su kesesinin açılması ile bebeğini kaybeden varmı?

yELiiizz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
634
4
296
Ankara
kızlar bende hem servikal yetmezlik var hem de pıhtılaşma .
serklaj yapıldı,clexan iğnemi de vuruluyordum ama malesef birdenbire sukesesi boşaldı .öncesinde 2 gün sancı çektim antibiyotik verldi enfeksiyon olduğu söylendi ama sonuç hüsran .bebeğimi kaybettim 15 haftalıktı..15 gün oldu......daha kontrole gitmedim su kesesi neden açılır enfeksiyondan mı bilmiyorum bilen varsa nolur yazsın tabi o acılarım arasında sormadımda dr aa her hafta gittim nerdeyse
herseferinde başka bi acıııııı

Son düzenleme:
canım cok gecmıs olsun rabbım bıdaha yastmasın ıns
aynı problem bendede var ben 4.5 aylık ıkızlerımı ve 5.5 aylık kızımı kaybettım....sımdı tup bebek yaptırdım sonucu cumartesı alacagım umarı hamıleyımdırrrr
canım servıkal yetmezlıkde rahım agzın 12 14 haftada dıkılmesı lazım ben de 3acıdan sonra ogrendım...bence rahım agzını dıktır bu haftalarda ve wc nın dısında hıc kalma yatakdan canım...zor bılıyorum ama yapacak bısey yok....sabır lazım bıraz...ıns bıdakı gebelıgınde hersey yolunda gıder...

benim de iki gebeliğim su kesesi erken boşaldığı için hüsranla acı ile çaresizce sonuçlandı
ilki 16 hft daha sonra 21 hft ikiz...
enfeksiyon dendi
bundan sonraki gebelikte de olabilirmiş bunu kesin olarak engelleyecek bir şey yokmuş kültür alınması gerekiyormuş falan filan.
ben de hal kalmadı artık

arkadaşım serklaj da enfesiyon açısındsan riskli belki o yapılmasa enfeksiyon olmayacaktı
ama bu sefer de açılma nedeni ile kaybederdin
yani senin için her şey yapılmış antibiyotik de vermişler ama olmayınca olmuyor işte

inşallah hamilesindir benim 7 yaşında bir kızım var serklaj yapıldı ondada .ama bu olmadı işte

enfeksiyonu serklajım yapmamış 1 ay geçmişti serklaj yapılalı çok temiz dediler.ishal olmuştum 1 hafta öncesinde bu yüzden olabilir diye düşünüyorum.sen neden enfeksiyon geçirdin? çok ta titizimdir
asla ilişki falan olmadı ,kaç kez çamaşır değiştirdim ..
bazı makaleler okudum ingilizce pek anlamadım çinko ve mağnezyum eksikliği ve c vitamini eksikliği enfeksiyona yok açar yazıyo su kesesini inceltir ve yırtılır yazıyo doğru anladımmı bilmiyorum

yrlizcim benim ilkinde amniyosentez sonrası enf. oluşması nedeni ile sularım geldi ikinci gebeliğimde de plasenta previa (eşin aşağıda olması) vardı ordan kapmış vaginadan.
Yani, sonuçya iki yıl süren çaba emek bulantı kusma hastanelerde yatama ve kanamalarla geçen iki gebelik sonuç:üç yavrum melek olup cennete uçtular ben yapayalnız burda onlaar kavuşacağım vuslat gününün umudu ile yaşıyorum.

çok geçmiş olsun kızlar benimde 17 haftalıktı suyum geldi ama bende tam olarak nedenini bilmiyorum.enfeksiyon varsa olduğu nasıl anlaşılır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…