Su kesesi enfeksiyondan dolayı boşalan var mı?

ay cnm inşallah güzel haberlermizi alırız. sende çok ara verme ara versende aynı vermesende aynı. başımıza ne geleceği hiç belli olmuyo. bende .ok endişeleniyorum. umarım bundan sonra ne dış gebelik nede düşük olur. sağlıkla bebeklerimizi alırız inşallah kucağımıza.

evet yazdıklarına katılıyorum melay 83..benim 24 nisan'da doktor kontrolüm var işte o bana zaman verecek ne zaman hamile kalabileceğimi temmuz ağustos gibide çalışmalara yeniden başlayacağım umarım sorun çıkmaz bu sefer doktoruma çok güveniyorum.. sen ne zaman düşünüyorsun gebeliği.

bende cnm yaza düşünüyorum kısmetse bakalım. aslında hemen bile istiyorum ama bakalım iş durumlarına göre. hamile kalınca 3 aylıkken dikiş de atılıcak. o yüzden yatarak bi hamilelik dönemi geçirmem gerekicek. senin de öyle olur büyük bi ihtimalle. ya rapor alıcam sürekli yada işten çıkıcam bakalım hayırlısı. hele bi olsunda :)

ya kızlar benimde bu hamileliğimde suyum geliyodu daha 23 haftalıkken ve gittiğim hastane çok iyi bir yerki cözdüler bunun nedenini sonra öğrendik ki idrar yolarında intihaplanma varmış ondan olmuş ve bunun içinde 15 gün hastanede kaldım ama allahıma bin şükür atlattım iyiyim şuan

Bana da doktorum serklaj(dikiş)atılabileceğini söyledi ama o hamile kalınca rahim ağzı ölçülüyormuş ona göre benim 2 düşükten sonra bu 3. de çok dikkat etmem gerekecek aynen bende rapor düşünüyorum...

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.bende kasım ayında 21 haftalık bebeğimi düşürdüm.
su kesesi açılmadan ve 1 damla kanama olmadan hastaneye gittim.doktorlar bişey demedi
rahim ağzı yetmezliği olabilirmiş.şimdi 12 haftalık hamileyim sadece 3 ay ara verdim.ama hep endişeliyim.cumartesi günü rahim ağzı ölçülücek hayırlısı.allah anne olmak isteyen herkesin dualarını kabul etsin kimseye dayanamayacağı dert vermesin.kalbimizi güzel tutalım arkadaşlar iyi düşünelim herşey iyi ollsun.a.s.

Bundan Tam Bir sene önce.23 Haftalık Hamileyken.Kontrol ıçin doktora gittiğimde
Su kesemin sızdırdığını enfeksiyon kaptığımı öğrendim.
40 derece ateş olunca.çsuni sancı ile doğum yaptım
ama kızım yaşamadı maalesef belkide hayırlısı böyle idi.
sebep? hiç bir şey çıkmadı
Rahim ağzı yetmezliği denildi,enfeksiyon denildi kan pıhtılaşması hepsi olabilirmiş.
Üstüne yeniden gebe kaldım ama maalesef onuda kaybettim.
Bu sene düşünmüyorum..Ama karar verdikten 4 ay önce
Folik Asit almaya
Rahim filmi çektiricem
Kan pıhtılaşması testi yaptırıcam gerekirse iğne
6 ay sonra rahim filmi çektiricem
Rahim Ağzımı Ölçtürücem.
Gerisi Rabbime kalmış sanırım.

Tosbaam la beraber kaybettik bebeklerimizi...ınşallah sağlıkla alırsın kucağına Tatlım.

bende su kesesi boşaldığı için bebeğimi kaybettim bana da enfeksiyon dendi sonrasında rahim filmi pıhtılaşma faktör 5testi , kromozom testi vs.. bir sürü test yapıldı hiç birşey çıkmadı. şimdi de hamile kalırsam serklaj dikiş atılabileceğini söylüyor bunu önceden farkedemedi doktorum. bir de bende miyom var alınması gerekiyor dendi başka bir doktor gerek yok dedi. şimdi birkaç ay sonra yeniden gebelik düşünüyorum bakalım iyi bir doktor bulmam lazımmmmmmm..

arkadaşlar, aradan çok zaman geçmiş. herkesin şu anki durumu nedir acaba, herkes çözümünü bulmuştur ve bebeğine kavuşmuştur umarım.

sizin yaşadıklarınızı 1,5 hafta önce yaşadım, bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

herkese geçmiş olsun..
bende tam bir sene önce 23 haftalık bebeğimi erken su kesesi açılması sonucu kaybettim.
sebebini o kadar çok şeye bağladı ki drlarım bir neden yazamayacağım.
preklampsi olmuştum, plesentam çok büyük ve aşağıdaydı, amniyosentez olmuştum.
bunların hepsi erken su kesesi açılmasına sebep olabilirmiş..

şimdi 29+5 günlük hamileyim preklampsi olmadım, plesantam normal, amniyosentez olmadım..
bakalım sonumuz nasıl olacakk..
bundan sonrası hepimiz için güzel olsun..
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahh..

Merhaba canım,

Kaybın için çok üzgünüm. Aynı olay aynı haftada benim başıma geldi. Bebeğimi bir süre karnımda tuttum, antibotik tedavisi ile ancak 26+2'ye kadar götürebildim. Ne yazık ki doğduktan sonra 8 gün yaşadı yavrum. Bebeğim 20 haftalıkken doktorların plasentan çok büyük ve aşağıda dediklerini hatırlıyorum. Ben de amniyosentez olmuştum. Su kesesinin açılma nedeni bunlar olabilir. Daha sonra detaylı araştırma yapabildin mi? Sevgiler,

Merhaba canım,

Kaybın için çok üzgünüm. Aynı olay aynı haftada benim başıma geldi. Bebeğimi bir süre karnımda tuttum, antibotik tedavisi ile ancak 26+2'ye kadar götürebildim. Ne yazık ki doğduktan sonra 8 gün yaşadı yavrum. Bebeğim 20 haftalıkken doktorların plasentan çok büyük ve aşağıda dediklerini hatırlıyorum. Ben de amniyosentez olmuştum. Su kesesinin açılma nedeni bunlar olabilir. Daha sonra detaylı araştırma yapabildin mi? Sevgiler,

Ayni seyleri bnde yasasim ee doktor enfeksyonu nasil farktmiyonuz bnimde o yuzden gitti bir ayi gecti beklemucm doktor degistrip yine denicm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba aradan uzun yıllar geçti ama bebeğinizi insallah sağlıkla kucağınıza almışsınız dir. 1 ay önce 23 haftalık gebeliyken suyunun tamamen bitmesi nedeni ile suni sancı ile normal doğum yaptım yaşamadı malesef.patolojik sonuçlar da doktor enfeksiyondan olabileceğini söyledi ama net bisi demedi benim de korkum diğer gebelikler de de tekrarlama olasılığı.

Back
X