• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu meşhur şaka bana dert oldu.

Karısını falan tanıman, aile gibi falan olman bence bir şey değiştirmez. Gelir durumu çok iyi olan ailelere bile bakarsanız az önce de dediğim gibi 500TL lik bir hediye aile içinde de sorun olur. En azından kıskançlık olur. Kardeşine almak isteyen kocanın karısı “neden benim kardeşime almıyoruz” gibi söylemleri olacağı için iki taraf da çekinir bu durumdan.

Yani insanın 1 tane ailesi vardır, onun dışındakiler şu devirde asla aile gibi olamaz. İş arkadaşına 500TL lik hediye alan bir erkeğin hiçbir karısını tanımıyorum ki ses çıkarmasın. O da sana şaka olarak kartı uzattıysa eğer şaka şakayı sökmüş kk da konu olmasına gerek kalmamıştır. Ancak senin şu ana kadar yazdıklarına bakınca müdürünün hiç de şaka olarak kartı uzattığını belirten bir yazın yok.
aylık 10.000 tl kazanıyor eşinin alışveriş yapması için her ay 4000 tl para veriyor sanırım onlar için önemsiz bir para ama tabiki de müdürümden kabul etmem
etmeyeceğimi de çok iyi biliyor

aylık 10.000 tl kazanıyor eşinin alışveriş yapması için her ay 4000 tl para veriyor sanırım onlar için önemsiz bir para ama tabiki de müdürümden kabul etmem
etmeyeceğimi de çok iyi biliyor

Ukalalık yapmak istemem ama mühendis, doktor ya da iyi bir kamu görevlisi karı koca çalışırsa yaklaşık 10 bin alırlar. Bu imkansız bir rakam değil Türkiye’de. Eğer bu insan “maaşlı” çalışıyorsa dediğin kadar rahat olamaz yani illa ki yatırım yapar. Gelen kadar giden olur bir eve. Karısına 4000 verdi diyelim kalan 6000 i de arkadaşlarına dağıtacak diye bir şey yok sanırım. Kara para aklamıyorsa.

Altını çiziyorum, cemiyet hayatından çok isim tanıyorum patron adamlar ülkenin önde gelen firma sahipleri o kadar cimriler ki milimetrik adisyon hesabı yaparlar. Yani senin müdür son derece tuhaf biri.

ya şaka olduğunu yüzlerce kere söyledim kabul etmem de dedim ben o kadar pahalı ayakkabı giymem de dedim dinlemedi ben o fiyatta bir hediye alamam ki

O zaman aynı hediyeyi paket yapar ona verirsiniz. Evde aç diye de söz alırsınız :)

Üstünede not yazarsınız ; " Sana hayır demiştim. " diye.

Bu arada evli olduğumuzu sandım ben. Arkadaşlığınız yakınsa yapılmayacak bir şaka değil. :)

Patron eşini çok merak ediyorum, olamadım böyle bir geniş eş:KK70:

Patron mu? Müdür mü? Maaşlı falan demiş..

Yani ben de öyle bir eş tanımıyorum. Allah Allah bizim çevremizdekiler de beleş bir poğaça alan olsa da yesek diye bekler. NE arkadaşlar, ne müdürler varmış.

Biz bizim müdürün çekmecesini o yokken bile açmayız. masanın üstünde çikolata varsa onu bile almayız:KK70: Kendimi bende bir vasıfsız hissettim:KK70:

Puhahahahaaa
Bizimkiler de yılbaşında falan firma ziyareti yapmak için gelen hediye çikolataları nasıl çaktırmadan eve götürsek diye kıvranırlar.

O zaman aynı hediyeyi paket yapar ona verirsiniz. Evde aç diye de söz alırsınız :)

Üstünede not yazarsınız ; " Sana hayır demiştim. " diye.

Bu arada evli olduğumuzu sandım ben. Arkadaşlığınız yakınsa yapılmayacak bir şaka değil. :)

Canım şaka yapılır sonuçta şaka bu…

Ama bize enteresan gelen aldığı tepkiler..

Müdürün kartını uzatıp “kaç para olduğu önemli değil al” demesi.

Arkadaşının illa alacam diye tutturması.

Patron mu? Müdür mü? Maaşlı falan demiş..

Yani ben de öyle bir eş tanımıyorum. Allah Allah bizim çevremizdekiler de beleş bir poğaça alan olsa da yesek diye bekler. NE arkadaşlar, ne müdürler varmış.
Bazıları da bir yerde otururken elleri ceplerine gitmez çay parası ödememek için, aynın her şeyi beleş beklerler. Aynen bende çok şaşırdım:-O

Canım şaka yapılır sonuçta şaka bu…

Ama bize enteresan gelen aldığı tepkiler..

Müdürün kartını uzatıp “kaç para olduğu önemli değil al” demesi.

Arkadaşının illa alacam diye tutturması.

:) Ya şakadan haberdarlar ya da beklentileri var.. Müdür çok tuhaf geldi bana ama arkadaşı bekarsa oyle bir tepki vermesi normal.

Bekar olupta hediye isteyen kadına hayır diyecek çok az insan vardır bence.

Bazıları da bir yerde otururken elleri ceplerine gitmez çay parası ödememek için, aynın her şeyi beleş beklerler. Aynen bende çok şaşırdım:-O

Valla aklım almıyor. Yemek güzel olmayınca dışarıdan lahmacun söyleyelim mi fikrine karşı gelen cevap: cepten mi, fabrikadan mı? Olup da cepten alacağız cevabını alan arkadaş yok ben yemekhanede yerim derse ve geneli böyleyse bu müdürler, arkadaşlar neredeymiş.

Buraya konu açana kadar arkadaşına ŞAKA yaptığını söylemek niye aklına gelmedi ilginç.
Müdür ile ilişkinize de hayran kaldım :KK59:

Ukalalık yapmak istemem ama mühendis, doktor ya da iyi bir kamu görevlisi karı koca çalışırsa yaklaşık 10 bin alırlar. Bu imkansız bir rakam değil Türkiye’de. Eğer bu insan “maaşlı” çalışıyorsa dediğin kadar rahat olamaz yani illa ki yatırım yapar. Gelen kadar giden olur bir eve. Karısına 4000 verdi diyelim kalan 6000 i de arkadaşlarına dağıtacak diye bir şey yok sanırım. Kara para aklamıyorsa.

Altını çiziyorum, cemiyet hayatından çok isim tanıyorum patron adamlar ülkenin önde gelen firma sahipleri o kadar cimriler ki milimetrik adisyon hesabı yaparlar. Yani senin müdür son derece tuhaf biri.
yok arkadaşlarına elbette dağıtmayacak ben de bir şey almadım bugüne kadar kabul etmem de öyle ufak tefek yurt dışına çıkınca çikolata o kadar kendisi de çok boldur burada suriyeliler var beyaz eşyalarını alır başka eşyalarını alır iyi bir insan yani

Valla aklım almıyor. Yemek güzel olmayınca dışarıdan lahmacun söyleyelim mi fikrine karşı gelen cevap: cepten mi, fabrikadan mı? Olup da cepten alacağız cevabını alan arkadaş yok ben yemekhanede yerim derse ve geneli böyleyse bu müdürler, arkadaşlar neredeymiş.
Bilmem, ama burada yok:KK70::KK70::KK70: Acaba konu sahibinin olduğu şirket neresi, 10 bin Tl falanda maaşı var patronun. Kim bu adam? Nereye bakıyor bu adam?:KK70::KK70:Bizim burada da sabah poğaça alırken diğer arkadaşına almasın diye kaçarak gidiyor millet:D

:) Ya şakadan haberdarlar ya da beklentileri var.. Müdür çok tuhaf geldi bana ama arkadaşı bekarsa oyle bir tepki vermesi normal.

Bekar olupta hediye isteyen kadına hayır diyecek çok az insan vardır bence.

Bekar olup da hediye isteyen kadına hayır demeyecek erkek bence eskide kaldı. Kadın erkek ilişkisinin bu kadar rahat olduğu bir devir olmadı hiç.Şimdi millet sanaldan, evli bekar demeden bir şeyler yaşıyor.

O arkadaşın tam olarak hiç kadın görmemiş olması, konu sahibine sırılsıklam aşık olması lazım.

İkili ilişkilerde bile tuzluk erkek modeli out oldu.

Gözü açıldı bunların.:KK53:

Buraya konu açana kadar arkadaşına ŞAKA yaptığını söylemek niye aklına gelmedi ilginç.
Müdür ile ilişkinize de hayran kaldım :KK59:
şaka yaptığımı yüzlerce kere söyledim konumda da belirttim görmediniz sanırım

Bilmem, ama burada yok:KK70::KK70::KK70: Acaba konu sahibinin olduğu şirket neresi, 10 bin Tl falanda maaşı var patronun. Kim bu adam? Nereye bakıyor bu adam?:KK70::KK70:Bizim burada da sabah poğaça alırken diğer arkadaşına almasın diye kaçarak gidiyor millet:KK70:

Bilmem bir de aile gibilermiş.

Hangi kurum, kuruluş acep, CEO olsa yine anlarım ama CEO barındıracak kadar büyük olsa ast üst ilişkisi olur.:KK25:

Back
X