Şu olanlara bir bakın !!!

sanane kardeşim nişanlının annesinin yaptıklarından..nişanlın nasıl bir adammış ta tüm bunları sana anlatmış..ayıp denilen bişey var..bazı şeyler gizliş kalır..

hem sen hangi hakla kayınvalidene küfür edebilirsin..çok çok çok kınadım seni.. kayınvalidenin hatalı olması yada yanlış olması senin yaptığının doğru olduğunu göstermez..

küfür edebiliyorsan kendinden yaşca büyük birine sanada söyleyecek sözüm yok...

çünkü kendisini bilen biri böyle bir durumda kayınvalidesine küfür etmek yerine,asla muhattap olmazdı asla konuşmazdı...buda bir tepkidir neticede.....

çok çok kınadım diyosun da...ben de senin üslubunu kınıyorum arkadaşım..

tövbe yarabbiim yaaaaa akannehir
56 yasindaki kadininda isi gücü yoktu sana danisicakti, hatta izin alicakti evleniyim mi diye sengözlerimebaksanab
hayir küfretmekte neyin nesi, oglu arayip küfretmemis sana ne oluyoki
:umursamaz:
yarin bigün aralari düzelir, ki düzelicektirde cünkü Annesi ! :1closedeyes:
sen ise küfrettiginle kalicaksin :delphin:

BUNLARIN HEPSİ SÖYLENDİ ARKADAŞLAR.KIZ DA HAKLISINIZ HATA YAPTIM VS VS DEDİ...YANLIZ HERKES ÇOK YANLIŞ HANGİ SIFATLA KÜFRETTİN YAZMIŞ. KONUNUN SADECE BAŞINI OKUMAYIN Bİ DE ORTASINI OKUYUN... KÜFRETMESİ YANLIŞ KIZ DA KABUL EDİYO,HERKES SANKİ ADAB-I MUAŞERET KİTABINA BAKIP YORUM YAPIYO YAPMAYIN ARKADAŞLAR EZBERE KONUŞMAYIN:hulya:
sen söylemeden ben söyleyim konu sahibinin tüm yorumlarini okudum
ama bu düsüncelerimi yazmicam anlamina gelmiyo
bunun ezbere konusmakla bi alakasida yok, herkes düsüncesini söylüyosengözlerimebaksanab

tamam evlenebilir, sen nicin sinirden catliyorsunki? Hic anlam veremiyorum. Tamam buna evlenme degil beraber yasama diyelim, yinede karismaya hakkin yok kusura bakma! 56 yasindaki kadinin bir erkek arkadasi olmasi cokmu acaip? Olamazmi yani? Hem kendin diyorsun 56 yasina gelmis ne evlenmesi, ozaman sen nasil kendinde ona KÜFÜR etme hakkini görüyorsun?

BUNLARIN HEPSİ SÖYLENDİ ARKADAŞLAR.KIZ DA HAKLISINIZ HATA YAPTIM VS VS DEDİ...YANLIZ HERKES ÇOK YANLIŞ HANGİ SIFATLA KÜFRETTİN YAZMIŞ. KONUNUN SADECE BAŞINI OKUMAYIN Bİ DE ORTASINI OKUYUN... KÜFRETMESİ YANLIŞ KIZ DA KABUL EDİYO,HERKES SANKİ ADAB-I MUAŞERET KİTABINA BAKIP YORUM YAPIYO YAPMAYIN ARKADAŞLAR EZBERE KONUŞMAYIN:hulya:

konunun sadece başını okuduğumu nerden çıkardınız. . Herkesin yorumunu da konu sahibinin de her cevabını okudum. . Ama yinede verdiği cevapların hiç biri küfür etmesinin üstünü örtmedi. . Ayrıca herhangi bir kitaba bakıpta yorum yapmama gerek yok.Benim aklım bana yetiyor sen rahat ol arkadaşım . . .
Şunuda anlamıyorum arkadaş buraya konu açtı diye illa onu haklı bulmk zorunda değliz.Burası paylaşım sitesi.Yeri gelir olumlu olur cevaplarımız yeri gelir olumsuz.Konu açarken lütfen bunları göz önünde bulundurarak derdinizi paylaşın :delphin:

Back
X