bugün şok üstüne şok yaşadım...bayram zehir oldu diyebilirim..kaynanam denen kadın 5yıldır kızıyla yalnız yaşıyor..bugün nişanlımdan anasının evlendiğini duydum..evlendi derken resmi falan değil..evdeki eşyaları da alıp adamın yanına yerleşmiş..imam nikahı kıymışlar hatta kendi aralarında kına bile yapmışlar..şimdi diyeceksinizki hakkı yok mu evlenmeye?tabiki var ama herşeyin bi adabı usulü var..kadın 56 yaşında.. ve buluğ çağında bi kzı varr..ne gerek vardı kurulu düzenini bozmaya..nişanlım karşı çıktığı için kadın onu savcılığa vermiş..böyle bi insan anne olabilir mi yaa.sinirimden çatlıyorum, mideme kramplar giriyo..aradım ağzıma geleni söyledim çok kötü küfür ettim..küçük bir yerde yaşıyorlar herkesin diline düşmüşlerr.yazık ya çok yazıkk..paylaşmak istedimm..işte hayatta neler oluyorr.sadece doğurmakla anne olunmuyor malesef..
kime ağzınıa geleni söyledini küfür ettiniz?
56 yaşında demek ki gönlü genç ayrıca resmi nikahı belki yapcaklardır. insanların üzerine gitmeye gerek yok aklı yerindeyse bence yaşasın istediği hayatı.
insanlar hep konuşacak bir konu bulurlar. dedikodu bugün yarın ballandıra ballandıra anlatılır 2 gün sonra yeni bir dedikodu çıkar..
nişanlınız mı anlattı tüm bunları?
ben böyle adamın aile anlayışına çok şaşırdım açıkçası.
evt küfür ettim. az bile söyledim diye kendi kendime kızıyorumm..ayrıca saygı sözcüğünün ''s ''sini bile haketmeyen bir insan..tanısaydınızz eminim az bile yapmışsın diyecektinizz..yaşla başla alakası yok yani..daha fazlasını bile haketti !!!
olayın iç yüzünü bilmediğiniz için böyle söylüyosunuz..çocuklarına annelik yapmamış bir insan..geçmişte de aynı insanla,kocası ve çocukları evde olmasına rağmen,kızı tarafından yatakta basılan bu insana bakış açısı nasıl olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?