- Konu Sahibi afrodit_83
-
Mrb 3.5 aylık bebeğim var ve kayınvalidem doğduğundan beri dudağından öpüyor. Uyardık artık öpmüyor derken bu seferde yanağından sürekli öpüyor çocuğu sıkı sıkı uzun süre kucaklıyor ve gıcık gıcık bağırıyor. Sevgi sözcüklerini çok gıcık bir şekilde bağıra bağıra tuhaf bir ses tonuyla bozuk bir türkçeyle söylüyor. İnanın rahatsız oluyorum.Ama bunu hayatta söyleyemem
Gıcıklığı artık had safada. Ben öğretmenim ve sürekli bebeğime babanın bezini kirlet diyor. Babasının kazancını yesin diyor. 1.5 yaşına kadar emzirmek yeterliymiş bırakayımda ondan sonrada babasının kazancını yesinmiş vs. vs. İlk başta saflığına yapıyor diye düşünmüştüm ama bu kaçıncı artık bir kasıt arıyorum. Sanki benim kazancım yokmuş gibi.Ne kadar rahatsızlık verici bir durum. Bu kadına artık katlanamıyorum. Ramazan gelecek şimdide sürekli iftara çağırıp bana bir dünya bulaşık yıkattıracak ve kendiside benim bebeği alıp diğer odaya geçip rahat rahat dudağından öpecek diye düşünüyorum. Şimdiden stres yaptım. Geçen arkadaşıma gittim arkadaşımın kayınvalidesi arkadaşımın bebeğine hiç öyle bağırıp çağırmıyodu.Çok düzgün bir kadın. Konuşmalarıyla olsun hal hareketleriyle olsun bebeğin ve insanların ruhunu okşuyordu öyle imrendim ki(((((
Mrb 3.5 aylık bebeğim var ve kayınvalidem doğduğundan beri dudağından öpüyor. Uyardık artık öpmüyor derken bu seferde yanağından sürekli öpüyor çocuğu sıkı sıkı uzun süre kucaklıyor ve gıcık gıcık bağırıyor. Sevgi sözcüklerini çok gıcık bir şekilde bağıra bağıra tuhaf bir ses tonuyla bozuk bir türkçeyle söylüyor. İnanın rahatsız oluyorum.Ama bunu hayatta söyleyemem
Gıcıklığı artık had safada. Ben öğretmenim ve sürekli bebeğime babanın bezini kirlet diyor. Babasının kazancını yesin diyor. 1.5 yaşına kadar emzirmek yeterliymiş bırakayımda ondan sonrada babasının kazancını yesinmiş vs. vs. İlk başta saflığına yapıyor diye düşünmüştüm ama bu kaçıncı artık bir kasıt arıyorum. Sanki benim kazancım yokmuş gibi.Ne kadar rahatsızlık verici bir durum. Bu kadına artık katlanamıyorum. Ramazan gelecek şimdide sürekli iftara çağırıp bana bir dünya bulaşık yıkattıracak ve kendiside benim bebeği alıp diğer odaya geçip rahat rahat dudağından öpecek diye düşünüyorum. Şimdiden stres yaptım. Geçen arkadaşıma gittim arkadaşımın kayınvalidesi arkadaşımın bebeğine hiç öyle bağırıp çağırmıyodu.Çok düzgün bir kadın. Konuşmalarıyla olsun hal hareketleriyle olsun bebeğin ve insanların ruhunu okşuyordu öyle imrendim ki(((((
Konunuzu hatırladım.
Kayınvalidenizi uyarırken bebeğin 1 yaşına kadar öpülmemesi gerektiğini söyleyin demiştik.
O şekilde uyarsanız, yanaktan öpme işini de çözmüş olurdunuz.
İftar meseleniz çok enteresan yanlız, kadın size yemek hazırlamaktan gocunmuyor, bulaşıkları da yıkayıverin, incileriniz mi dökülür?
calısıyomusunuz bebeğınıze kv nızmı bakıyor
esınız ne dıyor pekı bu opme meselesıne ne cok soru sordum
en cok nefret ettığım seydır bebeklerı dudaktan veya yanktan bastra bastra opmek ben daha yavrumu dudağından opmus değilm negerk varkı
Ben çalışmaktan gocunmam. İş yapmayı çok severim ama söz konusu bebeğim.Ben iş yaparken bebeğimin alınıp öbür odaya götürülmesi durumundan ve dudağından istediği gibi öpmesi durumdan bahsediyorum. bilmem anlatabildim mi??????
Şöyle çocukları dudağından filan öpen cinsel içerikli şakalar yapan kadınlara da acayip uyuz oluyorum sapık gibi geliyorlar bana. Sonuçta bebek dudağından öpülür mü ya karşı cinsi öpersin eşini öpersin sevgilini öpersin bebeği dudaktan öpmenin amacı nedir nasıl bir sevgi göstergesidir anlamıyorum ben iğrençlik resmen. Bence kesin katı bir dille uyarın belli ki cahil cühela bir tip illa ikaz etmek gerekiyor bazılarını.
bence el kadar bebegi dudagindna optugu icin sapik oldugunu dusunenlerdir sapik bu ihtimali aklina getirenler
Bir bebeği dudaktan öpmenin mantığı nedir bana açıklar mısınız cidden çok merak ediyorum. Yanağından öpse ne biliyim elinden kolundan, ayağından bile öpse neyse de dudaktan öpmek iğrenç bence ne çevremde ne ailemde görmedim hiç öyle bebekleri dudağından öpüp seven birisini açıkçası. Öyle iğrenç bir şekilde bebek sevilmez ağızdan bir sürü mikrop da kapabilir çocuk aklı başında biri olsa zaten koskaca kadın bunu düşünürdü .
çocuğunu kıskandığın için bence bu şekilde düşünüyorsun dudağından öpme demişsiniz öpmüyormuş artık ama yanağından öpse ne olacak ki benim annem çocukları hırpalayarak sever oğlumuda o şekilde seviyor ve torun sevgisinin bir başka olduğunu herkes söylüyor anneme kızamıyorum kayınvalidemede öpme diyemem.diğer konuda bende hemşireyim eşimden 100 tl az alıyorum sadece kayınvalidemde her zaman erkek üstünlüğü düşüncesi olduğu için her sofrada eşime kesene bereket der bir kere bile kesenize dediğini duymadım sanki benim maaşı komşu alıyor o yüzden hak veriyorum sana hiç kafana takma sinir hastası olduğunla kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?