Şu marka sırt çantası al...

Bide insan öle denilince bir kötü hissediyor.. şahsen ben bugün ben pinti miyim diye düşündüm.. ama gelirle kesinlikle ilgili olduğu kadarını yetişebiliyorsa en mutlu sensin...
Benim teyzem cok tutumludur; olabildigi kadariyla tasarruf etmeye calisir, her konuda. Babam bana surekli teyzeme cektigimi soyler, yani o pinti hissetme ister istemez oluyor.

Paramın olduğunu biliyordu ama o çantaya daha çok ödemek istemeğimi söyledim . Çünkü tamam bu sıra işimi görümcem ama napıcam sonrasında atıcakcam dolaba...

önceki konular, bu konu falan....ben sizin sevgilinizi hiç sevemedim :KK12:

Sirt çantasında kalite onemli ama. Kitap mitap tarzi agir seyler tasiycaksan uyduruk cantalarin dikisleri fırlıyor hemen. Bi de senelerce kullanırsın kaliteli cantayi. Ben 180 lira vermem o ayri :KK70:
Cidden sürekli kullanacak olsam derim neyse olmuşken olsun... olmuşu yolculuğa gidicem rahat ederim deyip alıcam dedim ... bir iki kullanıcam yani... dert oldu banada gecenin 2si oldu uyuyamadım bak :KK70:

önceki konular, bu konu falan....ben sizin sevgilinizi hiç sevemedim :KK12:
Böyle marka sevdası bizim aşka girerse biter bu aşk zaten.. maaş dayanmaz :KK70: derim ben tükendim borç geldi burama sen git ben boğulurum böyle :KK70::KK70:

Eşim de marka düşkünü bi insan. Ben de aksine marka takintisindan nefret ederim. Kalite evet tercih edilir. Ama esiminki kalite değil marka takıntısı. Ve ailece boyleler. Ilk zamanlar aşırı yadirgamistim. Ama bana ne, kendi kazanıyor kendi harciyor, beni ilgilendirmez. Kendime mesela en fazla 200 liraya çanta aliyorsam, ona 600 liraya canta alırım. Hediye seçerken de marka tercih ederim yani çünkü onunla mutlu oluyor.
Aile butcemizi sarsmadigi sürece karisma hakkım yok. Ben hala pazardan aldığım 10 liralik bi atleti yaz boyu severek giyerim

Bence sen burdakilere sirf cantaya 179 TL verdigini yazmak icin konu acmissin
Bakın bu para büyük bir para değil ama kullanmayacağım bişey için verdim şakayla karışık Sohbet ediyoruz topik de. Neden bunu yapıyım. Kime faydası var çantanın da paranın da...

Eşim de marka düşkünü bi insan. Ben de aksine marka takintisindan nefret ederim. Kalite evet tercih edilir. Ama esiminki kalite değil marka takıntısı. Ve ailece boyleler. Ilk zamanlar aşırı yadirgamistim. Ama bana ne, kendi kazanıyor kendi harciyor, beni ilgilendirmez. Kendime mesela en fazla 200 liraya çanta aliyorsam, ona 600 liraya canta alırım. Hediye seçerken de marka tercih ederim yani çünkü onunla mutlu oluyor.
Aile butcemizi sarsmadigi sürece karisma hakkım yok. Ben hala pazardan aldığım 10 liralik bi atleti yaz boyu severek giyerim
Evet bende saygı duyarım sevgilime varsa harcasın azla yetinirim markada olabilir yerinde ve kararında olsun yeter ki.

sevgiliniz ne karışır onu anlamadım.
Çok çok iy bir sırt çantam var. Elim, ayağım herşeyim. 3-4 yıl önce sizin ödediğinizin 2 katından fazla ödedim. Markasına değil, fonksiyonelliğine verdim parayı.
Ama bu benim ihtiyacım. Outdoor spor yapıyorduk, her seyahatimde yanımda götürdüm aşırı sağlam, istediğim bölmelere sahip vs...
Geçici bir iş görecek ve daha sonra kullanmayacağım bir ürün için sadece markası için para ödemem. İşimi gören ekonomik bir tercih yaparım, sevgilim/eşim dedi diye de gidip değiştirmem.
Çok istiyorsa hediye etsin. :)

sevgiliniz ne karışır onu anlamadım.
Çok çok iy bir sırt çantam var. Elim, ayağım herşeyim. 3-4 yıl önce sizin ödediğinizin 2 katından fazla ödedim. Markasına değil, fonksiyonelliğine verdim parayı.
Ama bu benim ihtiyacım. Outdoor spor yapıyorduk, her seyahatimde yanımda götürdüm aşırı sağlam, istediğim bölmelere sahip vs...
Geçici bir iş görecek ve daha sonra kullanmayacağım bir ürün için sadece markası için para ödemem. İşimi gören ekonomik bir tercih yaparım, sevgilim/eşim dedi diye de gidip değiştirmem.
Çok istiyorsa hediye etsin. :)
Tabiki ihtiyaç için alınan üründe hep işinizi görecekse hiç aramamak en kalitelisini almak gerekli

Aldığım çanta da beni rezil etti zaten başta dedim bu da iyi nolucak diye eve geldik laptop bölmesi var içine laptopum sığmadı... çaktırmadan zorlarım dedim bu seferde çanta kapanmadı... bu başladı ben dedim marka önemli diye adamlar laptop bölümü yapmışlar içine girmiyor bilmem ne gittik verdik.. dediğini de almış oldum.

:) bu sebepten değiştirdim.

Bakın bu para büyük bir para değil ama kullanmayacağım bişey için verdim şakayla karışık Sohbet ediyoruz topik de. Neden bunu yapıyım. Kime faydası var çantanın da paranın da...
Benden size tavsiye erkek arkadaşınıza uymayın, sırf sussun diye marka çanta alacağım diye uğraşmayın, sürekli kullanacağınız bir ayakkabı marka almanız normal derim, sonuçta söz konusu ayak sağlığı, yüzlerce lira verilebilir ama ara sıra belki 1-2 defa kullanılıp kenara atılacak bir sırt çantası için o para verilmez, en azından ben vermem, günlük kullanacağım bir çanta olsa bir nebze.

İlle de marka takıntısı varsa size aldıracağına hediye etsin, siz aldınız o da öylece baktı mı? Siz o adamdan bir an önce uzaklaşın, ona alacağınız hediyeleri de beğenmez ama size hediye almaya gelince ses soluk yok, vereydi 300-500 alaydı bir sırt çantası size.

E almasaydiniz keske madem bu kadar icinize oturacakti...
Insanlari da, kim olursa olsun, bu kadar isinize karistirmayin. Baskasi ne munasebet sizin paranizla ne alacaginizin baskisini yapabiliyor ki? Adami tepenize cikarmissiniz. Istemediginiz bir seyi baskiyla yapacaginiza karsinizdakini susturmaniz gerekirdi. Bu kadar ezilmeyin, biraz dik durun, ayaklariniz yere bassin.

Ay aptal gibi hissediyorum cidden gittim bayıldım parayı bi sussun diye :KK70:

o kadar düşünen adam gider hediye diye sana alırdı, hem de sana hiç seslenmeden.
siz de ben bunu beğendim hem ihtiyacımı hem de bütçemi zorlamak istemiyorum diyerek kararlılığını gösterin.

Back
X