• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su içmeyi sevmeyen bebek

littleemom

Ayyy! Büyük resmi ben şu an gördüm
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
591
592
23
Merhaba anneler, kızım kronoljik 8 ay 17 günlük oldu. Ek gıdaya başlayalı 1 aydan fazla oldu ama su içmiyor asla. Annem bir kaç kez kaşıkla denedi anca öyle 1-2 çay kaşığı içiyor. Kendi biberonuyla verdim belki öyle içer diye yok, alıştırma bardağıyla veriyorum yok, hatta karadut özü katıp verdim yok onu da içmedi.
Mama ile besleniyor anne sütü almıyor, şimdilik çok zorlamayayım mı? Ya da diz nasıl alıştırdınız? Fikre ihtiyacım var.

Benim bebeğimde öyleydi 1 yaşında bardaktan içmeye başladı . Siz 1 yaşındayken karşısında su icin bebeğiniz elinizden almaya çalışıp içmek istiyecektir

1 yaşına kadar ihtiyacı yok diye biliyorum. henüz tadım aşamasında ve asıl besini hala mama olduğu için.

Benim bebeğimde öyleydi 1 yaşında bardaktan içmeye başladı . Siz 1 yaşındayken karşısında su icin bebeğiniz elinizden almaya çalışıp içmek istiyecektir
1 yaşına kadar hiç mi içmedi?

Osman gönülal da öyle söylüyor ama yaz mevsiminde olduğumuz için susuz da kalsın istemiyorum.
işte susuz kalmıyor kalsa içer tabi ki. benim bebeğim ne zaman memeyi bıraktık suya düştü çok şükür 🤣

Merhaba anneler, kızım kronoljik 8 ay 17 günlük oldu. Ek gıdaya başlayalı 1 aydan fazla oldu ama su içmiyor asla. Annem bir kaç kez kaşıkla denedi anca öyle 1-2 çay kaşığı içiyor. Kendi biberonuyla verdim belki öyle içer diye yok, alıştırma bardağıyla veriyorum yok, hatta karadut özü katıp verdim yok onu da içmedi.
Mama ile besleniyor anne sütü almıyor, şimdilik çok zorlamayayım mı? Ya da diz nasıl alıştırdınız? Fikre ihtiyacım var.
bebeğim 1 yaşına kadar içmiyordu sürekli teklif ediyordum 1-2 çk anca içiyrodum. artık gün içinde daha çok içiyor bazen biberonu gösterip ağlıyor kendi istiyor suyu

Back
X