- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak ne güzel çok aşık çoookkkk yazmışsın. aşk kimseyi yormamalı :)
Adam bu tripleri 1 çeker 2 çeker. Sonra trip atcak adam ararsın
Sevinçler paylaşıldıkça artar,hüzünler paylaşıldıkça azalır.Gülümse herdaim hem bedava hemde en çabuk bulaşan şey ve hayatındaki farkları sen bile göreceksin.Şunuda unutma kimse 5 karış karşılanmayı haketmez en kötü insanlar bile o yüzden napıyoruz.Çokk aşık olduğun eşine kocaman bir gülümseme ve sevgi dolu bir kalp veriyorsunÇok teşekkür ederim. Bi arkadaşa da yazdığım gibi bugün eve geldiğinde surat asacaktım, ama bu konudan sonra gelen yorumlardan sonra asmayacağım ve bundan sonra da dikkat edeceğim elimden geleni yapacağım. İyi geldi. .
Evet sanki taviz vermemem gerekiyor diyorum ama bunlarda işte çok doğru hareketler değil inşallah törüpülenir bu huyumuzAyrıca zaten eşinde seni böyle seviyodur minicik törpülense yeter
![]()
Akrep burcu musun?Hanımlar tekrardan merhaba sizlereeee :)
Benim bi huyum var, evlerden ırak. İnsan bezdirir cinsten. Sadece eşime karşı bu huyum.
Örnek veriyorum, minik ya da benim açımdan büyük saydığım bi tartışma yaşadık diyelim. . Ben hatalıyım ya da değilim. Taş kesilirim. İçimde fırtınalar kopartırım. Aklımda büyütürüm, kocaman yaparım onu.
Adam haklı ya da haksız, akşam işinden gelirken çiçeğini alır gelir ki bunu haklı da olsa yapar. İşime gelirse alırım çiçeği, uzatmak istersem de almam hiç. Kapıyı açar içeri geçerim direk.
Adam yanağımdan öpmeye çalışır aramız düzelsin diye, ben yine put gibi durur iterim onu.
O ise tam tersi. Barışmak için ben hiç yanaşmam da, yanaştım diyelim. Kalkıp koltuğa yanına bile otursam hemen sarılır ''gel, geçti, bitti'' der.
Allahım ben bu odun gibi halimle napıcam??
Şimdi daha yeni evliyiz. Ben törpülenmedikçe de adam elbet bi gün bu şekilde yanaşmaktan bıkacak. . E ben zaten yanaşmam. Kötü şeyler olacak. .
Çok farkındayım neyin ne olduğunun ama ''dünya yansa bi adım dahi atmam, ne olursa olsun.'' düşüncesindeyim.
Sevinçler paylaşıldıkça artar,hüzünler paylaşıldıkça azalır.Gülümse herdaim hem bedava hemde en çabuk bulaşan şey ve hayatındaki farkları sen bile göreceksin.Şunuda unutma kimse 5 karış karşılanmayı haketmez en kötü insanlar bile o yüzden napıyoruz.Çokk aşık olduğun eşine kocaman bir gülümseme ve sevgi dolu bir kalp veriyorsun![]()
Hanımlar tekrardan merhaba sizlereeee :)
Benim bi huyum var, evlerden ırak. İnsan bezdirir cinsten. Sadece eşime karşı bu huyum.
Örnek veriyorum, minik ya da benim açımdan büyük saydığım bi tartışma yaşadık diyelim. . Ben hatalıyım ya da değilim. Taş kesilirim. İçimde fırtınalar kopartırım. Aklımda büyütürüm, kocaman yaparım onu.
Adam haklı ya da haksız, akşam işinden gelirken çiçeğini alır gelir ki bunu haklı da olsa yapar. İşime gelirse alırım çiçeği, uzatmak istersem de almam hiç. Kapıyı açar içeri geçerim direk.
Adam yanağımdan öpmeye çalışır aramız düzelsin diye, ben yine put gibi durur iterim onu.
O ise tam tersi. Barışmak için ben hiç yanaşmam da, yanaştım diyelim. Kalkıp koltuğa yanına bile otursam hemen sarılır ''gel, geçti, bitti'' der.
Allahım ben bu odun gibi halimle napıcam??
Şimdi daha yeni evliyiz. Ben törpülenmedikçe de adam elbet bi gün bu şekilde yanaşmaktan bıkacak. . E ben zaten yanaşmam. Kötü şeyler olacak. .
Çok farkındayım neyin ne olduğunun ama ''dünya yansa bi adım dahi atmam, ne olursa olsun.'' düşüncesindeyim.
Kız coolluzda kocasız be annem onu yapcaz
Evet biz çok tatlı ve cool kızlarız![]()
Ayniyiz valla
Uzatirda uzatirim ilk yıllarda alttan alırdı
5 yılın sonunda o da gavurlasti :)
O da minik ayrıntı işteKız coolluzda kocasız be annem onu yapcaz![]()
aha canım o gitmez dediğin adam öyle bi gidiyor ki arkasından el bile sallayamıyon 1 sene ben onun peşinden koştum sonra çektim kendimi öküzün 2 sene boyunca kör kütük aşık olduğunu bilirim nefes alırken bile soruyordu nereye gitse ne yapsa derdi sonra tabi benim huyum huy arttı eksilmedi sonra isteme oldu yüzüğü taktı 1 tartışmada 4 yıllık ilişkinin bitmiş 10 ay oldu biteli ki ben sabrını sonuna kadar zorlardım inadımdan sonuç sevgilisiz kaldımve öyle bi an geliyor ki bıkmaz dediğin gitmez dediğin adam sana el oluyor yabancı sokakta gördüğün herhangi biri oluyor zarar vermekten başka bu inatlat bişeye yaramıyor
![]()
Ya oooffffffffBöyle devam edersem önümde 4,5 yılım var
![]()
kız etme bu devirde koca bulmak ne kadar zor bilemezsin elindekinin kıymetini bil bu inadı cilve olarak kullan bir taşla iki kuş haha![]()
Evet canım kocanın kıymetimi bil.Hiiii Allah korusunÖyle olmaması için uğraşacağım. .
Aynen fazla naz aşık usandiriyo tatlım
Biraz da bizde kabahat. .
Eşim oğlak burcu ve bütün özellikleri taşıyor
Nefret ettim mi bitmiştir
Ben terazi iki arada bi deredeyim hep :)
Hoş gerçi biz ayrıldık da neyse
Yarama dokundum yine aman