ŞU KOCA KAİNATTA BU KİBİR NİYE?

Dertsiz başına dert arama kardeşim. Sen kendinle ilgilen başkalarının ne düşündüğüyle değil.

Dertsiz başına dert arama kardeşim. Sen kendinle ilgilen başkalarının ne düşündüğüyle değil.
ben bilemiyorum.
Gitmek istiyorum çok uzaklara,
Biri "AMAN " diyor, biri "ES " diyor..

Zaten sıkılmıştım. sıkıldım bu hayattan yani..Ergenliklede alakası yok.kimse benim yaşadıklarımı yaşamıyo.

ben bilemiyorum.

Zaten sıkılmıştım. sıkıldım bu hayattan yani..Ergenliklede alakası yok.kimse benim yaşadıklarımı yaşamıyo.
Şuan senin yerinde olmak isteyen binlerce genç var.

Emekli polis memuru ve ev hanımı.. küçümsenecek ne var bunda..
Aklıma gelmezdi..
Burslusun çalışkansın ne güzel işte..
Kıskandı mi desem kendi zamanında tembel bi öğrenciydi herhalde mi desem..
Öyle saçma ki..
Ben özel okulda öğretmenim sınıfımda burslu kızım var.. annesi el işi yaparak okutuyor baba terketmiş.. gurur duyuyoruz her başarısı ile..
Çok alıngan olmayın.. değerlisiniz niye görmek istemiyorsunuz..

ben bilemiyorum.

Ne yaşıyorsun güzel kardeşim, yalnız mı hissediyorsun kendini içtenlikle konuşacak paylaşacak arkadaşın mı yok?

belki de bilmediğimiz çok şey vardır, ama inan şu anlattığın konuda ruhunu sıkacak seni üzüntüyle ağlatacak değeri beş para etmez bir durum var. Gururun başarının nüne geçmesin. Gururunu çok iyi değerlendir, çünkü hayatta bu tip saçma durumlarla çokça karşılaşacaksın. Ağla ama unutmasını da bil, kendini hayatını önemse, insanları da kendini kahredecek kadar önemseme. Nihayetinde kendi geleceğini oluşturuyorsun bu kolay bir şey değil. Bu tip olaylarla kahredip üzülüp kendine bu kötülüğü yapma güzel kardeşim.
Başarılarının devamını diliyorum.

Üzülmek için dert arıyorsun bence.
Senin gibi iki, üç liseli daha var konular hep aynı hep bir şeylere takılıp kendinizi helak ediyorsunuz boş yere.
Ben bu siteye de üye olmanızı doğru bulmuyorum açıkçası sizden yaşça büyük de olsak çok yardımımız olmuyor en azından kendi adıma konuşayım boş yere takıyorsunuz dedim ama anlamayacaksınız hiçbiriniz anlayana kadar daha her şeye takıp duracaksınız...

Kendinle gurur duy.
Babanla gurur duy.
Insanlarin karsisinda dik dur.
Bu tarz seylere uzulme.
Bulundugun ortamlarda bu tarz seylere uzulup kendini geri cekme katil konus aktif ol.

Kurban olsun onlar senin babanin meslegine

ıyy rezil ya rezil iğrenç. siz niye ağlıyorsunuz beş para etmez biri yüzünden. çalışmış, burslu kazanmışsınız bundan daha güzel bir şey olabilir mi acaba? ben sizin yerinizde olsam suratına bile bakmazdım pisliğin. lütfen onun için üzülüp ağlamayın.

Benim babama da " ooooooooo " derdi kesin .. ama hayatta olsaydı da çöpçü olsaydı keske ,Gurur duyardım .. kimsenin yalakalığına ihtiyacın yok .. baba torpiliyle bir yerlere gelmektense ,kendi başarınla anıl ve ilerle .. bence sen dert arıyorsun .. keşke benim babam da onlar gibi olsa diye gecirmissindir aklından muhakkak ..hemen at o kirli düşünceyi kafandan ve koş emekli polis babana gururla sarıl ,doya doya .. yarın toprağına sarılırsın zoruna gider .

Şimdiki gençlerin kafası gerçekten değişik çalışıyor ya, benim dönemimde özel üniversite okumak sanki kazanamamış da parasıyla okuyor gibi algılanırdı(Asla öyle değil tabi ki) , şimdi özellikle vurgulanıyor falan..Yani neredeyse burslu olmaktan utanıyor gibisin, ben adamın sana özellikle bir tavır aldığını nedense düşünmedim ,hadi sınıf arkadaşların yapsa anlarım ama koskoca adam,hem de bir eğitimci böyle birşey yapmaz diye düşünüyorum.

kıbrıyalık Allaha mahsustur...kım onu uzerıne giymeye calışırsa burnunu surterım diyor rabbımız...neyın kıbrı olacakkı...altı ustu camurdan yaratıldık...altından yaratılan yok...bırakın kıbırlenen kıbırlensın

Babanızın mesleği gayet güzel benim babam polis olsa gurur duyardım. Ailenizin geliri diyerlerinden düşük olması utanç verici birşey değil. O adamıda tavırlarınıda gözünüzde fazla büyütmüşsünüz.

Valla benim babam emekli polis memuru olsa ben öyle bir gururla söylerim ki karşımdaki insan kendinden utanır bu zamana kadar hiç kimsenin ne düşündüğü benim için önemli olmadı .. oooo çekmiş çekmemiş umrumda değil; yalaka insamlardan haz etmem çünkü. Bi insan temizlik işlerine gidiyorum derken de, ceoyum derkende dik ve gururlu söylemelidir. İnsanları önemli kılan meslekleri değil duruşlarıdır, dik başlılığıdır.

Mekanı cennet olsun.

Kesinlikle katılıyorum.

Bana da, çok iyiyim bakın der gibi geliyor konuları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…