Şu kayınvalideler bu kadar çekilmez olmak zorundalar mı?

Birisi kaynanasi öperken kiziyo kendi annesi öpse giki cikmaz yazmis cok güldüm.
Bir ANNE evladini kim dudagindan öperse öpsün kizar. Benimde Babam cok fenadir bu konuda
bir öpmesi var cocugu böyle sapp diye islata islata dogdugundan beri yapiyor.
Bide dudagindanda öyle öpüyor bikere öpse yine iyi 5 alti kere pes pese.
Nefret ediyorum. Sürekli öyle, yemek yerken yagli agziyla öper. Sabah kalkinca öyle öper.
Igrenc cok fena oluyorum. Kac kere dedik sabah sabah öpme diye öperimm o benim bitanem diyo.
Alakaya bak Onu bunu gectim öpmesinin disinda cocugun her istedigini yapmasi beni verem ediyor.
Cocuk yukarsini gösterse yukari cikariyo. Disarsini gösterse disari cikariyor. Babamda alzheimer var.
Yalniz gezmesi yasak cocukla hic dinlemiyor. Annemde sürekli pesinde gezmeyin diye kiziyor birakayim diyorum
2 dk. Evin icinde ariyorum yok. Disari cikmis cocukla okadar cabuk bide kapinin önünde dursa yine iyi taaa ormanlara
gidiyor cocukla. Her istedigini yapincada insan korkuyor. Zaten hasta adam..
Bide üst katimizda oturuyo babamlar. Cocuk asagida aglasa kosa kosa kapimiza dayaniyor.
Su cümleyle "Verin gizimi bana" Ayyyyy allahim ya rabbim. Inadima camin önünde geziyor
cocuk onu görsünde disari cikmak istesin diye. Bazen valla bagira bagira aglayasim geliyor..

valla haklısın, benim de annem çok titizdir o konularda, yeni doğan kuzenlerimi falan öptürmez kimseye, ben de hassasımdır yeni doğan bebeklere karşı, yanağından bile öpmem, öpmeden severim..Hatta sana bişey anlatayım, çok tatlı tertemiz bir köpeğimiz var evde baktığımız,evimizin çocuğu gibi 10 yıldır bizimle, neyse babam dolaştırmaya çıkardığında yoldaki kadınlar öpüp öpüp sevmişler bunu, annem duyunca söylene söylene direkt yıkadı hayvanı:) Sen kesin bir dille doktorun yasakladığını söylesen, kimseye öptürmüyorum mikrop kapabilirmiş çok küçük desen .Cahil insana laf anlatmak zor gerçekten, hele uzun şort giydirme olayında şok oldum.

demin burdalardı kayınvalidem yine kucağına aldı bağrına bastı.10-15 dakika boyunca öptü öptü durdu.Normalde o şekilde konuşmaz ama bebeğimi severken türkçeden uzak, tuhaf tuhaf sözcükler kullanıyor. Gideceklerinde yine öptü hemde uyuyan bebeği defalarca. (İzin alsam Allah bilir ben yokken kaç defa öper...)Banada ücretsiz izin alma ben bakarım diyo.Sorunda orda ya zaten senin bakman.. Ondan dolayı alıyom farkında değil. Tutmuş bizim eve yakın bi ev almak istediğini söylüyo.Hey yarrabbim...

Merhabalar,

yazılanların neredeyse tamamını okudum.evet bende katılıyorum kucucuk bır bebek dudagından opulmez.ancak bunun dısında yazdıklarınız sız kv nızı sevmedıgınız ıcın sızı rahatsız etmıs gıbı geldı bana.8 yıllık evlı bu evlılıgın ılk 7 yılını kv sınden turlu turlu kotulukler asagılamalar hakaretler gormus bırı olarak keske ben sızın yerınızde olsaydımda bunlara gulup gecseydımde o yasadıklarımı yasamasaydım dıyorum.yanlıs anlamayın sorunlarınızı kucumsemek degıl amacım.tabıkı herkes yasadıgını bılır ama egerkı bunlardan daha agır durumlar yoksa kendınızı bu konuda torpulemeye calısırsanız evlılıgınız ıcın daha hayırlı olur dıye dusunuyorum.bu sebepler yuzunden kendı ıcınızı yıyıp bıtırırsınız.yoksa kendınızı boyle bılemeye devam edersenız er yada gec bı yerde patlayacak ve encok esınızle karsı karsıya geleceksınız.sızce degermı ıyı dusunmek lazım......

geçen hafta 10 gün süreyle yeğenmle brlkteydm.bol bol öptüm,sevdm,severken braz hırpaladım,boğuştum,nazıyla oynadım.demek ki karşımdaki kız kardeşim değl de gelin olsaydı sadece karşıdan bakmakla yetnecektim

Bu konudaki rahatsızlığını bebeğinin doktoru ile konuşsan bir dahaki kontrolüne k.valideni de götürsen, doktor uyarsa belki vazgeçer. Yanağından öpmemesi içinde yanakları yara oluyor babaannesi biraz daha büyüyünce öpersin falan deseniz bir daha yapmaz bence..

Daha önceki konularınızı da biliyorum. Siz bu öpücük konusunu biraz da takıntı haline getirdiniz. K.valideniz canavar değil ya torununu seven biri olduğu anlaşılıyor, zararına bir hareket yapmaz sanırım...

Canim selam , bi kere torunudur sever ama dudaktan opmek cok yalnic gercekten soylemenize ramen diyer odaya goturupte oyle sevmesi cok ratsiz edicidir yanaktan opulur cocuklar , iftara gelince , burda siz iyi yapmadiniz bulasik felan insan daha yardimci olmayi sever bir birine hatta bulasiklari ben yikarim sen torununu severken dersin boylece kayin validenide mutlu etmis olursun canim...

Canim bi konuda haklisin sadece o da dudaktan opmek asla iyi birsey deyil , onun disinda birakin sevsin bakici tutacam derken bakirsiniz bakici daha kizdirici cikar sonra kv ararsiniz ama yinede siz bilirsiniz ...

Bir babanin torunlarini opup sevmesine ilenc deyen evlatta hayir yoktur bence bir evlat Anne baba icin bukadar saygisizca konusmasi hic yakisik almiyor bir gun sende yaslanacaksin Canim

Bir babanin torunlarini opup sevmesine ilenc deyen evlatta hayir yoktur bence bir evlat Anne baba icin bukadar saygisizca konusmasi hic yakisik almiyor bir gun sende yaslanacaksin Canim

Bir bebeğin yanakları ve dudakları böyle ağzın açık şak şak öpülmez.
Gerçekten siz bunu onaylıyor musunuz? Yeni doğduğunda çocuğumun yanaklarından ve dudağından alerji çıkmıştı bu yüzden.
Ayrıca demekki biz ailece hayırsızız çünkü tüm kardeşler ve annem bu olaydan baya rahatsız oluyoruz..
Maalesef babamı tanımıyorsun neyden bahsettiğimi bilseydin beni anlardın sınırı olmayan biridir o. Sokakta gezerken görenler bile
babama okadar kızıyorki çoçuğu biran durmaksızın öpüp yalayan birinden bahsediyorum Sokakta gezerken bile durmaksızın öpüyor. Sürekli sürekli. Ve benim babam sürekli çocuğumla aynı ortamda hergün sabahtan akşama kadar. Ayda yılda birkere görmüyor yani hergün yanında. Sence bu çok mu normal? Ben sevmiyorum kendim bile öpmüyor kıyamıyorum ona. Çocuğum ağlıyo çığlıklar atıyo hala bırakmıyor öpmekten. Bir öpüşte 5 kere 2 dk duruyo yine 5 kere. Çocuğum bi hüner gösterdiğinde yine 5 kere sonra biyere gidip gelse yine 5 kere. Yemekten kalkmak istese koltuktan çıkarıp yere koyana kadar yine 5 kere (yemekli ağzıyla) Çocuk yere düşüp canı yansa yine 5 kere. Abartmıyorum yemin ederim dahada aşırısından bahsediyorum. Ve bunları yaparken öpme şekli böyle yanakları dudakları ağzına alıp ıslata ıslata şak diye her defasında. Sizlerindemi babası böyle öpüyor. Bu bana normal gelmiyor :S

Ayrıca benim evlatlığımı niye kınadın anlamadım?? Ben babama anneme birkere
karşı gelmemiş onların sözünden çıkmamışımdır. Hala evime birşey almadan onların onayını alırım. Kendime ekmek alırsam anneme 2 tane alırım. Ne alakası var hayırsızlıkla çok şaşırdım.

Keşke sadece yazdığım bir yorumdan dolayi evlatlığımdan hayır gelip gelmeyeceğini yazarak kalp kırmasaydın.
Yazdığım yazıyı tekrar okudum ben babama yanlış bir kelime yazmamışım öpme şekline iğrenç yazmışım ve öylede demek istemiştim. Saygısızlık rahatsız olduğun birşeyi arkadaşlarla veya kadınlarla paylaşmak mı? Ben babama bu konuyla ilgili birkere birşey dememiş kalbini kırmamak için hep kardeşlerim bile kızdığında tamam olsun demişimdir. Bilmeden etmeden niye insanı yargılıyorsunuz ki gerçekten anlam veremiyorum buna?

Son düzenleme:
Canim ne olursa olsun bir baba icin cok arr bir kelime dilmi sizce bende kalp kirmak icin soylemedim zaten daha uygun sozlerle soyliyebilirdin mesela ...

tavrınıza çok anlam veremedim tamam belki bebek küçük olduğu için öpülmesi çok doğru değil ama bırakın kadın nasıl istiyosa öyle sevsin torunu yani
ayy aklıma geldi de şimdi o "gıcık kadın" kocanızıda dudağından opmuştur bence siz artık kocanızı da öpmeyin!

Yaa bu kadın bilerek beni sinir etmeye çalışıyo. Dün gelmişte sarıldı sevdi uyuması gereken bebeği uyutma gidene kadar ÖPEYİM SARILAYIM diyo. Yaa arkadaşlar ben sakallı birininin öptüğünden rahatsız olduğumu söylemiştim sonra dudağından öpülmesinden rahatsızlığımı ve insanların hep bebeğime bakmasından rahatsız olduğumu bile bile söyledim kendine çekidüzen versin diye ama bu sefer de beni sözleriyle tahrik ediyo.Delirtecek bu kadın beni. Öpüyo öpüyo sonra oğlu odaya girince şurasından öptüm burasından öptüm ne güzel diyooo. Bide dün gördüğü yetmiyomuş gibi gündüz ayrıyeten gelecekmiş sevmeye öpmeye.Yaaa inanın artık evi terkedip annemin evine yerleşesim var.Öpeceksin bari sözlü olarak söyleyip beni rahatsız etme

senin istemediğin bir şeyi inatla yapmak hoşuna gidiyo ve sana nispet yapıyor.
her seferinde uyar ve sert bir şekilde çıkış o senin bebeğin, nasıl büyüteceğini bilmek senin hakkın

kayinvalidenizin dudaktan opme haric davranislarinda bi acaiplik yok bence, kadinin ilk torunuymus heves ediyor seviyor.
bence lohusaligin vermis oldugu hassasiyetle biraz sinirleriniz bozulmus, ikinci bebeginiz olsun böyle düsünmekten vazgeceksiniz emin olun.

ayrica insanlar hep bebeginize baksin yani ne olur ?

bu yeni nesil annelerin " mikrop " takintisi ilerde bakalim cocuklarda ne gibi takintilara sebebiyet verecek.

Vavv arkadasim psikolojin iyi gorunmuyor bence kiskaniosun

İlahi cok guldum

Çevremde gözlemlediğim ve en sinir olduğum şey kesinlikle bu.Anlayacak yaşta olsun,olmasın veya bebek olsun hiç farketmiyor.

Cinsel çağrışım uyandıran sevme tarzları ileride çocukları çok etkiliyor çünkü benim akrabalarım arasında çocuğunu bu şekilde seven ailelerin çocuklarında inanılmaz cinsel eğilimler vardı.

Anne babası yanında dudaktan mı öpüşüyor yoksa daha mı ileriye gidiyor bilemiyorum ama gözümün önünde olan babasının kızını dudağından öpmesiydi.Kızı da,benim küçük yeğenimi tuvaletin oraya çekip öpmeye kalkmıştı ben gördüm,hemen abartmadan müdahale edip odaya gönderdim.

Annesine söyleyemedim rencide olur diye veya tepkisini bilemezsin kalkıp benim kızım yapmaz öyle şey sen yanlış anlamışsındır der öyle mal gibi kalırım.

Daha sonra yine böyle bir ailenin kızı,misafirliğe gelmiş olan diğer kızı başka bir odaya götürüp eteğini indiriyordu ki yine ben yakaladım.Evet ben biraz dikkatliyim böyle konularda çünkü çocukluğumda benden 2 yaş büyük kız arkadaşım aynı eğilimi bana göstermişti bu yüzden çevremdeki çocukları çok gözlemliyorum.

Bu bahsettiğim şeyi yapan kızların biri 7 diğeri neredeyse 6 yaşlarında ve babası hala dudağından öperek sever.

Ayrıca öpmesin çocuğu dudağından öpmek zorunda mı? Düzgün sevsin,sevmeyi bilmiyorsa annesi söylüyor işte böyle sevin diye o şekilde sevsin.Nasıl sinir oluyorum benim annem de gelinine inat olsun diye neler neler yapıyor.

Yengemle çok aram yok ama haksızlığa tahammül edemiyorum bu yüzden annemle büyük tartışmalarımız oluyor.Gelin kaynanalığı bilmez ama kaynana bu yollardan geçti biraz olgun ve düşünceli olmalı,terbiyesizliğin lüzumu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…