O gelen şey hala devam ediyor ama bende net bir teşhis yok. Size neye göre teşhis koydular? Çubuklu olan testi mi yaptılar?Merhaba son durumunuz nedir? Bende aynı sorunu yaşıyorum emr testi pozitif geldi çok stresliyim
Normal kontrole gitmiştim bugün akıntımın olup olmadığını sordu suyun yeterli miktarda olmadığını söyledi emr testi yapıldı pozitif çıktı antibiyotik verildi her hafta kan ve sıvı takibi yapılacak gidişata göre ilerlicez bizdeO gelen şey hala devam ediyor ama bende net bir teşhis yok. Size neye göre teşhis koydular? Çubuklu olan testi mi yaptılar?
Çok geçmiş olsun. Ben de sürekli kan ve sıvı takibindeyim. Emr testi nasıl bir şey acaba? Bir de kaçıncı haftadasınızNormal kontrole gitmiştim bugün akıntımın olup olmadığını sordu suyun yeterli miktarda olmadığını söyledi emr testi yapıldı pozitif çıktı antibiyotik verildi her hafta kan ve sıvı takibi yapılacak gidişata göre ilerlicez bizde
Kulak çöpünün uzun halini düşünün vajinadan sürüntü alıp biyere koyuyorlar ona göre pozitif ya da negatif sonuç çıkıyor. 16 haftalıgız suan siz kaçınca haftadasınızÇok geçmiş olsun. Ben de sürekli kan ve sıvı takibindeyim. Emr testi nasıl bir şey acaba? Bir de kaçıncı haftadasınız
Ondan bana da yapıldı adı amnioquick testiydi. İçiniz şöyle rahat olsun o test%100 doğru sonuç vermeyebiliyormuş. Su gelse illa farkederdiniz bence. Bende geliyor ama o test negatif çıktı o yüzden tespit edilemiyor. 30+4 benimKulak çöpünün uzun halini düşünün vajinadan sürüntü alıp biyere koyuyorlar ona göre pozitif ya da negatif sonuç çıkıyor. 16 haftalıgız suan siz kaçınca haftadasınız
Yaaa biraz da olsa rahatladım yanılma payı vardır umarım bişey olmaz inşallah bebeğime de. Su gelmiyor ama lavobaya gittiğimde böyle bir akıntının indiğini görüyorum kireçli su gibi düşünün uzun zaman yatıp da lavobaya gittiğimde oluyo genelde. İnşallah sorunsuz atlatırım.Ondan bana da yapıldı adı amnioquick testiydi. İçiniz şöyle rahat olsun o test%100 doğru sonuç vermeyebiliyormuş. Su gelse illa farkederdiniz bence. Bende geliyor ama o test negatif çıktı o yüzden tespit edilemiyor. 30+4 benim
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Suyunuzun arması için bol su için. Havuç suyu da çok artırıyormuş. Bide mümkün olduğunca uzanınYaaa biraz da olsa rahatladım yanılma payı vardır umarım bişey olmaz inşallah bebeğime de. Su gelmiyor ama lavobaya gittiğimde böyle bir akıntının indiğini görüyorum kireçli su gibi düşünün uzun zaman yatıp da lavobaya gittiğimde oluyo genelde. İnşallah sorunsuz atlatırım.
Sizin de az kalmış inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
amin inşallahİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Suyunuzun arması için bol su için. Havuç suyu da çok artırıyormuş. Bide mümkün olduğunca uzanın
İyi günler gidisatınız nasıl oldu acaba akıntının sebebine ne dediler benimde bir haftadır asla durmayan bir akıntım var enfeksiyon dediler beyaz bazen sarı kirec renginde bir akıntım var ve kasılmalarım oluyor karında sertlesme gibi sık sık sizin gidisatınızı merak ettimKızlar merhaba. 28+1 hamileyim. Dün 28. Haftamda sabahtan itibaren kilodumda devamlı görülen bir ıslaklık oldu. Peçete koydum ve sürekli ıslandı. Hemen doktoruma gittim. Spekulum muayenesi yapıldı orada sızıntı görmedi ama verdiği ped nemlendi baya. Doktorum her türlü ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptırdı 2 seferlik. Adalat yazdı olası bir kasılma için ve antibiyotik verdi. Bugün de yani 28+1de perinotoloğa gittim suyu gayet iyi geldi 5.8 cm ama ıslaklık devam ediyor. Doktor alttan muayene etmedi yormayalım seni dedi. Su da azalma yok ama sıkı takibe alalım bazen 1 haftada da bitiyor suyu dedi. Yani yine bir belirsizlik oldu. Belki de vajinal enfeksiyon sebep olmuştur diye düşündü.Böyle bir durum yaşayan, erken doğum yapan var mı?
Merhaba doktorunuz çok iyi yapmış her ihtimale karşı ciğer geliştirici uygulamış . Bende 29 da kanama geçirdim ama pasifti yani daha çok suluydu 31 de doğum yaptımKızlar merhaba. 28+1 hamileyim. Dün 28. Haftamda sabahtan itibaren kilodumda devamlı görülen bir ıslaklık oldu. Peçete koydum ve sürekli ıslandı. Hemen doktoruma gittim. Spekulum muayenesi yapıldı orada sızıntı görmedi ama verdiği ped nemlendi baya. Doktorum her türlü ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptırdı 2 seferlik. Adalat yazdı olası bir kasılma için ve antibiyotik verdi. Bugün de yani 28+1de perinotoloğa gittim suyu gayet iyi geldi 5.8 cm ama ıslaklık devam ediyor. Doktor alttan muayene etmedi yormayalım seni dedi. Su da azalma yok ama sıkı takibe alalım bazen 1 haftada da bitiyor suyu dedi. Yani yine bir belirsizlik oldu. Belki de vajinal enfeksiyon sebep olmuştur diye düşündü.Böyle bir durum yaşayan, erken doğum yapan var mı?
Merhaba 37+4 de doğum yaptım sağlıkla kavuştuk. Kese kendini onarabiliyor o yüzden stres yapmadan bol su içerek istirahat etmeye devam et. Ben sadece bu su gelme olayını 3 kere yaşadım ama dolu dolu gelmedi belki toplamda yarım çay bardağı kadardır.Merhaba son durumunuz nedir? Bende aynı sorunu yaşıyorum emr testi pozitif geldi çok stresliyim
Merhabalar bende antibiyotik tedavisi gordum kacinci haftanizdasiniz ? Emr hastasiyim bende. Sıvı gelimi pozitif ciktiNormal kontrole gitmiştim bugün akıntımın olup olmadığını sordu suyun yeterli miktarda olmadığını söyledi emr testi yapıldı pozitif çıktı antibiyotik verildi her hafta kan ve sıvı takibi yapılacak gidişata göre ilerlicez bizde
Merhaba, benim sürecim olumsuz sonuclandı maalesef inşallah sizin güzel bi şekilde devam eder ve kucağınıza alırsınız evladınızıMerhabalar bende antibiyotik tedavisi gordum kacinci haftanizdasiniz ? Emr hastasiyim bende. Sıvı gelimi pozitif cikti
Daha aynısını 1 ay önce yaşadım ama büyük ihtimalle seninkide enfeksiyondan benimki öyleydi çünkü doktorum her ihtimale karşı progestan başlamıştı 1 aylık rahimi sıkılaştırmasi için bence seninkide aynı emfeksiyondan ama yinede için rahat etsin eczanelerde test satılıyor amniyon sızıntı için al yap ben yaptım negatif çıktıKızlar merhaba. 28+1 hamileyim. Dün 28. Haftamda sabahtan itibaren kilodumda devamlı görülen bir ıslaklık oldu. Peçete koydum ve sürekli ıslandı. Hemen doktoruma gittim. Spekulum muayenesi yapıldı orada sızıntı görmedi ama verdiği ped nemlendi baya. Doktorum her türlü ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptırdı 2 seferlik. Adalat yazdı olası bir kasılma için ve antibiyotik verdi. Bugün de yani 28+1de perinotoloğa gittim suyu gayet iyi geldi 5.8 cm ama ıslaklık devam ediyor. Doktor alttan muayene etmedi yormayalım seni dedi. Su da azalma yok ama sıkı takibe alalım bazen 1 haftada da bitiyor suyu dedi. Yani yine bir belirsizlik oldu. Belki de vajinal enfeksiyon sebep olmuştur diye düşündü.Böyle bir durum yaşayan, erken doğum yapan var mı?
Amniosure yapıldı negatif çıktı. Hala akıntının dışında su gibi gelen bir şey var iç çamaşarımda ufak ufak ıslaklıklar oluyor. Benimkinin de su olmadığına kanaat getirildi.çünkü zaten su olsaydı neredeyse 7 hafta olacak biterdi su. Biz de enfeksiyon kaynaklı ya da doğal vajinal seleksiyon olarak düşünüyoruz. Sizinki geçti mi tamamen?Daha aynısını 1 ay önce yaşadım ama büyük ihtimalle seninkide enfeksiyondan benimki öyleydi çünkü doktorum her ihtimale karşı progestan başlamıştı 1 aylık rahimi sıkılaştırmasi için bence seninkide aynı emfeksiyondan ama yinede için rahat etsin eczanelerde test satılıyor amniyon sızıntı için al yap ben yaptım negatif çıktı
Evet geçti gibi ama tabi akıntım hala çok bence gebeliğin sonuna kadarda bitmez o akıntı benimki en başından beri var çünküAmniosure yapıldı negatif çıktı. Hala akıntının dışında su gibi gelen bir şey var iç çamaşarımda ufak ufak ıslaklıklar oluyor. Benimkinin de su olmadığına kanaat getirildi.çünkü zaten su olsaydı neredeyse 7 hafta olacak biterdi su. Biz de enfeksiyon kaynaklı ya da doğal vajinal seleksiyon olarak düşünüyoruz. Sizinki geçti mi tamamen?
Benim hala su gibi olan devam ya. Ama suyum normal diye kafaya takmıyorum artık. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahEvet geçti gibi ama tabi akıntım hala çok bence gebeliğin sonuna kadarda bitmez o akıntı benimki en başından beri var çünkü
İnşallah canimmm şuan tam kaç haftalık seninkiBenim hala su gibi olan devam ya. Ama suyum normal diye kafaya takmıyorum artık. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
34+5. Seninki kaç?İnşallah canimmm şuan tam kaç haftalık seninki
Ya cok gecmis olsun Allah sizlere sabırlar ihsan eylesinMerhaba, benim sürecim olumsuz sonuclandı maalesef inşallah sizin güzel bi şekilde devam eder ve kucağınıza alırsınız evladınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?