Su içerek nasıl zayıflanır?

bende diyim. idrarla yağ atılmaz.. ordan sadece ürik asit, üreler, çok nadir protein ve bir şey daha vardı. yağ atılmıyor. bu arada terimizin yüzde 1 i idrar....

Arkadaşlar ben de hiç su içemeyenlerdenim. Yeşil çaya başladığımda su içme ihtiyacı duydum ve günde 1,5litre falan içmeye başlamıştım. Buna çok sevinmiştim ama, sonradan vücut mu alıştı nedir yine içmemeye başladım. Şimdi bu konuyu görünce aklıma geldi de, ben kaç gündür su içmediğimi bile bilmiyorum :1shok:

Gidip hemen içeyim bari

bilgileri verdigin icin sana cok tsk ederim ben cünkü cok az su icenlerdenim ve sanirim neden kilo veremedigimin nedeni bu:çok üzgünüm:

lavabodan kastın wc yse canım normal derim :uhm: suyu ne kadar çok içersen wc ihtiyacın okadar çok olur buda zaten böbreklerinin iyi çalıştığını gösterir. aksi olursa bence kötüdür. bilimsel açıklayamadım pek ama. yinede sen aşırı zorlama kendini içebildiğin kadar iç derim ben..

başlık oldukça eski ama bunu gördüğüm iyi oldu...normalde ortalama su içen biriyim ben ama kışın unutuyorum.aslında su içmeyi bir görev haline getirmek lazım.bir arkadaşım var,daha önce de bahsetmişimdir;inanılmaz yer...o akşam yemekleri,pilavsız böreksiz geçmez.ama kız 15 dakikada bir su içen bir tip.ve zayıflığının yanında inanılmaz sağlıklı bir cildi var..bunlar tesadüf olamaz yerimseniben
teşekkürler pamuğum Şeniz

benim hiç su içmediğim günler oluyo yaa

cnm bende 3 gun boyunca 1 bardak bıle su ıcmedıgımı bılırım ama ondan sonra bende kum olustu ve doktor 3 lıtre ıcceksın dedı 1 bardak ıcemeyene 3 lıtre nedemek bılırsın ama sımdı gunde en kotu 2lıtre ıcıyorum oda yanıma sasal kuuklerınden aldım bıttıkce dolduruyorum bı yudum bı yudum derken bakmısım bıtmıs sende ole yap gorceksın farkında olmadan suyu nası ıctını

su içmek cok faydalı ben lpg ye gıdıyorum yağları harekete gecıren bır masaj oldugu ıcın su ıcmem gerekıyor fazlasıyla ve yagları oyle dısarı atıyorum yanı yag cıkabılıyor boyle uygulamalardan sonra a.s

ben bir gün 2 3 litre başka zaman 2 bardak çok dengesizim galibaa:1no2::1no2:benneyaptımki

kızlar ben de aklına su içmek gelmeyenlerdenim
bir arkadasım böbrekleriyle ilgili bir sorun yaşamıştı ve doktor ona
günde 3 litre su içmesi gerektiğini söylemişti
kız her tarafta su şişsesiyle dolaşıyordu ve inanılmaz kilo verdi
ben bu aralar zorla 1 litre içiyorum daha 1 litreyi aşamadım

paylaştığın için teşekkürler.....bu su içme işi çok ciddi bir iş hafife alınmamalı ...geçen yıl öldüren bir ağrıyla hastaneye kaldırıldım..hiç böyle bir ağrı çekmemiştim....doktor böbreklerimin şiştiğini ve tıkandığını söyledi...ve en az 2 litre su içmemi söyledi....ben 3 hergün 3 litreye yakın içiyorum ve 3 kilo verdim...susuz bir gün düşünemiyorum:)))))

vvücudun sesini dinleyip ihtiyaca göre içmeliyiz.çünkü zaten içilen fazla su direk vücuttan dışarı çıkıyor.asıl su ihtiyacımızı meyve ve sebzelerden karşılamalıyız

burda çıkan sonuca göre bende hergün içiyorum ama nafile halen tık yok ya vala kızlarr ben su içsem yarayan grubundayım sırnaşık şeysırnaşık şey

Önceleri bende çok az su içerdim bazan aklıma bile gelmezdi ama okuduğum suyla ilgili faydalı bilgilerden sonra günde 2-3 litre içmeye başladım ve gerçekten sağlığıma ve zayıflamaya çok faydası olduğunu gördüm. Çok su içerek ve ekmeği azaltarak zayıfladım ve devam ediyorum...

suyun faydaların saymakla bitiremeyiz herhalde içemiyorum diyen arkadaşlar gözünü önüne 1 ltd pet şişe s koysun baktıkça yudum yudum da olsa içmeye çalışsın ben öyle yapıyorum

Bende suyu çok sevenlerdenim. Günde farketmeden en az 2 litre su içiyorum bu spor yaptığım günlerde 3-3.5 litreye kadar çıkıyor sırnaşık şey Ama suyun gerçekten zayıflamaya çok etkisi var,bunu yaşayarak gördüm yerimseniben

Mrb, ne kadar sürede ne kadar kiLo verdiniz ?

:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…