Su sızıntısı şüphesi ve erken doğum

O gelen şey hala devam ediyor ama bende net bir teşhis yok. Size neye göre teşhis koydular? Çubuklu olan testi mi yaptılar?
Normal kontrole gitmiştim bugün akıntımın olup olmadığını sordu suyun yeterli miktarda olmadığını söyledi emr testi yapıldı pozitif çıktı antibiyotik verildi her hafta kan ve sıvı takibi yapılacak gidişata göre ilerlicez bizde

Çok geçmiş olsun. Ben de sürekli kan ve sıvı takibindeyim. Emr testi nasıl bir şey acaba? Bir de kaçıncı haftadasınız

Çok geçmiş olsun. Ben de sürekli kan ve sıvı takibindeyim. Emr testi nasıl bir şey acaba? Bir de kaçıncı haftadasınız
Kulak çöpünün uzun halini düşünün vajinadan sürüntü alıp biyere koyuyorlar ona göre pozitif ya da negatif sonuç çıkıyor. 16 haftalıgız suan siz kaçınca haftadasınız

Kulak çöpünün uzun halini düşünün vajinadan sürüntü alıp biyere koyuyorlar ona göre pozitif ya da negatif sonuç çıkıyor. 16 haftalıgız suan siz kaçınca haftadasınız
Ondan bana da yapıldı adı amnioquick testiydi. İçiniz şöyle rahat olsun o test%100 doğru sonuç vermeyebiliyormuş. Su gelse illa farkederdiniz bence. Bende geliyor ama o test negatif çıktı o yüzden tespit edilemiyor. 30+4 benim

Yaaa biraz da olsa rahatladım yanılma payı vardır umarım bişey olmaz inşallah bebeğime de. Su gelmiyor ama lavobaya gittiğimde böyle bir akıntının indiğini görüyorum kireçli su gibi düşünün uzun zaman yatıp da lavobaya gittiğimde oluyo genelde. İnşallah sorunsuz atlatırım.
Sizin de az kalmış inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Suyunuzun arması için bol su için. Havuç suyu da çok artırıyormuş. Bide mümkün olduğunca uzanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…