• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu inadımı nasıl kırarım?

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.161
11.070
248
Hanımlar tekrardan merhaba sizlereeee :)

Benim bi huyum var, evlerden ırak. İnsan bezdirir cinsten. Sadece eşime karşı bu huyum.

Örnek veriyorum, minik ya da benim açımdan büyük saydığım bi tartışma yaşadık diyelim. . Ben hatalıyım ya da değilim. Taş kesilirim. İçimde fırtınalar kopartırım. Aklımda büyütürüm, kocaman yaparım onu.

Adam haklı ya da haksız, akşam işinden gelirken çiçeğini alır gelir ki bunu haklı da olsa yapar. İşime gelirse alırım çiçeği, uzatmak istersem de almam hiç. Kapıyı açar içeri geçerim direk.

Adam yanağımdan öpmeye çalışır aramız düzelsin diye, ben yine put gibi durur iterim onu.

O ise tam tersi. Barışmak için ben hiç yanaşmam da, yanaştım diyelim. Kalkıp koltuğa yanına bile otursam hemen sarılır ''gel, geçti, bitti'' der.

Allahım ben bu odun gibi halimle napıcam??

Şimdi daha yeni evliyiz. Ben törpülenmedikçe de adam elbet bi gün bu şekilde yanaşmaktan bıkacak. . E ben zaten yanaşmam. Kötü şeyler olacak. .

Çok farkındayım neyin ne olduğunun ama ''dünya yansa bi adım dahi atmam, ne olursa olsun.'' düşüncesindeyim.

Ama farkımız ben haksızsam özürümü dilerim sadece haklıyken uzun sürer eski ruh halime dönmek

Çok yüz vermiş eşiniz size :) biliyorsunuz ya adamın huyunu getirin burnundan emdiği sütü.
Yapmayın, etmeyin..
Aksi bi durum olsa eminim yaptıklarınızın hiç birini yapamazsınız.
Size bi " heyyytt" çekerse görün siz.
Ne güzel adam, daha ne istiyorsun?
Öp öp başına koy da, yoksullara sadaka ver.

Hanımlar tekrardan merhaba sizlereeee :)

Benim bi huyum var, evlerden ırak. İnsan bezdirir cinsten. Sadece eşime karşı bu huyum.

Örnek veriyorum, minik ya da benim açımdan büyük saydığım bi tartışma yaşadık diyelim. . Ben hatalıyım ya da değilim. Taş kesilirim. İçimde fırtınalar kopartırım. Aklımda büyütürüm, kocaman yaparım onu.

Adam haklı ya da haksız, akşam işinden gelirken çiçeğini alır gelir ki bunu haklı da olsa yapar. İşime gelirse alırım çiçeği, uzatmak istersem de almam hiç. Kapıyı açar içeri geçerim direk.

Adam yanağımdan öpmeye çalışır aramız düzelsin diye, ben yine put gibi durur iterim onu.

O ise tam tersi. Barışmak için ben hiç yanaşmam da, yanaştım diyelim. Kalkıp koltuğa yanına bile otursam hemen sarılır ''gel, geçti, bitti'' der.

Allahım ben bu odun gibi halimle napıcam??

Şimdi daha yeni evliyiz. Ben törpülenmedikçe de adam elbet bi gün bu şekilde yanaşmaktan bıkacak. . E ben zaten yanaşmam. Kötü şeyler olacak. .

Çok farkındayım neyin ne olduğunun ama ''dünya yansa bi adım dahi atmam, ne olursa olsun.'' düşüncesindeyim.
Aynı beni anlatmışsın:) ben de inadım inat mıçım iki kanat dolanırım.can çıkıyor huy çıkmıyor ne yazık ki.bir miktar törpüledim telkinle ama burnum yere düşse hala eğilip almaz pozisyonda dolanıyorum.

Çok yüz vermiş eşiniz size :) biliyorsunuz ya adamın huyunu getirin burnundan emdiği sütü.
Yapmayın, etmeyin..
Aksi bi durum olsa eminim yaptıklarınızın hiç birini yapamazsınız.
Size bi " heyyytt" çekerse görün siz.
Ne güzel adam, daha ne istiyorsun?
Öp öp başına koy da, yoksullara sadaka ver.

O da öyle diyor bazen, çok yüz verdim sana, diye.

İşte en kötüsü de bu. . Bunun farkında olup hala bu şekilde olmak. İçten içe de o kadar kötü oluyorum ki. Kendim için de, onun için de.

Son düzenleme:
Kocanda peygamber sabri var valla,ama taktir ettim seni özeleştri yapabiliyorsun :)
Yeni evlisin ondan belki bu simariklik ,esin üstüne düsmeyi biraktiği anda normale doneceksin diye dusunuyorum

Yaaa o olmasın işte :KK43: O bikaç kere yanaştıktan sonra ben daha da inat edince o da kendini geri çekiyor bazen. O zaman deliriyorum. Çok hırçınlaşıyorum. Bi de yeni şehre geldim, hiçbi arkadaş yok, aile yok. . İş de bulamadım burada. . En sonunda kendimi çok yoracak bi iş bulacağım, zaten mesliğimle alakalı bulamayacağım belli. Eve de pestilim çıkıp gelince aklım başıma gelir belki :KK62:

Aynı beni anlatmışsın:) ben de inadım inat mıçım iki kanat dolanırım.can çıkıyor huy çıkmıyor ne yazık ki.bir miktar törpüledim telkinle ama burnum yere düşse hala eğilip almaz pozisyonda dolanıyorum.

Ahh ahh. . İşte ben. .

Toton kalkmis senin :D
Kendini cezalandir.
Boyle yapinca en sevdigin seyi yapma, sigara kullaniyorsan 5 saat icmicem... gibi.

Açıkcası herşey senin elinde huyunda hiç hoş bi huy değil eğer bir gün eşininde inadını tutarsa işler sarpa sarar.Şimdi cicim ayları ama sonrasında fırtınalar kopar.O yüzden canım mümkün olduğunca kendini durdurmaya çalış sonrasında kötü olmamak adına..

valla canım uzatma bende senin gbiydim haksız olsamda özür dilerdi severdi öperdi ben işime gelirse cevap verirdim yoksa dır dır konuşurdum adam 4 yıl dayandı sonra ayrıldık boştayım yani çok boştayım :KK71::KK71: yapma valla erkekler durur durur bi anda patlar sen ne oldugu bile anlamazsın senin kedi olur aslan demedi deme :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Açıkcası herşey senin elinde huyunda hiç hoş bi huy değil eğer bir gün eşininde inadını tutarsa işler sarpa sarar.Şimdi cicim ayları ama sonrasında fırtınalar kopar.O yüzden canım mümkün olduğunca kendini durdurmaya çalış sonrasında kötü olmamak adına..

Bi kere dışarıda ona kıyafet bakıyorduk. ''Ne sağa sola bakıyorsun sen yaa'' dedim. Mağazadan çıktım gittim dışarıya. Sonra geldi yanıma dışarıya. ''Bu ne yaa? Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Kimseye baktığım yok, atgözlüğü mü takayım napim'' dedi.

''Hadi eve gidiyoruz bi şey de almıyorum'' dedi. Çok sinirlenmişti. Otobüs geldi, içim içimi yiyor ama bi şey de yapmıyorum. Hani dışarıya çıkmışken ihtiyacı olan şeyleri alalım da istiyorum. O anda sadece bi kere inadımı yendim. Tuttum elinden ''hadi gidip bakalım kıyafet'' dedim. Gittik tekrardan alışverişe döndük.

O akşam o kadar çok mutlu olmuş ki. . ''Beni o kadar çok mutlu ettin ki elimi tuttuğunda, işte benim karım dedim'' dedi. Küçücük şey bile onu bu kadar mutlu eden biri.

Bende aynı senin gibiydim, hatta daha fazlasıydım. Yine öyle tripler de olduğum bir gün de, eşim çok hastalandı, çok korktum. O günden beri ne tartışma yaşarsak yaşayalım uzatmıyorum, o korku geliyor aklıma. Bu huyu değiştirmek bizim elimizde, hayat bir anlık çünkü :(

valla canım uzatma bende senin gbiydim haksız olsamda özür dilerdi severdi öperdi ben işime gelirse cevap verirdim yoksa dır dır konuşurdum adam 4 yıl dayandı sonra ayrıldık boştayım yani çok boştayım :KK71::KK71: yapma valla erkekler durur durur bi anda patlar sen ne oldugu bile anlamazsın senin kedi olur aslan demedi deme :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Offff işte korktuğum da tam olarak bu. Çünkü içimde bi his var böyle gitmeyeceğine dair. Sizinle daha uzun konuşmak isterim açıkçası. Öğreneceğim şeyler var gibi . .

Bende aynı senin gibiydim, hatta daha fazlasıydım. Yine öyle tripler de olduğum bir gün de, eşim çok hastalandı, çok korktum. O günden beri ne tartışma yaşarsak yaşayalım uzatmıyorum, o korku geliyor aklıma. Bu huyu değiştirmek bizim elimizde, hayat bir anlık çünkü :KK43:

Haklısın. Çok teşekkür ederim. Mesela bugün arkadaşlarıyla buluşmaya gitti, geldiğinde surat asmıcam. Burdan söz. Güzel güzel karşılayacağım onu.

Back
X