Şu marka sırt çantası al...

Yaşı kaç merak ettim ? :110:
İşte ben o akrabamızın kızından biliyorum, kızcağız çok çekti gerçekten. Gidip kendine pahalı pahalı gömlekler, gravatlar, ayakkabılar alıyormuş ama ev ihtiyacına gelince para bitti oluyormuş. Hem de kız son zamanlarda sinirlenmeye başlayınca gidip gizli gizli alıyormuş. Zaten ortaya elbet çıkıyor nereye harcanıyor o maaş düşünülürse...
Özetle anlatmak istediğim bu bir hastalık olabilir onda. Bununla başa çıkmak çok zor. :110:
32 yaşında kendi harcardı zaten vardı böyle bi takıntısı da bana sataşmıyordu... işim bitince çantayı sahiplencek mi acaba :KK70::KK70:kendine diye mi takti markada marka diye bak bu geldi aklıma şimdi

Madem çok marka meraklısı o alsın size marka marka hediyeler.
1 tl bile fazla vermezdim aldığım çantadan marka olacak diye
Alıyor zaten hep marka parfümler hediyeler filan.. ben karşılığını veremiyorum alma diye üzülünce bıraktı. Kendine de hep marka alır ne bileyim nasıl alışmış.

Sende 500 600 liralık bi erkek parfümün çok beğendiğini soyle onu almasını direkt kısas kısas anlasin
Vallahi 3 çeşit parfümü var toplam değeri 2 bin filan.., takıntılı bu adam marka deyince gözü döner görmez parayı pulu alır acımaz:confused:

kalitesiz olanı bende sevmem ama parasına bakarım malına bakarım işime yarar mı
Ya bakarım alırım. Bunlar nasıl kafalar kartvizityapmak için fazla fazla harcamalar..:cool:

Bunlar "kafalar" olarak basite indirgenecek şeyler değil , sosyoloji biliminden anektotlar. Bu işin bilimi böyle diyor. İnsanların fiyat performans dengesini tutturamadan , aşırı paralarla çok lüks markalar tüketmesinin altında yatan sebep bu :) Para veriyorum, o zaman ürünün kalitesine bakar alırım diyorsanız o çok ayrı konu . Ama illa marka olsun marka düşkünüyüm diyorsanız tam da bu yüzden... İkinci tekil şahıs kullanıyorum ama genel olarak konuşuyorum aslında, siz oylesinizdir diye demiyorum yanlış anlamayın lütfen.

32 yaşında kendi harcardı zaten vardı böyle bi takıntısı da bana sataşmıyordu... işim bitince çantayı sahiplencek mi acaba :KK70::KK70:kendine diye mi takti markada marka diye bak bu geldi aklıma şimdi

Bak buna iyi güldümmmm:KK53::KK53:

Hacıııı senin göz çantada mı yoksa bileyim de ona göre davranayım diyeydin:sinirli::KK53::KK53::KK53:

Kız bu evlenseniz seni de boşar evde ne marka eşya varsa alır gider valla he :skandal:

Şaka yapıyorum alınma lütfen. :KK50: Erkek değil mi 32 de olsa hep yaş 10 gibi. :KK14::rolleyes::rolleyes:

Bak buna iyi güldümmmm:KK53::KK53:

Hacıııı senin göz çantada mı yoksa bileyim de ona göre davranayım diyeydin:sinirli::KK53::KK53::KK53:

Kız bu evlenseniz seni de boşar evde ne marka eşya varsa alır gider valla he :skandal:

Şaka yapıyorum alınma lütfen. :KK50: Erkek değil mi 32 de olsa hep yaş 10 gibi. :KK14::rolleyes::rolleyes:

Valla baktım olmazsa saklarım çocuğum kullanır bile dedim.. evladiyelik yatırım gibi zamanında annem fazla fazla verip en iyisini almış desin :KK70:

Benim babam da boyle, ucuzdur vardir bir illeti der hep. Ikna etmek mumkun degil.
Bu sevgilimin takıntısı eve incir ağacı diktirir gibi geldi... babanız idare edebildi mi yoksa savurganlığa mı dönüşür bi süre sonra.

Kendi alsaymış
Hem marka takıntısı var varsa kendine olsun Sizi niye zorluyorsa

Hediye alacaksa hayır demem
Ama benım hesabıma kitabıma karışamaz sevgilim ona inat bes tl ye alır her buluşmada takardım :))

Bence gidip değişmeniz yanlış olmuş. Evet size fikir verebilir ama kararınıza da saygı duymak zorunda çanta sizin para sizin takıcak olan da sizsiniz ne mana bu ısrarı anlamadım

Benim babamda da var marka takıntısı
Markasız asla diyenlerden
Saçma bi takıntı (en güzel takıntı benimki sevdiğim şeyin her rengini alırım )

Bu sevgilimin takıntısı eve incir ağacı diktirir gibi geldi... babanız idare edebildi mi yoksa savurganlığa mı dönüşür bi süre sonra.
Bu biraz da gelirinize bagli aslinda. Bir de ne siklikla alisveris yaptiginiza. Babam yilda bir-iki kez falan kiyafet alisverisi yapar, o zaman her seyin en pahalisini alir ama aralarinda zaman farki fazla oldugu icin goze batmiyor. Bir de babam bize karismaz, yani ben de sizin gibiyim kalitesiz degil ama uygun fiyatli urun alirim babam bana sen de en pahalisini alacaksin diye diretmez. Bence idare edilebilir ama market alisverisinde en pahalisini al demesi sinir ediyor bazen.

Kendi alsaymış
Hem marka takıntısı var varsa kendine olsun Sizi niye zorluyorsa

Hediye alacaksa hayır demem
Ama benım hesabıma kitabıma karışamaz sevgilim ona inat bes tl ye alır her buluşmada takardım :))
Daha önce hiç karışmazdı. Hediye alırkende hep marka pahalı seyler alıyordu dedim ben bunların karşılığını alamam. Alma bana dedim kapattık konuyu.

İlkkez böyle yapınca ya çantayı sonra bana verir misin dicek
Ya da bu sırt çantasının sağlam olması konusunda bir tecrübesi var.. başka seçenek gelmedi aklıma :KK14:
Bi daha yaparsa poşet yeter bana da derim :KK70:

Benim babamda da var marka takıntısı
Markasız asla diyenlerden
Saçma bi takıntı (en güzel takıntı benimki sevdiğim şeyin her rengini alırım )
Bende hoşuma gitse de bakarım fiyatına değer mi diye... markası da umrumda olmaz :KK31:

Bence gidip değişmeniz yanlış olmuş. Evet size fikir verebilir ama kararınıza da saygı duymak zorunda çanta sizin para sizin takıcak olan da sizsiniz ne mana bu ısrarı anlamadım
Aldığım çanta da beni rezil etti zaten başta dedim bu da iyi nolucak diye eve geldik laptop bölmesi var içine laptopum sığmadı... çaktırmadan zorlarım dedim bu seferde çanta kapanmadı... bu başladı ben dedim marka önemli diye adamlar laptop bölümü yapmışlar içine girmiyor bilmem ne gittik verdik.. dediğini de almış oldum.

Bu biraz da gelirinize bagli aslinda. Bir de ne siklikla alisveris yaptiginiza. Babam yilda bir-iki kez falan kiyafet alisverisi yapar, o zaman her seyin en pahalisini alir ama aralarinda zaman farki fazla oldugu icin goze batmiyor. Bir de babam bize karismaz, yani ben de sizin gibiyim kalitesiz degil ama uygun fiyatli urun alirim babam bana sen de en pahalisini alacaksin diye diretmez. Bence idare edilebilir ama market alisverisinde en pahalisini al demesi sinir ediyor bazen.
Bide insan öle denilince bir kötü hissediyor.. şahsen ben bugün ben pinti miyim diye düşündüm.. ama gelirle kesinlikle ilgili olduğu kadarını yetişebiliyorsa en mutlu sensin...

Back
X