- Konu Sahibi afrodit_83
-
Ben çalışmaktan gocunmam. İş yapmayı çok severim ama söz konusu bebeğim.Ben iş yaparken bebeğimin alınıp öbür odaya götürülmesi durumundan ve dudağından istediği gibi öpmesi durumdan bahsediyorum. bilmem anlatabildim mi??????
Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler.Bunları yaşayacağımı hamilelikte tahmin bile edemezdim. Kayınvalidem doğduğundan beri sürekli dudağından öptü hemde gözümün içine baka baka. Ben bile kendi çocuğumu o küçücük kafalı yepyeni doğmuş çocuğu öpemezken şapur şupur öptü. Söyledim ve artık öpmüyor ama O dudaktan öpmelerini unutamıyorum ve ister istemez çocuğum ondayken tedirgin oluyorum huzursuz oluyorum. Ayrıca çocuğumu annem diye sevmesi sizce normal mi? o şekilde seviyor. Kuzum kelimesi yerine kujum diyor (bilerek yani kuzum olduğunu bile bile kujum diyor) bende kelimelere çok takan birisiyim. Türkçemiz doğru konuşulsun çocukta doğru öğrensin. Çocuk biraz daha büyüdükten sonra anne kuzum de çocuk yanlış öğrenmesin dersem ayıp olur mu? Ayrıca ikide bir annem demesi, sürekli öpmesi ve sımsıkı sarılması.Uyanık olduğu vakitte kucağından indirmeyip sadece kendinin sevmesi kayınlarıma bile vermemesi, inanın canım çok sıkılıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Tamam sev ama bu şekilde değil. Kanepeye koy sev. illa defalarca öpmesimi gerekir?
ayrıca bebeğimi kayınvalideme baktıracaktım ama artık düşünmüyorum bakıcı tutacam. Daha fazla yıpranmak istemiyorum
Bir babanin torunlarini opup sevmesine ilenc deyen evlatta hayir yoktur bence bir evlat Anne baba icin bukadar saygisizca konusmasi hic yakisik almiyor bir gun sende yaslanacaksin CanimBirisi kaynanasi öperken kiziyo kendi annesi öpse giki cikmaz yazmis cok güldüm.
Bir ANNE evladini kim dudagindan öperse öpsün kizar. Benimde Babam cok fenadir bu konuda
bir öpmesi var cocugu böyle sapp diye islata islata dogdugundan beri yapiyor.
Bide dudagindanda öyle öpüyor bikere öpse yine iyi 5 alti kere pes pese.
Nefret ediyorum. Sürekli öyle, yemek yerken yagli agziyla öper. Sabah kalkinca öyle öper.
Igrenc cok fena oluyorum. Kac kere dedik sabah sabah öpme diye öperimm o benim bitanem diyo.
Alakaya bakOnu bunu gectim öpmesinin disinda cocugun her istedigini yapmasi beni verem ediyor.
Cocuk yukarsini gösterse yukari cikariyo. Disarsini gösterse disari cikariyor. Babamda alzheimer var.
Yalniz gezmesi yasak cocukla hic dinlemiyor. Annemde sürekli pesinde gezmeyin diye kiziyor birakayim diyorum
2 dk. Evin icinde ariyorum yok. Disari cikmis cocukla okadar cabuk bide kapinin önünde dursa yine iyi taaa ormanlara
gidiyor cocukla. Her istedigini yapincada insan korkuyor. Zaten hasta adam..
Bide üst katimizda oturuyo babamlar. Cocuk asagida aglasa kosa kosa kapimiza dayaniyor.
Su cümleyle "Verin gizimi bana" Ayyyyy allahim ya rabbim. Inadima camin önünde geziyor
cocuk onu görsünde disari cikmak istesin diye. Bazen valla bagira bagira aglayasim geliyor..
Bir babanin torunlarini opup sevmesine ilenc deyen evlatta hayir yoktur bence bir evlat Anne baba icin bukadar saygisizca konusmasi hic yakisik almiyor bir gun sende yaslanacaksin Canim
Mrb 3.5 aylık bebeğim var ve kayınvalidem doğduğundan beri dudağından öpüyor. Uyardık artık öpmüyor derken bu seferde yanağından sürekli öpüyor çocuğu sıkı sıkı uzun süre kucaklıyor ve gıcık gıcık bağırıyor. Sevgi sözcüklerini çok gıcık bir şekilde bağıra bağıra tuhaf bir ses tonuyla bozuk bir türkçeyle söylüyor. İnanın rahatsız oluyorum.Ama bunu hayatta söyleyemem
Gıcıklığı artık had safada. Ben öğretmenim ve sürekli bebeğime babanın bezini kirlet diyor. Babasının kazancını yesin diyor. 1.5 yaşına kadar emzirmek yeterliymiş bırakayımda ondan sonrada babasının kazancını yesinmiş vs. vs. İlk başta saflığına yapıyor diye düşünmüştüm ama bu kaçıncı artık bir kasıt arıyorum. Sanki benim kazancım yokmuş gibi.Ne kadar rahatsızlık verici bir durum. Bu kadına artık katlanamıyorum. Ramazan gelecek şimdide sürekli iftara çağırıp bana bir dünya bulaşık yıkattıracak ve kendiside benim bebeği alıp diğer odaya geçip rahat rahat dudağından öpecek diye düşünüyorum. Şimdiden stres yaptım. Geçen arkadaşıma gittim arkadaşımın kayınvalidesi arkadaşımın bebeğine hiç öyle bağırıp çağırmıyodu.Çok düzgün bir kadın. Konuşmalarıyla olsun hal hareketleriyle olsun bebeğin ve insanların ruhunu okşuyordu öyle imrendim ki(((((
Ayrıca kayınvalidem bebeğime şort giydirdim niye uzun giydirmediniz? şimdiden alışsın uzun giydirin dedi. Sinir oldum. Allah aşkına sizde sinir olmazmısınız? minicik bebek o yaaa
Yaa bu kadın bilerek beni sinir etmeye çalışıyo. Dün gelmişte sarıldı sevdi uyuması gereken bebeği uyutma gidene kadar ÖPEYİM SARILAYIM diyo. Yaa arkadaşlar ben sakallı birininin öptüğünden rahatsız olduğumu söylemiştim sonra dudağından öpülmesinden rahatsızlığımı ve insanların hep bebeğime bakmasından rahatsız olduğumu bile bile söyledim kendine çekidüzen versin diye ama bu sefer de beni sözleriyle tahrik ediyo.Delirtecek bu kadın beni. Öpüyo öpüyo sonra oğlu odaya girince şurasından öptüm burasından öptüm ne güzel diyooo. Bide dün gördüğü yetmiyomuş gibi gündüz ayrıyeten gelecekmiş sevmeye öpmeye.Yaaa inanın artık evi terkedip annemin evine yerleşesim var.Öpeceksin bari sözlü olarak söyleyip beni rahatsız etme
Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler.Bunları yaşayacağımı hamilelikte tahmin bile edemezdim. Kayınvalidem doğduğundan beri sürekli dudağından öptü hemde gözümün içine baka baka. Ben bile kendi çocuğumu o küçücük kafalı yepyeni doğmuş çocuğu öpemezken şapur şupur öptü. Söyledim ve artık öpmüyor ama O dudaktan öpmelerini unutamıyorum ve ister istemez çocuğum ondayken tedirgin oluyorum huzursuz oluyorum. Ayrıca çocuğumu annem diye sevmesi sizce normal mi? o şekilde seviyor. Kuzum kelimesi yerine kujum diyor (bilerek yani kuzum olduğunu bile bile kujum diyor) bende kelimelere çok takan birisiyim. Türkçemiz doğru konuşulsun çocukta doğru öğrensin. Çocuk biraz daha büyüdükten sonra anne kuzum de çocuk yanlış öğrenmesin dersem ayıp olur mu? Ayrıca ikide bir annem demesi, sürekli öpmesi ve sımsıkı sarılması.Uyanık olduğu vakitte kucağından indirmeyip sadece kendinin sevmesi kayınlarıma bile vermemesi, inanın canım çok sıkılıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Tamam sev ama bu şekilde değil. Kanepeye koy sev. illa defalarca öpmesimi gerekir?
ayrıca bebeğimi kayınvalideme baktıracaktım ama artık düşünmüyorum bakıcı tutacam. Daha fazla yıpranmak istemiyorum
tavrınıza çok anlam veremedim tamam belki bebek küçük olduğu için öpülmesi çok doğru değil ama bırakın kadın nasıl istiyosa öyle sevsin torunu yani
ayy aklıma geldi de şimdi o "gıcık kadın" kocanızıda dudağından opmuştur bence siz artık kocanızı da öpmeyin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?