Şu olanlara bir bakın !!!

Nasil bir konu bu ne saygisizlik
nisanlisinin annesine daha evlenmeden tel ac küfür et...

nisanlin seni almaz artik sen küfrünle kalirsin
bana söyledilerdi dersin...

56 yasinda bir kadin kimseye hesap vermek zorunda degil
sen nasil bir egitim almissinki gidip hesap soruyorsun
ya sabir daha neler okuycaz bakalim
isin tuhaf tarafi yaptigini ballandira ballandira anlatman...

Eger bir yanlisini görseydin nisanlini kenara ceker
annen böyle böyle yapmissa neler yapabiliriz diye
kendi adiniza cözüm araman daha yerinde olurdu ...

Sen o cüreti nasil kendinde buldun
kendi inisiyatifinle telefon acip hesap sormaya...

Geline bak..

Bence hiç üzerinize vazife olmayan bir şey yapmışsınız.
Herkesin kendi hayatı... Geçmişi de geleceği de sizi zerre kadar alakadar etmez.
Siz ahlak polisi misiniz koskoca kadına açıp küfür etmek filan...
Ha, kişisel tercih olarak böyle bir kadınla görüşmeyi kesebilirsiniz veya böyle bir aileye girmekten vazgeçebilirsiniz. Ama daha fazlası size düşmez!
Bu olaydaki tavrınız bana oldukça avam geldi...

evli olmuş olsaydınız bile kayınvalidenize bu şekilde çıkışmanız hoş karşılanmazdı çünkü siz el kızısınız dışardan izleyin yeter kadının yapmış olduğu belki doğru belki yanlış o kendi bileceği iş kızı yada oğlu değilsiniz bırakın kendileri ne halleri varsa görsünler..bu olayların üstünden zaan geçtikten sonra kocanız da görümcenizde annesiyle eski samimiyete kavuşacaklar peki siz ne olacaksınız yaptıklarınızla sürekli bombardımana tutulacaksınız kısacası yaptığınız şey sizin açınızdan ii olsada siz sürekli kötü gelin muamelesi göreceksiniz...yapmışsınız bi hata bundan sonrası ne etliye nede sütlüye karışmayın yoksa mazallah daha kötü sonuçlara katlanırsınız

walla kaynananizin yaptigi bir kenara sizin yaptiginiz daha yersiz olmus. size dusmezdi ona sayip sovmek. ne kadar ahlaksiz veya kotu bir anne olursa olsun.

güzelim sen sen ol eşinin ailesinin işlerine asla karışma onlar barışır olan sana olur, baktım bizzimkiler ağır konulardan konuşmaya yada ailenin iç meselelerinden konuşmaya başladılar ben mutfağa yada tuvalete giderim neme lazım böylece saygınlığımıda kaybetmem bu bana annemin tavsiyesidir

dünyanin en namuzsuz kadini bile olsa seni ilgilendirmez
ya sineye cekiceksin yada öyle birinin ogluyla evlenmeyeceksin
onu yargilamak niye sana düssünki
koskoca kadin sanami sorucak kiminle oturacagini kime nikah kiyacagini

hepiniz kendi çapınızda haklısınız..yorumlarınız için teşekkürler..ama sabır sabır bir yere kadar. o da dün patlak verdi..içim patlıyodu paylaşmak istedimm.saldırır gibi yorum yazmazsanız sevinirim.. sonuçta suçlu olan ben değilim .teşekkürler...

Ailesinden 1 kişi bile arayıp KÜFÜR etmiyorsa bundan sizene

zaman gecer nişanlınız annemdir atamam satamam derse olan size olur
ki kaç yasında kadın onun namusu , saygısı size mi kaldı
çok yanlıs

pardon ama bazi arkadaslar da ne hakla saygi cercevesinde olmayan yorumlar yapiyorlar? onun dogrusu sizin yanlisiniz olabilir paylasmak istemis biraz da kibarca yorum yapsaniz o da mutlu olucak siz de seviyenizi korumus olucaksiniz...

olaya gelince; yaptigini tasvip etmedim...

boşver oğlunu moğlunu. koca mı yok sevgi aşk hikaye arkana bakmadan koşarak uzaklaş

bu insanlardan. canını seven kaçsın. ömrünü çürütürler çok ciddiyim. hemde çok çok

ciddiyim.

Neyin sabrı ayol?
Duyan da 3 tane bebesiyle koca dayağından bıkmış biri sanacak!
Bu kadın nişanlınınızın annesi ve hep öyle kalacak! Siz isteseniz de istemeseniz de... Yok eğer siz kendi ailenize uygun görmüyorsanız bu işi bitirirsiniz..
Mecbur değilsiniz hoşlanmadığınız birinin oğluyla evlenmeye..
Heee yok annesinin hayatından bize ne diyorsanız zaten niye yoruyoruz ki parmaklarımızı?

annesinin yaptigi dogru olmasada bunun sizi ilgilendirdigini düsünmüyorum ben.
kendi ailenizden biri olur sinirlenir söylenirsiniz
ama kayinvalidenizin yasam bicimi sizi alakadar etmiyor
eger millet dedikodu yapiyor ucu bana dokunuyor diyorsaniz, tasvip etmedigini bi aileye gelin gitmeyeceksiniz, illa istiyorum diyorsanizda dedikodulara kulaginizi tikicaksiniz
nisanlimi üzdü ondan sinirlendim diyorsanizda, yangina körükle gitmek nisanlinizin kendini daha iyi hissetmesini saglamaz. nisanliniza desteginizi annesine küfür ederek, ortaligi dahada kizistirarak degil, onu sakinlestirmeyi ve kafasini dagitmasina yardimci olarak yapabilirdiniz.

gücenmeyin ama bana sizin davranisiniz cok düsüncesizce geldi, olgun bi insanin yapabilcegi birsey degil
bu konulara uzak durmayi calisin
herkesin ailesi kendine, ailenin icine bu kdr burnunu sokarsaniz zararli siz cikarsiniz.
keskin sirke küpüne zarar yerimseniben

:1shok: arayıp küfür mü ettin??
evet kadının yaptığı doğru bişey değil ama açıp saymak sövmek senin ne haddine??

sanki sen misin kızı?
endişen nişanlın içinse bırak o halletsin sen ne düşünüyorsan içinde tut...hayır kızarsın tepki gösterirsin böyle bi durumda ama herşeyin sınırı var...kayınvalidene bağırıp çağırıp küfür edemezsin.....

hösstttakannehirakannehirakannehir

arkadaşım dediğim gibi davanda haklı bile olsan küfür falan edilmez öyle...ne olursa olsun nişanlının annesi o....bırak nişanlın görsün hesabını sana ne yahu çocuk mu senin nişanlın?

oyyhh daha neler duyucam,kızı tarafından yatakta basılmışş,ay sinirim bozuldu

İsterse annesi buraya yazamayacağım bir çok sıfata sahip olsun yine de küfür etmeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum.
Hangi sıfatla aradınız ki, kardeşi, kızı, annesi, babası?
bence oğlunun nişanlısı olarak size onu arayıp bişeyler söylemek düşmüyor.
Nişanlına her daim destek ol tabi o ayrı.
Yarın bir gün nişanlın annesiyle iyi olur, sen kötü olursun sonra. Demedi deme...

bunu size kim söyledi nisanlinizmi?

Bakış açısı başka istediğiniz gibi bakabilirsiniz ama küfretmek apayrı birşey. Fahişe bile olsa sizin birşey demeye hakkınız yok maalesef.

56 yaşında aklı başında bir kadın.....
Evlenmek biriyle birlikte olmak için sizden izin mi alacaktı....
Bir de arayıp küfür ediyorsunuz...
Ne münasebet... Hangi sıfatla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…