Su içmek kilo aldırır mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi simad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

simad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
22
55
3
30
Su iciyorum ama daha çok kilo alıyorum Yememede dikkat ediyorum neden kilo veremiyorum bu durumu yaşayan var mi

kan degerlerine baktir. Ozellikle demir, tiroid, insulin, glikoz.

Aksine su içtikçe metabolizma hızlanır ve kilo verme süreciniz hızlanır. Hatta drlar kaçamak sonrası su tüketimini artırın diyorlar. Bence vitamin değerleri ve homa ve glikoz değerlerine baktırın. Bende de insülin direnci cikti dr diaformin yazdı.

Evet ciddi soruyorum normalde su icmeyi seven biri değilim kilo vermek için içiyorum ama daha çok sisiyorum

Metabolizma hızınız düşüktür bunun altındaki sebeplerin araştırılması gerekir insülin direnci, Ferit'in, vitamin değerlerinize, tiroid... Bunlar sıkıntılıysa değerleri normale getirmeden kilo veremezsiniz

Bı ara tiroid sıkıntısı yasadim ilaç kullandım yavaş calisiyodu şu anda degerlerim düzeldi ilaç kullanmıyorum ama tiroid açısından hep tahlil veriyorum yükselme ihtimali var

Metabolizma hızınız düşüktür bunun altındaki sebeplerin araştırılması gerekir insülin direnci, Ferit'in, vitamin değerlerinize, tiroid... Bunlar sıkıntılıysa değerleri normale getirmeden kilo veremezsiniz
Degerlerim normal şu anda ama içtiğim su sanki ödem yapiyo vucudumda daha çok

Maalesef bende 4 gündür diyetteyim gram gitmiyor folikasit ve demir düşük bunlarda verdirmiyor ilaç kullanmaya başladım inşallah fayda eder

Back
X