su içemiyorum, dokunuyor

Arkadaşım ayakta su da dahil hiçbir şeyi içme oturur pozisyonda iç.. benim de ciddi mide yanması sorunum vardı belki senin kadar ileri derecede değil ama oturarak su içmeye başladığımdan beri mide yanmasını unuttum.

yok bulantı yapmıyor gayet normal içiyorum içtikten sonra yanıyor

Ayni sorun bende de var.Erikli,hayat,sirma hepsi dokunuyor.Saka icebiliyorum sadece...

sizde de yanma mı yapıyor? saka önceden ödüllü diye denemiştim daha o zaman diğer sular yanma yapmıyordu ama içinde farklı mineraller karbonat falan var diye sanırım, dişlerimi çok kötü yaptı kamaştı derler ya aynı erik yemiş gibi oldum, neyse pipetle içerim dedim ama bende reflüde var yemek borumda tahriş oluştu daha geçmedi ve yediğim şeyler içinde yakıcı madde olunca yemek borum çok acıyor sakada da karbonattan oldu herhalde çok acıttı o tahrişli bölgeyi bende bırakmıştım

çok teşekkür ederim evet çok isterim alkali su içmeyi ama o arkadaşımızada dedim bende reflüde var yemek borumda tahriş oluştu daha geçmedi ve yediğim şeyler içinde yakıcı madde olunca yemek borum çok acıyor, saka içmiştim eskiden ama içindeki karbonat yada farklı minerallerden herhalde çok acıttı o tahrişli bölgeyi bende bırakmıştım o yüzden evde de korbonatlı su yapamam

aslında marka takıntım yoktu hatta yaşadığımız şehirde içme suyu diye çeşmelerden doğal kayak suları var ordan dolduruyorduk ama annemde de bende de yanma oluyrdu bunu anlamıyorduk, ne zaman ki tatilde memleketimize gittik suyumuz değişti yanma geçti biz onu o zaman fark ettik hazır suya başladık ama bazısı bana dokundu bazısı anneme, yani bir tek bende sorun olsa psikolojik diycem ama annemede dokunanlar var

kaynattım da beklettimde sonuç değişmedi maalesef, ama arıtmayı araştırmak lazım

aa ciddi misiniz ayakta su içmenin zararlı olduğunu maalesef mide rahatsızlığına sahip olduktan sonra öğrendim ve uygulamaya çalıştım ama yanmayı azaltması ilginç geldi, bende terliyken ve açken ayakta buzlu su içtim diye bu mide rahatszılığı başladı zaten ve kurtulamadım gittim, dönem dönem rahat gibi oluyor ama bu dönem iyice arttı su bile yaktı yani düşünün artık

​Normal çeşme suyu yani musluktan akan suyuda içinçe miden yanıyor mu yine yoksa iyi bir durum değil doktora gidin isterseniz.Böbrekleriniz de sorun olmasın.

Son düzenleme:
Bilirim mide rahatsızlığının ne beter birşey olduğunu.. Allah şifa versin biran önce inşallah.. Düğünümden önce stresten midir nedir benim de gastiritim azmıştı. Ne yesem ne içsem midemde şişiyordu.. Bir yudum su bile içmeye korkar olmuştum.. 40 gün boyunca doğru dürüst birşey girmemişti mideme.. O 40 gün süresinde 8 kilo verdim.. Şuan neler yaşadığını anlayabiliyorum o yüzden.. Şifayı ben ballı kudret narlı macunda buldum. Aktarlarda satılan birşey. Birsürü bitkilerin karışımından oluşan bir macun. Onu her sabah aç karnına 1 kaşık yemen gerekiyor ve 3 ay devam ediyorrsun.. Ben 1 aydan sonra iyileştim diye bırakmıştım ama 2 ay daha yemem gerekiyordu. Gerçi o 1 ay bile bana fayda sağladı. Şuan eskisi kadar kötü olmuyor midem rahatsızlansa bile.. Hamileliğim geçsin anında yeniden başlayacağım o macundan yemeye ve bu kez 3 ay devam edeceğim. Siz de annenle deneyin istersen. Umarım şifa bulursunuz.. :)

Benim annemede su dokunur icemez oyle cokca ağzıma geri geliyor diyo annemde midesinden rahatsiz endoskopi yapildi gastrit çıktı bir çok yiyecek yasak doktora gitseniz zararli gidalardan uzak durdugunuzda suda bu kadar dokunmaz sanirim gecmis olsun...

kudret narının yağlısını denemiştim eskiden faydasını görmüştüm ama resmen onunda içinde asit vardı yani, yağ içinde güneşte durmaktan meyvesi asitlenmişti o yüzden bi yandan rahatsızda etmişti ilk zamanlar o yüzden tehlikeye atmam daha kötü olur diye ama ballısını deneyebilirim onda sorun olmaz teşekkür ederim tavsiyeniz ve iyi dilekleriniz için

ah bi bilseniz nelerden uzak durduğumu bu kız ne yiyor dersiniz :) çok dikkat ediyorum yemeklere bile salça koymuyoruz o derece yani sıfır baharat, asitli her türlü meyve, içecek, ça,y kahve aklınıza mide için zararlı ne gelecekse hepsi uzak benim için, ilacımda var ama bu dönem böyle oldu bende şaştım kaldım

yok valla o içtiğim su asidi çözeltmiyorda, asit suyu acılaştırıyor. sanırım safra kesemdede tas olduğu ıcın bu kadar sıvıda midemi yakıyor. safra kesesı rahatsızlıklarında suyun tadı degısıyormus bir yudumda bile. ben takıntılıyımda dr um uzuuuun uzun anlatmıştı.

söylemeden edemicem

cok dıkkat ettım bi ara ama bu seferde onu yeme bunu yeme kansızlık, b12 dusuklugu yataklara dusurdu benı
bı tarafı duzelteyım derken bı tarafı bozdum galıba,

ben asitli ıcecek ıcmıyorum. bitki çayları ıhlamur harıc ıcmıyorum.
mıdem cok asit yaptıgındada
cubuk kraker, leblebi, patlamış mısır, etı form sade bıskuvı yada kuru ekmek yıyorum
bunlar mıdemın asidini baya cekıp rahatlatıyor. sonrasında ıstedıgım kadar su ıcebılıyorum.

su mide yakmaz aksine mide yanmasını azaltır ayakta su içersen su midenden direk ince bağırsaklarına gider ve bu çok zararlıymış. bir de oturarak su içmeyi dene bakalım bir şey kaybetmezsin, fazla kilon varsa vermeye çalış ve yürüyüş yap arkadaşım. Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…