Kızlar internette okuduğum bir haberi paylaşmak istiyorum. belki görmüşsünüzdür. yabancı bir gazeteci (Sarah Smith) günde 3 litre su içerek bir ayda inanılmaz gençleşmiş. su içmeye başlamadan önce resmini çekmiş. sonra 1 ay sonraki haliyle resimlerini yanyana koymuş. gördüğünüzde inanamazsınız. walla ben dün başladım. benim cildimde gerçi kırışıklık pek yok ama problemli bir cilt. hafif lekelerim, siyah noktalarım, renk farklılıklarım...
1 ay sonra değişiklikleri buraya yazarım. bence siz de deneyin. sudan zarar gelmez..
23 yaşındayım ama haber ilgimi çekti baş ağrısı problemi de geçmiş. Hakkaten işe yarayabilir diye düşünüyorum vücudumuzun dörtte üçü su ve su çok önemli bir yaşam kaynağı
Denemeyi düşündüm de çiş problemi olucak ya
aynen o dert var
üstelik benim ev müsait dedeğil sürekli çişe gitmek için
yada yatağa kaçırma tehlikesi varBez bağlarız artık
yada yatağa kaçırma tehlikesi var
zaten çay tiryakisiyim bide su içersem
wc den hiç gelmem herhalde
Ay ben de kahve gece bile kaç kez kalkıyorum bu yüzden ya
içmednede olmuyorki vallahi başım ağrıyor
Ay ben denedim 2.gün bıraktım çünkü sürekli wc gitmek zorunda kalıyosun sinir bozucu bide okadar suyu midem almıyor..
Limon sıkıp içmeyi deniycem bide bizimki 3 4 litreyi geçiyo günde lıkır lıkır ohhh
Kesinlikle bir o bir sigara zaten
Gençleşme konusuna bunu yazmam da çok hoş oldu
Ben bu evlenmeden önceki ultrason kontrollerinden biliyorum ya mideyi dolduruyoduk ya insan sudan tiksinir oluyo cidden zorSu zehirlenmesi diye bir şey de varmış çok abatmayın derim
Evet 3 litreden fazlası zarar tabi bünyeden bünyeye değişiyo şahsen bana yaramadı pek ben susadığımı dudaklarım çatlayınca anlarım o derece ama 4 5 kupa kahve içiyorum su yerine olmaz mı
Ben lıkır lıkır içiyorum valla sonrası hep çiş işte
Tipik Türk işi zararlı alışkanlıklardan ama bu su içmeye bak bence şekerim ben de kahve çok içiyorum
Kan değil kafein sistemi geliştirdim artık
Hahahah bende öyle diyorum canımm kafein dolanıyo kanımda artık sadece biyerimi kestiğimde kahve akacak maazallah
Ama kahve iyidir zararlı değil (sütsüz şekersiz) ama yemek yerken mutlaka su içiyorum asıl zararlı olan oymuş garipmiyim neyim..
Su içicem tembihledim kendimi hımmm su iç Persephone azına acı biber sürerim hee
Zift gibi kız nasıl içiyorsun öyleBen mutlaka süt tozu kullanırım da şeker sevmiyorum :120:
Neden zararlıymış yemek yerken su içmek?
Mideyi büyütüyomuş herhalde sonra su çiş olunca yine acıkıyosun sonuçta yine yiyosun ondan herhalde zaten kuş kadar yiyorum diye su vermiyolar bana üüüğğğüüüü(
Bende hayatta içemem kahveyi sütlü fln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?