Ben de içemiyorum canım. Yemek zaten sınırlı. Doktor yemek şimdilik çok mühim değil ama su iç dedi. İşte o meyve kaynatma yöntemini söyledi. Eğer sen de içemiyorsan deneyebilirsin. Benim midemi bulandırmadı vişne kaynatıp soğuk içinceCanım sende mi su ıcemıyor musun zararı oluyor mu sence
Kız vişneyi nerden bulcam ki ben simdi. Seker de koyıyon muBen de içemiyorum canım. Yemek zaten sınırlı. Doktor yemek şimdilik çok mühim değil ama su iç dedi. İşte o meyve kaynatma yöntemini söyledi. Eğer sen de içemiyorsan deneyebilirsin. Benim midemi bulandırmadı vişne kaynatıp soğuk içince
Bence ilk 2 3 aydan sonra ayda bir gitmek yeterlidirKız bende her hafta gidip ultrasondan bakıyorum insan merak ediyor. Sonra dan da korktum acaba hep baktırmak zararlı mıdır bebege diye
Canım Sen bikaç saat normal olabiliyorsun bende o bile yük gün boyu full çekiyorumKizlar ben 6+4 üm. 10 gundur boyleyim. Hicbir sey yiyip icemiyorum. Gunde sadece birkac saat normal olabiliyorum. Onun disinda uyku da dahil bulantim devam ediyor. Direnmeye calisiyorum
Insallahh canim. Seninki ne kadarlik. Sende de siddetli mi ay ay cok zor. Hic boyle bi sey beklemiyordum. Gun boyu gozumun onunde bi perde var adeta. Napalim buna da şükürCanım Sen bikaç saat normal olabiliyorsun bende o bile yük gün boyu full çekiyorumdua et de ilerlemesin sende daha çok küçük bebişin insaAllah erkenden bu vakitler geçer de atlatırız
Ben şeker koymuyorum azıcık kuru üzüm atıyorum tat katsın diye. Marketlerde dolap kısımlarında var canım dondurulmuş vişneKız vişneyi nerden bulcam ki ben simdi. Seker de koyıyon mu
7 haftalık benimkisi canım. Günden güne daha da ilerliyor insaAllah daha da ilerisine gitmez aynen cenaze gibi insan bugğn 4 tane hap içtimInsallahh canim. Seninki ne kadarlik. Sende de siddetli mi ay ay cok zor. Hic boyle bi sey beklemiyordum. Gun boyu gozumun onunde bi perde var adeta. Napalim buna da şükür
Ayyy canim ya Allah yardim etsin. Gerci denemissindir de her seyi. Kuru tuzlu gidalar birazcik olsun fayda eder belki. Allah yardim etsin hepimize tez vakitte.7 haftalık benimkisi canım. Günden güne daha da ilerliyor insaAllah daha da ilerisine gitmez aynen cenaze gibi insan bugğn 4 tane hap içtim
Amin canım hepimize insaAllah elimden geldiğince yemeye çalısıyorum ama işre sorun yiyememekteAyyy canim ya Allah yardim etsin. Gerci denemissindir de her seyi. Kuru tuzlu gidalar birazcik olsun fayda eder belki. Allah yardim etsin hepimize tez vakitte.
Bugun saglik ocagindaki doktor da bana susuzlugun da bulantiya sebep oldugunu soyledi. İçmeye calismamiz gerekiyorAmin canım hepimize insaAllah elimden geldiğince yemeye çalısıyorum ama işre sorun yiyememekte
Yaaa öyle miii eğer bu çözümse burnumu kapatır boğazımdan su bırakırım vallaBugun saglik ocagindaki doktor da bana susuzlugun da bulantiya sebep oldugunu soyledi. İçmeye calismamiz gerekiyor
Ben bulantı çok yemeyince de su içemiyor insanMeraba gebelıkte su ıcemeyenler var mı bulantı dan dolayı
Dene bakalim canim. Su an acile gitsen de sana serumda su verecekler dediYaaa öyle miii eğer bu çözümse burnumu kapatır boğazımdan su bırakırım valla
Öyle canım yaa ben su içmiyorum diye idrar yolu enfeksiyonu azdı bende bugün baya rahatsız etti beni az su içince hemen kötü oluyorumDene bakalim canim. Su an acile gitsen de sana serumda su verecekler dedi
Ben de bunu sorcaktıme 7+4 haftalık hamileyim sonnbir haftadır midem çok kötü doktora gitcez bu hafta ilaç verir mi merak ettim ve ilaç iyiegelir miMeyve yiyebilirsiniz, armut ve havuc suyu cocugun suyunu artiriyormus. Doktora söylerseniz bulanti icin ilac verir
O vermesede siz isteyin. Ilacla midem cok bulandi ama kusturmuyordu ilacBen de bunu sorcaktıme 7+4 haftalık hamileyim sonnbir haftadır midem çok kötü doktora gitcez bu hafta ilaç verir mi merak ettim ve ilaç iyiegelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?