ŞU KOCA KAİNATTA BU KİBİR NİYE?

Canım benim hayırlı olsun insanlarla menfaati doğrultusunda ilişki kuran bir omurgasızla tanışmışsın. Üzülme bunlardan çok var daha çok karşılaşacaksın. Diğerlerinin babasından bir menfaat elde etme umudu var ondan ooo yapıyor o koskoca omurgasız. Arkadaşların daha iyi daha nitelikli olduğu için değil için rahat olsun. Bir daha sana sorulduğunda gururla göğsünü kabartarak ben bursluyum babam emekli de sen gurur duy kendinle. İnşallah çok başarılı olur yükselirsin. Karşına çıkan omurgasızları da bu olay sayesinde tanımış olduğundan yanına bile yaklaştırmazsın. Üzülme sakın değmez tamam mı tatlım:)

Biraz bunalımlı günler geçirdiğib icin yanlış mı anladın acaba? Kimse mühendise ooo çekip polise burun kıvırmaz yani. Sen kendini ezik görüyorsun bu yüzden de olmayan şeylere alınganlık yapıyorsun. Bak daha çok kucuksun böyle şeylere takilirsan bu hayat geçmez demedi deme

Polise ve ev hanimina burun kivirdi oylemi ? Oha

Senin fikrinin ne onemi var vasat herif...

Babam emekli polis memuru demişsin hadi eskiden babasının işçi vs olmasıyla utanırdı kızlar da adam polis yaa gül gibi mesleği var bundan niye gocundun? En şerefli mesleği yapmış gurur duy babanla.ne yani baban mühendis olsaydı ortamlarda caka mı satacaktın? Bırak o yalamalar oo desin dursun sen kendi gayretinle gelmişsin cool takıl zekana güven asla ezikleme kendini.

Dünyada türlü türlü insan var ne yazık ki!. kendini üzmeye değmez. Derslerini iyi çalış. Okul başarını artırdınmı ister istemez saygı duyacaklar sana. Babanın mesleği de kötü değil bu arada.

Canım çok aşırı hassas bakmışsın olaya.Şu hayatta herşeyi bu kadar ince bir daha düşünmemeye çalış.Mesleğin olacak burslu okuyorsun kendinle gurur duyacağın bir sürü özelliğin var.Başka insanlar için yaşama onların Ooo demesene ihtiyacın yok.Tabi bunları anlamak yaşla da alakalı oluyor çünkü bende insanların tepkilerini çok takardım ama çok yanlışmış insan öğreniyor.Sen kendi başarılarına bak kendini kimseyle yarıştırma kendinle yarıştır.Öperim gözlerinden.

kuzum benim alnın açık başın dik olsun
babalarımız aynı yaşta ve meslektaş. paşalar gibi okuttu bizi prensesler gibi el bebek gül bebek büyüttü. evet herşeyimiz olmadı ama babam her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.
bir daha dünyaya gelsem bana seçim hakkı verseler yine aynı babayı seçerdim.
o kibirli insanlar kibirlerinde boğulsun. sen annene babana burs kazanarak en güzel gururu yaşatmışsın zaten. gerisi fos. emin ol içten içe seni çekemiyorlar. bende dersaneye burslu gitmiştim. zengin veletler bana burun kıvırıyordu. o zamanlar yaşım gereği dışlanmış hissediyordum. şimdi kendimle gurur duyuyorum. ne güzel aileme yük olmamış kendi ayaklarım üzerinde durabilmişim çocuk sayılabilecek genç yaşımda

Bence bunalımda olduğunuz için abartıyorsunuz gerçekten psikolojiniz iyi değil sizin burslu olmanız babanızı n mesleği onları ilgilendirmez ki ne gibi çıkarları olabilir Allah aşkına siz oraya sadece eğitime gidiyorsunuz. Mühendismiş doktormuş bunlar müdür yardımcılarını neden bağlasın kendilerinin de işi gayet iyi yani. Ayrıca babanız emekli polis memuru yahu bunun nesinden utandınız acaba?

Sizinle konuşmadı da ilgi göstermedi diye mi bu alınganlık siz eğitiminizi alın gidin bu kadar yani. Bence bir an önce bunalımdan çıkın kendinizi eğitiminize verin böyle şeylere takılmamayı öğrenin başarılı olursanız kimseden farkınız kalmaz

babanın mesleği ile sen gurur duy güzel kardeşim bakma şimdiki soyu sıkıntılılara...asker ocağı polis ocağı peygamber ocağı demektir bu mesleğin şerefini şimdi mesleğin içindekiler bile anlamıyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…