• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu inadımı nasıl kırarım?

inat işte bu
az da olsa burundan kıl aldırmamak :KK53:

eğer haksız oldugunu bılıyorsan, uzattıgında bir müddet sonra
eşin sorunun sende oldugunu düşünür ve hep haksız sen olursun, haklı zamanlarda bıle :KK53:
o yuzden barısma fırsatı gelınce gerı cevırme :KK70:

Bugün evden çıkarken ve dün gece uyurken ben yine triplerdeydim, uyurken ''gel bi sarılayım, öyle uyu'' dedi. Hiç dönmedim bile, elini ittim, uykum var dedim uyudum. Bugün çıkarken de öpmeye eğildi, yine öptürmedim. . Bundan sonra tamem derim :KK66:

Sen güzel bi sopa istiyosun bence :KK53: şaka bi yana zamanla düzelir evliliğin daha farklı olduğunu anladığın zaman inş. Geç olmaz canım :KK66: başak burcumusun

Ben de bazı şeyleri tüketmeden burada benim gibi olanlar var mı diye bi yoklayayım dedim :KK48: Yay burcuyum ben. .

Bugün evden çıkarken ve dün gece uyurken ben yine triplerdeydim, uyurken ''gel bi sarılayım, öyle uyu'' dedi. Hiç dönmedim bile, elini ittim, uykum var dedim uyudum. Bugün çıkarken de öpmeye eğildi, yine öptürmedim. . Bundan sonra tamem derim :KK66:
haha niye öptürmedin kız ben öperdim sonrada küsüm ben senle derdim trip atardım oda kullanıp kullanıp küsüyon derdi haha :KK53::KK53:

haha niye öptürmedin kız ben öperdim sonrada küsüm ben senle derdim trip atardım oda kullanıp kullanıp küsüyon derdi haha :KK53::KK53:

Ben de öpsün diye bayılıyorum da, ''istemiyorum sinirliyim'' havasına girmek için :KK53:

ben de biraz böyleydim
haksız da olsam önce o gelsin diye beklerim
ama gelip bana gülümseyip sarılınca yumuşarım

bence sen de bu kadar sert olma

hmm.. buna benzer çok konu açıldı kk'da.hepsi de kocasını kaybetmek üzere oldugunu anlayıp fellik fellik ne yapacagım ben diye konu kasan senin davranışlarındaki kadınlardı.
şu aşamada sana şunu yap bunu yap da dense uygulayacagını sanmıyorum.
Bir gün eşin çıkıp da bıktım artık senin şu huyundan,evliliğimden tat alamıyorum seni boşuyorum derse; işte o zaman bu huyundan kurtulursun.ama ne kadar başarılı olursun iş işten geçince orası muamma

hmm.. buna benzer çok konu açıldı kk'da.hepsi de kocasını kaybetmek üzere oldugunu anlayıp fellik fellik ne yapacagım ben diye konu kasan senin davranışlarındaki kadınlardı.
şu aşamada sana şunu yap bunu yap da dense uygulayacagını sanmıyorum.
Bir gün eşin çıkıp da bıktım artık senin şu huyundan,evliliğimden tat alamıyorum seni boşuyorum derse; işte o zaman bu huyundan kurtulursun.ama ne kadar başarılı olursun iş işten geçince orası muamma

Umarım öyle olmaz :) Olay oralara gelmesin :)

cok naz asik usandirir bir yapar iki yapar ucuncuye oda yapmamaya baslar neden bunaltiyosunki esini neden seytani sokuyosun araniza ne olursa olsun arada siddet namus meselesi yoksa bukadar uzatmayin

cok naz asik usandirir bir yapar iki yapar ucuncuye oda yapmamaya baslar neden bunaltiyosunki esini neden seytani sokuyosun araniza ne olursa olsun arada siddet namus meselesi yoksa bukadar uzatmayin

Allahım kimsenin arasına sokmasın inşaallah o sorunları :( haklısınız. .

Back
X