Şu kayınvalideler bu kadar çekilmez olmak zorundalar mı?

afrodit_83

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
49
1
6
Diğer
Mrb 3.5 aylık bebeğim var ve kayınvalidem doğduğundan beri dudağından öpüyor. Uyardık artık öpmüyor derken bu seferde yanağından sürekli öpüyor çocuğu sıkı sıkı uzun süre kucaklıyor ve gıcık gıcık bağırıyor. Sevgi sözcüklerini çok gıcık bir şekilde bağıra bağıra tuhaf bir ses tonuyla bozuk bir türkçeyle söylüyor. İnanın rahatsız oluyorum.Ama bunu hayatta söyleyemem
Gıcıklığı artık had safada. Ben öğretmenim ve sürekli bebeğime babanın bezini kirlet diyor. Babasının kazancını yesin diyor. 1.5 yaşına kadar emzirmek yeterliymiş bırakayımda ondan sonrada babasının kazancını yesinmiş vs. vs. İlk başta saflığına yapıyor diye düşünmüştüm ama bu kaçıncı artık bir kasıt arıyorum. Sanki benim kazancım yokmuş gibi.Ne kadar rahatsızlık verici bir durum. Bu kadına artık katlanamıyorum. Ramazan gelecek şimdide sürekli iftara çağırıp bana bir dünya bulaşık yıkattıracak ve kendiside benim bebeği alıp diğer odaya geçip rahat rahat dudağından öpecek diye düşünüyorum. Şimdiden stres yaptım. Geçen arkadaşıma gittim arkadaşımın kayınvalidesi arkadaşımın bebeğine hiç öyle bağırıp çağırmıyodu.Çok düzgün bir kadın. Konuşmalarıyla olsun hal hareketleriyle olsun bebeğin ve insanların ruhunu okşuyordu öyle imrendim ki (((((
Ayrıca kayınvalidem bebeğime şort giydirdim niye uzun giydirmediniz? şimdiden alışsın uzun giydirin dedi. Sinir oldum. Allah aşkına sizde sinir olmazmısınız? minicik bebek o yaaa

Son düzenleme:

Konunuzu hatırladım.
Kayınvalidenizi uyarırken bebeğin 1 yaşına kadar öpülmemesi gerektiğini söyleyin demiştik.
O şekilde uyarsanız, yanaktan öpme işini de çözmüş olurdunuz.

İftar meseleniz çok enteresan yanlız, kadın size yemek hazırlamaktan gocunmuyor, bulaşıkları da yıkayıverin, incileriniz mi dökülür?

calısıyomusunuz bebeğınıze kv nızmı bakıyor
esınız ne dıyor pekı bu opme meselesıne ne cok soru sordum
en cok nefret ettığım seydır bebeklerı dudaktan veya yanktan bastra bastra opmek ben daha yavrumu dudağından opmus değilm negerk varkı

Ben çalışmaktan gocunmam. İş yapmayı çok severim ama söz konusu bebeğim.Ben iş yaparken bebeğimin alınıp öbür odaya götürülmesi durumundan ve dudağından istediği gibi öpmesi durumdan bahsediyorum. bilmem anlatabildim mi??????

Eşimde dudaktan öpülmesinin yanlış olduğunu kabul etti ama ne yazıkki annesine toz konduramıyor. Çok kavga ettik bu öpücük yüzünden. Ona kalsa hiç uyarmycaktı çünkü annesi onun için herşeyden önemli. Onu kırmayı hiç istemez. Nefret etmeye başladım artık..Bebekten önce hiç böyle şeyler yaşamadım. Ama ne varsa bebeten sonra oldu. Dudaktan öpme meselesini hallettik bu sefer yanağından şapır şupur öpüyo. Bide bağıra bağıra bıktım artık hayattan.

bebeğinizi biraz kıskanıyorsunu sanırım ama onun torunu bencede dudakdan öğmesi çok sğlıklı değil haklısınız ama siz bebeğinizle konuşma tonuna bile takmışsınız bence biraz rahat olmaya çalışın sizin kadar olmasada babaanneside torununun kötülüğünü istemez

Şöyle çocukları dudağından filan öpen cinsel içerikli şakalar yapan kadınlara da acayip uyuz oluyorum sapık gibi geliyorlar bana. Sonuçta bebek dudağından öpülür mü ya karşı cinsi öpersin eşini öpersin sevgilini öpersin bebeği dudaktan öpmenin amacı nedir nasıl bir sevgi göstergesidir anlamıyorum ben iğrençlik resmen. Bence kesin katı bir dille uyarın belli ki cahil cühela bir tip illa ikaz etmek gerekiyor bazılarını.

insanlara inanamiyorum kendi annesi yapsa giki gikmaz kaynanaya adi kotu gliyo iste ya o cocuk onun evladinin evladi bu hakki onun elinden alamazsiniz bi insanins evis tarzina ve ses tonuna gicik olacak kadar da kibirli siniz kaidn sizi iftara cagiracak diye art niyetinizden deliye donmek uzeresiniz o insanin torununu sevme hakkini elinden alamazsiniz o okadar hazirlamis bi zahmet yikayiverin

bence el kadar bebegi dudagindna optugu icin sapik oldugunu dusunenlerdir sapik bu ihtimali aklina getirenler

bence el kadar bebegi dudagindna optugu icin sapik oldugunu dusunenlerdir sapik bu ihtimali aklina getirenler

Bir bebeği dudaktan öpmenin mantığı nedir bana açıklar mısınız cidden çok merak ediyorum. Yanağından öpse ne biliyim elinden kolundan, ayağından bile öpse neyse de dudaktan öpmek iğrenç bence ne çevremde ne ailemde görmedim hiç öyle bebekleri dudağından öpüp seven birisini açıkçası. Öyle iğrenç bir şekilde bebek sevilmez ağızdan bir sürü mikrop da kapabilir çocuk aklı başında biri olsa zaten koskaca kadın bunu düşünürdü .

Son düzenleme:

ben zaten yazımdada belırttım bebegı dudagından optugu ıcın sapık damgasını yapıstırmanın sapıklık oldugunu soledım.her ısnan baska sekılde sever sen elını opersın ben yanagını baskası baska yerını.ben bunu dogrudur dıye savunmuyorum bende ıstemem baskası cocugumu dudagından opsun.ama el kadar bebegıde dudagındna optu dıye hemen cınsellık kategorısıne sokup sapık demek carpık bı dusunce seklı dedım

çocuğunu kıskandığın için bence bu şekilde düşünüyorsun dudağından öpme demişsiniz öpmüyormuş artık ama yanağından öpse ne olacak ki benim annem çocukları hırpalayarak sever oğlumuda o şekilde seviyor ve torun sevgisinin bir başka olduğunu herkes söylüyor anneme kızamıyorum kayınvalidemede öpme diyemem.diğer konuda bende hemşireyim eşimden 100 tl az alıyorum sadece kayınvalidemde her zaman erkek üstünlüğü düşüncesi olduğu için her sofrada eşime kesene bereket der bir kere bile kesenize dediğini duymadım sanki benim maaşı komşu alıyor o yüzden hak veriyorum sana hiç kafana takma sinir hastası olduğunla kalırsın

arkadaşım kv nizi kendi evinizde ağırlıyorsanız benim gibi yapın.yemekten sonra mutfağı üstünkörü toplayıp hemen bebeğimin yanına geçiyordum.bulaşıklarıda onlar gidince hallediyordum.böylelikle tehlikeli durumlarda uyarıyordum.benim kv dudağından öpmezdi ama bebği tutamazdı.40 günlük bebği oturtarak tutmaya falan çalışıodu.birde sorsa ben bi sürü çocuk büyüttüm der.bizim yediklerimizden yedirmeye çalışırdı.bende onları fazla yalnız bırakmazdım.

kv kendi evine çağırıyorsa size zahmet vermeyelim de gitme.

ancak sevme şekline de karışamazsın.bu konuda yapacak bişey yok.kibar sev diyemezsinki kadına.millet güler.

Son düzenleme:
Nasil insanlar var dunyada benim.kv sade koklar oda ensesinden o kadar da kibar sesle konusurki oglum telde bile en cok babannesine tepki verir
Bence sert bi sekilde uyarmanin zamani gekmis ne demek dudaktan opmek
Heleki 3.5 aylik bebege kisa sort degil uzun giydor demesi cok cirrkin o daha bi melek yani nelerin hesabini yapoyo

Ya ne gario dusunce tarslari bunlar boyle ya benim.kv melek bana gario geliyo yemek yeriz kv kesenize bereket der ellerine saglik kizim der hemen baslar bana yardim etme cabasiba girmeye

Hani başka arkadaşınızın annesi demişsiniz ya çok düzgün konuşuyor, düzgün kadın diye... Kv'le evlenmeden önce tanışmadınız mı? O kadını görmediniz mi? Hangi aileye gelin gittiğinizin farkında değil miydiniz? Göre göre bile bile kabul etmediniz mi evlenmeyi? Şimdi kalkmış kadını beğenmiyorsunuz! Herkes bir olmak zorunda mı? üstelik kadına söylemişsiniz oda dudağından öpmüyor artık ama bu kezde yanağından öpüyor diyorsunuz? Neresinden öpmesini istersiniz? İsterseniz işaretleyin bebeğinizi ona göre öpsün ve sizin çizdiğiniz sınırlarda sevsin herkes...

O sizin kayınvalidenizse bebeğinizin babaannesi, farkında mısınız? Kıyafet konusunda haklısınız, küçücük bebeğe ne giydirmeniz gerektiğine karışmamalı ancak nacizane fikir söylediğinde de anne havalar sıcak, isilik oluyor bebek dediğinizde anlar belki, neden denemiyorsunuz da hemen ters yerlere gidiyorsunuz... Doğum sonrası depresyonda olabilir misiniz?

Benim eşim çocuk öpülmez koklanır der böyle bir konu açıldığında kaldı ki dudaktan öpmeyi düşünemiyorum bile,çocuk mikroplara açık ve annesi ister istemez endişelenir haklı olarak,herşeyin adabı var torunuysa torunu elinde evirsin çevirsin o zaman küçücük çocuğu sevicem diyee ,,şu kaynanaların biz kaçtane çocuk büyüttük böyle demelerini de görüyoruzz zatenn 40 ı çıkmamış çocuğun ağzına bişeyler tıkıştırmak ve bunun gibi bir sürü saçmalıklarla büyütmüşler,artık anneler bilinçli okuyor araştırıyor ve çocuğunu haklı olarak ona göre yetiştirmek istiyor ,sen tavrını koy eşinde tavrını koysun annesi ne yapıyosa doğru diye bişey mi var ,Allah sabır versin.

Biraz rahatla bu gidişle sinir hastası olursun bazı şeyleri engelleyemezsın engellememelisin de
Babaanne torununu sevecek illaki ama dudaktan öpmuyormus artık yanaktan da öpme dersen sen kötü olursun artniyetli olursun
Kadın torunumu benden sakınıyor el kızı der
Boşuna eşinle aranız bozulur.
Çok düşünmemeye çalış
Kısa pantolon konusunda haklısın bu konuda tepki verebilirsin olur mu anne o nasıl laf küçüçük bebek daha ne alışması fılan gıbı
İftarına da gıt bıraz rahatla artık bebegını fanus içinde büyütemezsin işe baslayınca bakıcıyı nasıl kontrol edeceksin her dakika ?

arkadaşa yüklenen fazla olmuş
bence konu sahibi haklı
bazı kv ler gelini sadece taşıyıcı anne gibi görüyor
dogurduktan sonra torunlarının annesini kendileri sanıyorlar
ha herşeyin en iyisinide onlar biliyor onlara göre
yorum yapan arkadaşların yeni dogmuş bebegi varmı acaba benim bebegim var arkadaşının anlattıgın fazlasını yaşadıgım için anlıyorm
kendi annen yapsa kızmazsın diyen olmuş ben onada kızarım fark etmez kişi ayırımı degil bu
çocugunu düşünmek bu

herşey biyana da bebek için, uzun giydir şimdiden alışsın ne demek yaaa

şaka gibi , vallahi şimdiden acıdım bebeğe ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…