün yiyorum o da çook az
Bak canım Allah izin verirse biranda bulantın duracak korkma niye durdu. Diye. Hep boyle olmuyor haftaya durabilir.
Kac haftada bir doktora gıdıyosun

Benim ablam gebe onun adına yazdım 10 haftalık hamile. Su ıcemıyor. Yemek de yiyemıyor ama sizde durum nasıl

8-10 hafta arası pik yaptı benim mide bulantıları. 12. Haftada tak diye kesildi. Mide bulanıyorsa yapacak bir şey yok zorlamasın kendisini. Kusması daha kötü. İnşallah geçer. Geçmese de azalır.

Bak canım Allah izin verirse biranda bulantın duracak korkma niye durdu. Diye. Hep boyle olmuyor haftaya durabilir.
Kac haftada bir doktora gıdıyosun
Geçen hafta haftada bir gittim doktor 2 hafta sonra gel dedi haftaya cuma gidecem insaAllah.
Ayyyy insaAllah haftaya durur. Haftaya durursa çoook dua ederim sana 😊

Daha baktırmadım ama tatlı midemi daha cok bulandirdigi icin yiyemiyorm. Meyve yiyorum sadece
Ayben bende de tatlı bulandırıyor meyve hariç tatlı yemiyorum hiç çook nadir arada bsyler atıstırıyorum. O da market ürünlerini t0ketmiyorum hiç hem doktor yasakladı ınun haricinde sağlıksız zaten market ürünleri

Geçen hafta haftada bir gittim doktor 2 hafta sonra gel dedi haftaya cuma gidecem insaAllah.
Ayyyy insaAllah haftaya durur. Haftaya durursa çoook dua ederim sana 😊
Kız bende her hafta gidip ultrasondan bakıyorum insan merak ediyor. Sonra dan da korktum acaba hep baktırmak zararlı mıdır bebege diye

Back
X