- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
E ben öyle biriyim işte. Öyle bir günde dünyaları yapamayacağım gibi kimseyi de emrivakiyle evime almam. Ben buyum, siz osunuz. Herkes farklı. Neyi tartışıyoruz bu durumda?
e zaten siz ‘siz’seniz asıl siz neyi mesele ettiniz?
ben buyum diyorsanız öyledir zaten.
yok genelde bu işin oluru nedir, toplumsal doğrular nedir? çoğunluğun görüşü nedir diye merak ediyorsanız öğrenmiş oluyorsunuz, savunmaya geçmenize gerek yok.
siz böyle olabilirsiniz, haftada bir, iki haftada bir, bir gün önceden geleceğim diyen anneye ayar verilir mi? diye soruyorsanız, ben de verilmez diyenlerdenim. yok mental olarak hazır değilim, yok kek börek yapamam diye kendinizi darlamanıza gerek yok. siz böyleymişsiniz böyle olun madem.
ayrıca emrivaki falan çok büyütüyorsunuz...
kadın hastaneye gelmişken uğrayacağım demiş. müsait değilim dediniz de kadın ısrar etti sanki. bir gel bir gelme diyen de kendiniz.
ister beğenin ister beğenmeyin,evlendiğiniz zaman aile oluyorsunuz. çocuğunuz olduğunda, torunu onun da canı oluyor. görmek için kırk yabancıya gider gibi 1 hafta öncesinden randevu alması bana göre fiyasko. benim evim benim evim diye sahiplenmelere doyamadığınız ev sizin değil. kapısından içeri almaya erindiğiniz kadının oğlunun da evi.
neyse siz şimdi buna da ben böyleyim yazarsınız, evet tam olarak böylesiniz. bana göre hayat tecrübesi sığ, gelecek konusunda düşüncesiz, insanlarla ilişki kurma becerisi zayıf birisiniz.
art niyet veya saldırı da yok mesajımda şaşkınım valla ne yalan söyleyeyim. aynen devam.
ıyı geceler