Şu lanet gurbet bitsin artık

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
Selam kızlar, uzun bir bayram tatilinden sonra kendi hayatımıza döndük, ancak ben bu hayatı yaşamak istemiyorum ki. Artık bu konudan çevremdeki kimseye bahsetmiyorum çünkü onları sıkmak istemiyorum.
Çok güzel giden 3 yılı aşmış bir evliliğim var. Evlendikten sonra benim atamam oldu ve yaşadığımız şehri değiştirdik. Ankara'ya geldik, öğrenciliğimde burada geçti ancak artık burada yaşamak istemiyorum. Kendi memleketimde yaşamak istiyorum. Trafik, stres, kalabalık, gereksiz şeylere gereksiz para harcamak, markadan, kıyafetten başka konu konuşmak bilmeyen arkadaşlar, yabancı insanlar, ...
SIKILDIM artık, kendimi makine gibi hissediyorum, kurulmuşum sanki, sabah servise bin işe gel, akşam eve dön.
Ben eşimle dostumla birlikte olmak, kötü gündede güzel gündede onlarla olmak, çocuklarımı sokakta oynayarak büyütmek, onlara daha rahat bir gelecek sağlamak istiyorum, çok şeymi istiyorum sizce?

canim ben basligi okuyunca turkiyeden cok cok uzaktasin zannettim.ama en azindan turkiyedeymissin.....seni cok iyi anliyorum bazen mesafeler kisada olsa uzakta olsa yildizlar kadar uzak geliyor...bence esinle konusup ortak karar alip harekete gec,yada eger orda kalacaksaniz bunu kabul edip kendini birsekilde motive et.yoksa hayat senin icin cekilmez olmaya devam eder her gecen gun daha cok uzulursun........

inşallah en kısa zamanda istediğiniz yere gitmek nasip olr..iiki anlayışlı bir eşiniz var..ya oda anlamasaydı sizi ????

evet çok anlayışlı sağolsun o pek gitmek istemiyordu zaten ama ben onunda aklını çeldim, bayramda oturacağımız siteyi bile seçtik. ne yapalım hayıli bile güzel

hayallerin gerçek olsun inşallahhhhh... hani derler ya sevdiğim olsun yanımda samanlık seyran olur..dogru ama biyerden sonra sevdiginden deilde yalnızlıkltan sıkılıyo insan.. yani kalabalık ama o kalabalıkta yalnızlık:44:..sabır versin cnm..

kendi kendime herzama diyorum hayallerini düşündüklerini kimseye anlatma diye dayanamıyorum anlatıyorum ve insanların kendi fikirlerinin doğru olduğu dayatmasıyla ve bitmeyen dırdırıya karşılaşıyorum. ben herkesin düşüncesi ve hayaline saygı duyup destekliyorum sonuçta herkesin yaşam tarzı farklı ancak insanların bana "bak yanlış düşünüyorsun senin iş zaten olmaz, yok şöyle yok böyle" demelerine uyuz oluyorum

kardeşim nişanlandı ve o günden beri ağlamaktan bi hal oldum, onun adına çok mutluyum ama artık gidecek burdan tek dayanağım oydu burda, en zor zamanlarımda hep o yetişti, ben onun ablasıyım ama o bana ablalık yaptı oda gidecek memlekete. geçen hafta yoktu o zaman bile okadar kötü oldumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…