- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.069
- 333
- Konu Sahibi usuyenprenses
şaka yaptığımı yüzlerce kere söyledim konumda da belirttim görmediniz sanırım
O zaman inandırıcı değilsiniz ya da muhtaç görünüyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka yaptığımı yüzlerce kere söyledim konumda da belirttim görmediniz sanırım
Ayrıca suriyelilere beyaz eşya alması ile böyle bir isteğe cevap vermesinin aynı şey olmadığını sanırım siz de düşünüyorsunuz. Genelde düşüncelerimiz paralel ondan yazmak istedim.
Dervişin fikri neyse zikri de odur.Gerçekten çok şakacı bir insanmışsınız (!)
Zuhahaha
Bu şakayı ben de biliyorum ama bunu bir erkeğe yapmanın ne anlama geldiğini umarım biliyorsunuzdur. "Senden bir beklentim var. Senin de benden beklentin olabilir" demişsiniz resmen
Ay ne şakacı üyePardon, Suriyeli misiniz?
Türkçenizi bayaa geliştirmişsiniz.
Dervişin fikri neyse zikri de odur.
sanırım en doğrusu bu olur ya ben 10 liralık ayakkabı giyiyorum dedim ona başıma dert olduhahaha bence tek care var..arkadasin alsin sende internetten parayi hesabina aktar..bi dahada boyle sakalar yapma![]()
hahaha o neydi gızdan sonra eşe yapılan versiyon değil mi yazık kadın nasıl dayak yemiştiaklima hangi saka geldi biliyor musunuz?
su caydanlik dusurme...hahaha kadinin biride esine yapiyordu galiba..esi pata kute kadina daliyordu...hahahaha
:) teşekkür ederim ırkçılıktan nefret ederim hatta son zamanlarda Suriyeli insanlara çok acımasız davrandığımı düşünüp kendimdende nefret etmeyim die kendime bunu sık sık hatırlatıyorum ( ub arada sözlerim yanlış anlaşılmasın kimseye hoyratça davranmıyorum sadece kabul edildikleri ülkenin kurallarına göre yaşamayanları tasvip etmiyorum hepsi bu )Bu olayı daha önceden duydum, şakaysa da gereksiz olduğunu düşünüyorum. 600 liralık ayakkabı alacak kimsem olmadığından değil ama, sadece birinden kendim için böyle bir şey istemek yapımda olmadığı için.
Ama size yazmamın asıl nedeni profil resminizi çok beğendim, çok anlamlı, söylemek istedim.
ya bilmiyorum ama hani caydanlik sicak sandigi icin adam nasil panik yaptiysa, refleks olarak kadina indirmistihahaha o neydi gızdan sonra eşe yapılan versiyon değil mi yazık kadın nasıl dayak yemişti