- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
ben bilemiyorum.Dertsiz başına dert arama kardeşim. Sen kendinle ilgilen başkalarının ne düşündüğüyle değil.
Şuan senin yerinde olmak isteyen binlerce genç var.ben bilemiyorum.
Gitmek istiyorum çok uzaklara,
Biri "AMAN " diyor, biri "ES " diyor..
Zaten sıkılmıştım. sıkıldım bu hayattan yani..Ergenliklede alakası yok.kimse benim yaşadıklarımı yaşamıyo.
Evet öyle.Ama psikolojik olarak çok kötüyümŞuan senin yerinde olmak isteyen binlerce genç var.
ben bilemiyorum.
Gitmek istiyorum çok uzaklara,
Biri "AMAN " diyor, biri "ES " diyor..
Zaten sıkılmıştım. sıkıldım bu hayattan yani..Ergenliklede alakası yok.kimse benim yaşadıklarımı yaşamıyo.
Ama gerçekten canım çok yandı herkesin içinde o takındığı tavır.
Birde arkada adamlar vardı.Memurlar.onlarda
bana masumca baktılar.üzüldüm ya hala ağlıyorum
Kibirli olan kim?Haklısınız ama küçümseyip beni adamdan saymaması canımı acıttı sadece
İçimi deldin be arkadaşım.Valla tatlım üzülmek için dert arama. Bize babamızın mesleğini sorduklarında “babam vefat etti” diyorduk.
Şükret, neye üzülüyorsun?
Benim babama da " ooooooooo " derdi kesin .. ama hayatta olsaydı da çöpçü olsaydı keske ,Gurur duyardım .. kimsenin yalakalığına ihtiyacın yok .. baba torpiliyle bir yerlere gelmektense ,kendi başarınla anıl ve ilerle .. bence sen dert arıyorsun .. keşke benim babam da onlar gibi olsa diye gecirmissindir aklından muhakkak ..hemen at o kirli düşünceyi kafandan ve koş emekli polis babana gururla sarıl ,doya doya .. yarın toprağına sarılırsın zoruna gider .
Anlatım tuhaf gelince, konularınıza şöyle bir bakma ihtiyacı hissettim ve bana verdiği his sizin dış dünyayı çok "Ben fazlasıyla iyiyim, bunu hak etmiyorum ve herkes bana karşı" bir kalıpta gördüğünüz ve insanları genellediğiniz, peşin hüküm verdiğiniz yönünde oldu.
Şöyle ki:
Bunları da yaşınıza veriyorum, haliyle ergenlik denilen şey böyle bir şey, gayet de olağan bir buhran içindesiniz.
Zamanla insanları bu kadar önemsememeniz, her sözden, her bakıştan kendinize bir pay çıkarmamanız ve hemen etiketi yapıştırmamanız gerektiğini tecrübe edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?