• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şu pantolon modelinin ismini bilen varmııı?????

eseeen

tut ki karnım acıktı..!
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
122
0
66
Erzurum
$n28604787125_1171647_2721.webp

şu pantolonun modelini bilen war mı? mağazaya ne diyip almalıyım sizceee?? :40:

bende dar kesim qiyiyorm burda hawuç paça diyolar.. ama basenler olunca bo modeli beğendim hoş durmuş.. zewkler we renkler farkı işte.. ismi yok mudur bunun :)

ewet mağazaya hep öle diyom we alıyom :) ayak bilekleri kısmı çok dar oluyo o işte :) ama bu pantolonu da beğndm :(

demek ki boy var:)) ben 162 olunca giyemiyorum bol...:// alıştım ister istemez tarzım belli yüksek platform topuklular ve tayt kot...:/

bnm boy 1.68 basen war ama dizden aşağısı basenlere qöre ince kalıyo kısacası "v" qibiyim :) bu pantolonla denqelerim qibi duruyo ama modelinin ismini blmiyorum.. en iisi mağzaya resmini qöstermek :)

bence de dogru çözümü bulmussun canım..ben de arastırıyoum netten hâlâ...bulursam yazıcam sana..

bunun bir adı yoktur bence bol paça bol kesim pantolon derseniz satış danışmanı size yardımcı olur...

öle diyince hani şu yeni moda çok qeniş paçalılar warya onları qösterdi.. sewmedim ben onları.. yine de tşk ederm..

bence bu boyfriend jean, kız versiyonu da boru paça pantolon işte. senin alacağın boru paça olacak, ama daha büyük beden alacaksın, erkek pantolonu giymiş de üstüne bolmuş gibi..

Back
X