Saç Rengi ve Saç Boyama Şu rengi nasıl elde edebilirim bi yardımcı olur musunuz?

manolya23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
23
0
86
Edirne
öncelikle merhaba ben forumda yeniyim :)
bu rengi çok beğendim nedir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim :)
bu arada bilgi vereyim saçlarım kıvırcık ve doğal rengi küllü kumral ama ben değişiklik olsun diye
açık kumral boyadım herkes çok beğendi nedense ben sevemedim turuncu oldu sanki. şimdi bu tonlarda bir renk
istiyorum :)

5w3yj.jpg

5w454.jpg

canım şu an saçında kızıllık varsa loreal ultra açıcı dore kahve diye bi renk var ona boya böyle olur...

ultra acici dore kahve dahada kizillastrmazmii? sonucta icinde dorelik var ve bu kullu bi renk..bnce kullu acik kumrala ust uste boyamalisin bunun icin hatta ben icine mavide katiyodum bi damlaki iyice kullensin diye ama bi iki boyamayla olmuyo ben iki kere boyadim yaklastim ama sonra sklp doal rengime donme hevesi icindeyim suan boya maceram bitmistir dogal rengime dondukten sonra:) kolay gelsin canim

yok canım ya dore var evet ama bu boyayı koyu renk saçlılar için üretmişler kızıllaştırmadan açıyo saçı ben onu kullndığım için bu kadar emin konuştum yoksa konuşmazdım:)

yok canım ya dore var evet ama bu boyayı koyu renk saçlılar için üretmişler kızıllaştırmadan açıyo saçı ben onu kullndığım için bu kadar emin konuştum yoksa konuşmazdım:)

hims anladim cnm fakat konu sahbi arkadsimiz sacim zaten acik kumral demis bende ondan dedim ton atlamasi lazim degil zaten sadece kullendirmesi lazim o nedenle ben kullu acik kumrala yani 8.1 e boya dedm anladigm kadaryla saci zaten 8.0 trunculuktan kurtulmasi icin kullendrmesi gerek sadece bence:)

resimdeki renk küllü sarı fakat saç uçlarında ışıltılar var sen saçını kumrala boyamışsın arada ton farkı var senin saçın muhtemelen istediğin renkten daha koyu olmalı boya boyayı açmaz saçındaki kızıllığın gitmesini istiyorsan küllü renklere boymalısın

mesaj yazan arkadaşlarım çok teşekkür ederim :)
herkes küllü demiş çok doğru zaten böyle bir rengi elde etmeden önce saçımdaki turunculuktan kurtulmam lazım
bu yüzden küllü bir renge boyamam şart.
bide birşey sorucam normal kumral renklerin tamamında turunculuk olur mu yoksa ben koleston boyamıştım
ondan mı kaynaklanmıştır??

Açık kumrala biraz küllü açık kumralı karıştırsaydın turunculuk olmazdı.
Bu da aklında bulunsun. ;)

kumral boyalarda turunculuk olmaz saçın zemin regiyle alakalı turunculuklar olur senin saçın demekki açma işlemide olsa açılırken turuncu açılır kutu boyaların üzerindeki renkler tam anlamıyla aynı renk çıkmaz hiçbirzaman markaya göre değişmiyor bu genelde numaralar aynıdır açık renk boyalarda saçının zeminine göre boya almalısın saçın koyuysa istediğin tondan 1 2 ton açığı ve boyanın içinden çıkan oksidanında açık renklerde 9luk olmalı rengin turunculaşmaması içinde küllü renkler kullanmalısın

peki loreal köpük boya çok açık kestane nasıl bir renk arkadaşlar?
kutusunda gördüm çok hoşuma gitti
boyayan bilen filan var mı nasıl bi renk olur acaba köpük boya olunca emin olamadım turuncu olursa diye korkuyorum yine?

kızlar merhaba saçım şuan boyle ve turunculuktan kurtulmak ıstıyorum bir an önce... acaba ıgora royal koyu küllü kurmral boyasam nasıl olur? kalıcı olur mu yoksa tekrardan turunculaşır mı güneş gördükçe birde aslında istediğim saç rengi şu tarzlarda, benim orjınal rengıme benzıyor bu renk beyazlar oldugu ıcın boyatmak zorunda kaldım ama maf oldu saçlarım
orjınal rengım $73651_450153131341_6962050_n.webp
şuanki $563420_10150946253946342_1933643862_n.webp
istediğim renk Eki Görüntüle 473897 kendi rengıme benzıyor ama bu renk yakın snırm :D yardım edin kızlar :(

Back
X