Su Orucu Tutuyorummm*Gün gün paylaşılacak*

Sonyahanimneyapiyorsunuz

hedef 69dan 57ye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
4
3
1
27
merhaba arkadaşlar.
yaşım 23, birkaç kilo verip 69 kiloya indim.
su orucu daha eskiden yapmıştım bana kendimi çok iyi hissettiriyor, vücudumdaki ağrıları onarıyor.. ve yaptığım süreçte hayatimda hiç almadigim kadar cilt iltifati aldim..
Bugün 69 kilo ile su orucuna başlıyorum.
Onceligim vücudumu temizlemek. Mideyi küçültmek, zehirlerden arinmak, sindirim sistemini dinlendirmek... Temizlerken kilolar da gidecek(10 kilo fazlam var)
Birkaç gün oruç tuttuktan sonra diyete geçiş yapacağım, on kiloyu oruçla vereceğim kadar tutma gereği duymuyorum
Katılabilirsiniz...
diyorum ve gidip koca bir bardak su ile güne başlıyorum

Başlangıç: 29 Mayıs Pazar 69 KG
30 Mayıs Pazartesi 66 KG

Son düzenleme:
Selam ben de 65 kg yum hedefim 55 olmak ben aralikli oruç yapıyorum 10-6 arası yiyorum..sabah normal istediğim gibi doyurucu kahvaltı yaptım ara ogunum kahve galeta ve leblebi olacak biraz kirazla beraber .. 68 kg dum ramazanda gitti bende bugun tekrar başlıyorum

Merhaba süper, hic birakma. Hedeflegimiz sayi ayni benim de +10 var. Düzenli yazalim buraya yanacak bu yağlarr :)

Üc günlük su orucumun ilk günü su ana kadar iki bucuk litre su+2 bardak sade kahve tükettim. Gayet iyiyim.

Günaydinnnn din din.
Bugün su orucumun ikinci günü. 66 kg ile cok enerjik uyandım.
Gece biraz zordu. Acıktım neler neler çekti canım. Ama sabah tartıyı düşündüm, yaz geldi kilolu kilolu tisörtlerin bana yakısmayacagini düsündüm. Birakmadim. Bozmadim. Dün üç litre su+2 fincan kahve içmiştim.

Şimdi güne sade bir bardak kahveyle başladım. Kahvalti istegi 0

Buraya giremedimmm su orucumu sıvı alımıyla sonlandırdım. Nane salatalık yesil elma dereotu liman karısımlı icecek yaptım ictim ve su.

Bugün ufak ufak artık yemeye başladım. Meyve yedim. Belki evde salata yerim.

Tartım eski manuel tartılardan. Gram göremiyorum digital degil. Fakat güncel kilom 65e yaklaştı çizgiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…