• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu meşhur şaka bana dert oldu.

Ay pes. Benim de bi arkadasım vardı dogum gununde vs herkese hediye listesi verirdi sen bana su markadan sunu al bunu al diye. Aklıma onu getirdiniz. Cok luzumsuz davranmıssınız.

Mudurun 10bin tl geliri olöası da hicbir sey degistirmez, benim babam aylık 10 binden fazla kszanıyodur, ama elin kızına keyfi olarak 650 liralık ayakkabı alsa kan cıkar oyle diyim:)
Ben onu adamın neden al kartımı beğendiğin ayakkabıyı al dediğini açıklamak için yazdım yani onun için o miktarın önemi yoktur diye yoksa banane onun parasından

PJ6NcsSqYN9HmY40NXm7McAFyrA9riGzP8s5nDzSGf_HPC1aBXbfdXMqjdcuUnQsiNjkFQ=s85

Olay budur :KK66:

Gözükmüyoooooo

Şaka yaptığınız kişi de size şaka yapıyor olmasın,o değil de ben hiç bir erkek tanıdığıma böyle bir şaka yapmam hem ne diyeceğim ki bir ayakkabı begendim bana alır mısın mı ??

ya da bir ayakkabı begendim ama alamıyorum filan mı. nasıl yapılır ki bu şaka erkek arkadaştan eşten başka birine.

gereksiz samimiyet gördüm müdür veya arkadaşınızla,o ayakkabıyı almak istemeleri de bu samimiyetin göstergesi.

Sende saka bahanesiyle belki bir alan olup yapmissin sakayi .. hemde hic insanin o tür saka yapamiyacagi insanlarla.. cok dert evet evet..:KK14:

Geçenlerde bir trend vardı eş veya sevgililere bana 650 tl'ye ayakkabı alır mısın muhabbeti.
Ben de böyle herkesin yaptığı etkinlikleri kendimde denemeyi çok severim.
Ama eşim veya sevgilim yoktu.
İçimden bir şey dürttü illa birine yapmam gerekti.
İş yerindeki müdürüme yaptım kartını uzattı hemen al kaç para olduğu önemli değil dedi.
Tabiki şaka olduğunu anlattım ve kabul etmedim.
Bir arkadaşım var önceki iş yerimden sürekli konuşuyoruz gene muhabbet sırasında bir de ona yapayım dedim.
Nasıl bir ayakkabı bakayım diye tutturdu.
Aman boşver ya çok pahalı dedikçe ısrarla çok merak ettim beğendiğin ayakkabıyı dedi.
Ben de Nıke air max var 500 tl gibi bir şey beğendiğim ayakkabı attım fotosunu.
Aaa alayım güzelmiş diye tutturdu.
Şaka olduğunu anlattım hatta link gönderdim hepsini okudu.
Hala alıcam diyor.
Yok istemiyorum dedikçe o günden beri ısrar ediyor.
Şimdi de sipariş verdim almaya gidiyorum diye mesaj atmış.
Alma diye bin defa dedim.
Napıcam ben ya pahalı bir hediye kabul edemem.
Kabul etmesem kabalık olmaz demi.
Aslında olur :))
Hay allah bende eşime yapmıştım KK DA konu açıldığında:))

kesin bir dilla hayır deseniz nir kaç kez tekrarlamaz arkadaşınız. şaka çok abes bir de sevgilim yok kime yapayım deyip müdürü bulmanız çok abes gerçekten . yapmayıverin şakayı . hiç sevmiyorum ben bu tip muhabbetleri .aldığınız cevap komik miydi ? ya da şaka komik bulundu mu ? biraz gereksiz . hadi eşiniz falan olsa yapsanız bir nebze olur da ikisi de hiç ama hiç olmamış .

annenıze kardesınıze yapsaydınız
mudure bılemedım sacma olmus
..
bırde evlıyse
karısı bdv ye konu acmasın kocam calısana ayakkabı almıs dıye

Müdüre mi yaptın şakayı? Vay be iyi cesaret :D
Neyse konuya dönelim.
Alırsa sende ona aynı fiyatta bi hediye al olsun bitsin.

Back
X